Gönderen Konu: Saç ekimine uygun olmadığım söylendi 2 merkezde de ne yapıcağımı şaşırdım  (Okunma sayısı 1958 defa)

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar Uzun zamandır forumdayim bir şekilde bu noktaya kadar geldik ama ön tarafımdan memnun değilim serdar aygın ve zekeriya kul ekim önermedi ama saçımın ön cizgisini kaybettim finans kullansam ön cizgi toparlanmaz diye düşünüyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biyotin,şampuan kullanmaya devam ediyorum yaş 28

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
..

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zekeriya kul  bana da ekim.onermedi, minoxil kullan dedi. Benim.icin o an bitti hoca!..

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zekeriya kul  bana da ekim.onermedi, minoxil kullan dedi. Benim.icin o an bitti hoca!..
ileride saçların dökülcek dedi haklı olabilir ama bu yaşlarda saç istiyorum ileride bir daha ekim yaptirirm ama hocaya laf etmek istemiyorum düşüncesine  saygı duyuyorum

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ileride saçların dökülcek dedi haklı olabilir ama bu yaşlarda saç istiyorum ileride bir daha ekim yaptirirm ama hocaya laf etmek istemiyorum düşüncesine  saygı duyuyorum

Minoxile  takildim ben,  ekim olsun olmadı 2 ekim de olabilir ilerde aynı fikirdeyiz..

My Precious

• Hero Member
Finans kullansan ön çizgi o kadar güzel toparlar ki......
Minyatürize olmuş bu saçlar geri gelebilirler ama işte insanlar yan etkilerine takılmış misal ben 20 yaşında dutasa bile başlayabilirim(işe yarayacağını bilsem zira fin işe yaramıyor)

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finans kullansan ön çizgi o kadar güzel toparlar ki......
Minyatürize olmuş bu saçlar geri gelebilirler ama işte insanlar yan etkilerine takılmış misal ben 20 yaşında dutasa bile başlayabilirim(işe yarayacağını bilsem zira fin işe yaramıyor)
Dostum fin konusunda saç ekimi yaparsam kullanırım yoksa zor bu ilaçı 2 yil kullanırım ama ömür boyu yapamam bu kadar görevi var bu hormonun bunu yok etmek mantıklı mı

My Precious

• Hero Member
Dostum fin konusunda saç ekimi yaparsam kullanırım yoksa zor bu ilaçı 2 yil kullanırım ama ömür boyu yapamam bu kadar görevi var bu hormonun bunu yok etmek mantıklı mı
Bu tabloyu hangi bilim adamı hazırladı ?

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu tabloyu vikipediadan aldım ve. bir çok kaynaktada mevcut ben ilacın kullanılmasında çok büyük bir sorun görmüyorum hayatta bir ilaça bağlı kalmak doğru değildir diye düşünüyorum böyle doktor kabul etmedi ama kabul eden doktor elbet vardır bulurum Ekim uygun mu değil mi burası önemli benim için

My Precious

• Hero Member
Bu tabloyu vikipediadan aldım ve. bir çok kaynaktada mevcut ben ilacın kullanılmasında çok büyük bir sorun görmüyorum hayatta bir ilaça bağlı kalmak doğru değildir diye düşünüyorum böyle doktor kabul etmedi ama kabul eden doktor elbet vardır bulurum Ekim uygun mu değil mi burası önemli benim için
Fin kullandığın ve verim aldığın takdirde ekime gerek yok

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bilim adamları oturup tablo hazırlamaz. Hakim olduğu bilim adına argümanları tedarik eder, onları derler çalışır, yeni çalışmalar ile bağlı olduğu bilim dalına özel tez, teori, hipotez ve deneyler yapar.

Endokrinoloji bilim dalı ise binlerce yıldır süregelen bahsettigim deney ve tezleri derleyip hormonların davranışları ve insan vücudu üzerindeki etkilerini araştıran bir bilim dalıdır. Yani bu tablo Dr.xxxx tarafından yada xxxx company tarafından hazırlanmış bir tablo değildir..
Dht Nin bilinen ve şauna kadar kanıtlanmış etkilerinin bir kısmı tablodakiler.. bana kalırsa çok daha fazlasıda vardır.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bilim adamları oturup tablo hazırlamaz. Hakim olduğu bilim adına argümanları tedarik eder, onları derler çalışır, yeni çalışmalar ile bağlı olduğu bilim dalına özel tez, teori, hipotez ve deneyler yapar.

Endokrinoloji bilim dalı ise binlerce yıldır süregelen bahsettigim deney ve tezleri derleyip hormonların davranışları ve insan vücudu üzerindeki etkilerini araştıran bir bilim dalıdır. Yani bu tablo Dr.xxxx tarafından yada xxxx company tarafından hazırlanmış bir tablo değildir..
Dht Nin bilinen ve şauna kadar kanıtlanmış etkilerinin bir kısmı tablodakiler.. bana kalırsa çok daha fazlasıda vardır.
Daha fazlası var ben sadece bir kısmını aldım diğerleri fetus ve ergenlikteki etkileri onları geçtiğim için yazmadım ömür boyu etki edeceklerin tablosunu yazdım sadece vikipedi bakabilirsiniz

My Precious

• Hero Member

Sadece merakımdan soruyorum cinsiyet değiştiren insanlar nasıl oluyorda bundan milyon kat daha ağır ilaçlar kullanmalarına rağmen başlarına bir şey gelmiyor ? Bu işte bir terslik var cidden.
Evet finas kullanınca dhtmiz düşüyor ama yok olmuyor gittim ölçtürdüm ortalama çıktı sırf ben değil bir çok kullanıcıda ortalama ve ortalama altı

YunuSedaT

• Hero Member

Yorumlarına hastayım direkt nokta atış kardeşim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece merakımdan soruyorum cinsiyet değiştiren insanlar nasıl oluyorda bundan milyon kat daha ağır ilaçlar kullanmalarına rağmen başlarına bir şey gelmiyor ? Bu işte bir terslik var cidden.
Evet finas kullanınca dhtmiz düşüyor ama yok olmuyor gittim ölçtürdüm ortalama çıktı sırf ben değil bir çok kullanıcıda ortalama ve ortalama altı

Cinsiyet değiştiren adamların başına daha ne gelmesini bekliyorsun?...
öldürmez sakat bırakmaz... biraz libidon düşer , memen çıkar fazla değil ama az bişy. Unutkanlık yapar ama mal etmez.. sadece unutkanlık yapar. Biraz yorgunluk yaratabilir ama yürümeye yada günlük işlerini yapmaya mani değil. Yani senin tabirinle pek yanetkisi yok. Kullanabilirsin sen

Facebook Twitter Instagram