Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 23200 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #225 : 02 Nisan 2021, 21:22:43 »
 yüzle uyumlu saç çizgisini en iyi plastik cerrah belirler.asumanla serkan arasında kaldım demişsin serkan klasik ekerdi son donem performansını bilmiom.asuman daha önde bence.yeni gelişen bir merkez olarak bakıyorum onlara.onun avantajı var .gelişim surecindedlersahsi gorus tabi.ama on çizgi ekimi senin.kotu on çizgi ekimi kellikten bin beter ona gore yuzle uyumlu çizgiyi estetikçi çizsin.tabi ileriki yıllarda hesaplanarak.hani diyorlar ya türkiyede 3 dra sorcan 2si ne diyorsa o diye at butun ekimcilere mail hangi alın çizgisi bana gider çizin yollayın de

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #226 : 02 Nisan 2021, 21:22:59 »
Neden uygun değilim? Senelerce dökülse de ektirsem diye beklemek istemiyorum
Kardeş bir paradoks içerisindesin sen dökülmeyen saç ekilmez zaten dökülsün diye bekliyorsan sıkıntı var demektir bu kadar kasma bence. Tasarladığın ön çizgi de yanlış anlama ama kendi doğal çizginden bile aşağıda diye tahmin ediyorum. Allah'ın yarattığı biçime saygı duymak lazım. Eğer ileride şakaklar kelleşirse ektirirsin bu kadar basit.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #227 : 02 Nisan 2021, 21:26:03 »
Kardeş bir paradoks içerisindesin sen dökülmeyen saç ekilmez zaten dökülsün diye bekliyorsan sıkıntı var demektir bu kadar kasma bence. Tasarladığın ön çizgi de yanlış anlama ama kendi doğal çizginden bile aşağıda diye tahmin ediyorum. Allah'ın yarattığı biçime saygı duymak lazım. Eğer ileride şakaklar kelleşirse ektirirsin bu kadar basit.
Beklemekten ve tedavi uygulamaktan başka yapabilecek ne var?  Tabikide dökülmesini bekleyip ekim yaptıracağım anlayamadım sizi

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #228 : 02 Nisan 2021, 21:38:44 »
Beklemekten ve tedavi uygulamaktan başka yapabilecek ne var?  Tabikide dökülmesini bekleyip ekim yaptıracağım anlayamadım sizi
Senelerce dökülse de ektirsem diye beklemek istemiyorum demişsin. Ben de diyorum ki bekleme zaten dökülmeyen saçın nesini bekliyorsun diyorum ben de şuan sen ne yapıyorsun dostum burada?
Saç çizgin normal olgunluk çizgisinde en ufak bir sıkıntı görmüyorum ben. Edward Norton da beklesin mi saçları dökülsün de ektirsin diye adam 20 senedir şakakları alnı açık dolaşıyor, evet bir brad Pitt değil ama dediğim gibi takıntı haline getirmemek lazım.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #229 : 02 Nisan 2021, 21:43:39 »
Senelerce dökülse de ektirsem diye beklemek istemiyorum demişsin. Ben de diyorum ki bekleme zaten dökülmeyen saçın nesini bekliyorsun diyorum ben de şuan sen ne yapıyorsun dostum burada?
Saç çizgin normal olgunluk çizgisinde en ufak bir sıkıntı görmüyorum ben. Edward Norton da beklesin mi saçları dökülsün de ektirsin diye adam 20 senedir şakakları alnı açık dolaşıyor, evet bir brad Pitt değil ama dediğim gibi takıntı haline getirmemek lazım.

Olgunluk çizgisi felan değil dökülmeye ilk başladığı zamanın fotoğrafları da var önceki sayfalarda. 2 sene önce açtığım  ilk konudan bu zamana kadar ön bölgemde bariz gerileme var.  Yavaş yavaş dökülüyor  bende ön bölgeye ekim yaptırıp  tedaviler ile uzun bi süre kurtulmak istiyorum bu dertten.

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #230 : 02 Nisan 2021, 21:45:56 »
Bak birinci resimde adam 25 yaşında orada da alnı açık ikinci resim 50 yaşında orada da aynı alnı açık
Yani bu adamı ben yeni bir ön saç çizgisiyle hayal edemiyorum gerekte yok böyle de karizma olabiliyor insan. Sen de gayet iyisin dostum rahat ol keyfine bak. Endişe verici bir dökülme olursa harekete geç, her arkadaşının veya dostunun lafına takılma. Herkes 3 cm alınla gezecek diye bir dünya yok.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #231 : 02 Nisan 2021, 21:53:27 »
Neden uygun değilim? Senelerce dökülse de ektirsem diye beklemek istemiyorum

Çünkü donör zayıf görünüyor(!).

İroni bir yana, mecvut saçlarınıza yapacağınız müdahale orijinal saç sıklığınızın yanına bile yaklaşamayacak. Bu da ekimden memnun kalmayacağınız anlamına gelir.

Bir de kabul edin ya da etmeyin, saçlarınız dökülmüyor. Yaşadığınız şey olgunluk çekilmesi. Muhtemelen 90 yaşınızda NW3 olacaksınız.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 02 Nisan 2021, 21:54:34 »

İroni bir yana, mecvut saçlarınıza yapacağınız müdahale orijinal saç sıklığınızın yanına bile yaklaşamayacak. Bu da ekimden memnun kalmayacağınız anlamına gelir.

Bir de kabul edin ya da etmeyin, saçlarınız dökülmüyor. Yaşadığınız şey olgunluk çekilmesi. Muhtemelen 90 yaşınızda NW3 olacaksınız.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #233 : 02 Nisan 2021, 21:55:28 »

Saçlarınızı 3 numara tıraş edin. Dökülmenizin olup olmadığını öyle görebilirsiniz.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #234 : 02 Nisan 2021, 21:57:48 »

Keşke dediğiniz gibi 90 yaşında NW3 olsam fakat saçlarım dökülüyor ve inceliyor saçlarım dökülmese bu sitede neden gezeyim..  Belki fotoğraflarda anlatamıyorum ama seneler içinde saçlarımdaki değişimi farkedebiliyorum.

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #235 : 03 Nisan 2021, 00:19:26 »
Keşke dediğiniz gibi 90 yaşında NW3 olsam fakat saçlarım dökülüyor ve inceliyor saçlarım dökülmese bu sitede neden gezeyim..  Belki fotoğraflarda anlatamıyorum ama seneler içinde saçlarımdaki değişimi farkedebiliyorum.
Kardeşim 2019dan beri aynı şeyleri her ay sorup yazmışsın birçok kişi de takıntı yaptığını yazmış onlara da katılıyorum.
Sen fikir almak için gelip yine kendi düşüncelerine sığınıyorsun.
Ekim yapıp güzel sonuç alacağını söyleyen ekim merkezleri var demişsin o zaman yaptır. Konusunu açarsın biz de takip ederiz inşallah güzel sonuçlanır ve hepimiz mutlu oluruz senin adına.
Ama kaç greft gider ne olur ne olmaz onu artık kendini teslim edeceğin uzmanlar belirler beğenmezsen veya olmazsa ikinci bir revize yaptırırsın.
Ektirirsin ileride kendi saçların dökülür yine ektirirsin. Yani paran maddi durumun varsa hayat ve kararlar senin kolaylıklar dilerim.
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 03 Mayıs 2021, 13:36:37 »
önden nasıl görünüyor sizce? Alın bayağı geniş duruyor..

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #237 : 03 Mayıs 2021, 14:33:54 »
önden nasıl görünüyor sizce? Alın bayağı geniş duruyor..
Alin çizgin doğal olan çizgin bence gayet iyi ekim olacak bir durum yok o çizgi senin doğal cizgin ve deformasyona da uğramamış yani açılma yok daha ileride olursa düşünürsün şimdiden kendi psikolojini bozma akışına bırak dökülmeden saç yoktur dökülüp çıkmazsa o zaman sorun oluyor kardeşim sıkma canını
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #238 : 03 Mayıs 2021, 18:03:20 »
 ekimler ekmez bu kafaya .ama ben kapalı alın severim açık alını kabullenmezdim.plastik cerrahlara at resmini suratına açık alınmı kapalı alınmı gidicek onlar anlar o işten
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 03 Mayıs 2021, 20:04:32 »
Sakın ektirme mevcut saçların da zarar görür. Tamamiyle kuruntu. Açıklığın yok biraz alnın geniş. Yakışıklı genç adamsın.

Facebook Twitter Instagram