Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 23217 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2019, 17:05:39 »
Ektirirsen çok büyük bir hata edersin , ben bile yaşım 26 , saçlarım senin gibi . Bir kaç sene daha bekliyorum saç tipimi görmek için . İstisnalar var tabii ama genellikle Genetik dökülme 23/24 yaşında başlıyor . Şakak açılması genetik dökülmesi olmayan insanlarda bile gerileyebiliyor , bunu dert etme bence . Saçlarında bir problem görmedim açıkçası . Sosyalleşmeni tavsiye ederim .   
Teşekkürler yorumun için göz önünde bulundurucam söylediklerini dökülme şeklim önlerden  saç çizgi bozulması ve geriye gitmesi  tepekerde açılma yok seyreklesme de yok büyük ihtimal ileri yıllarda önler iyice açılacak bu şekilde bi dökülme yaşıyacağım

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 20 Temmuz 2019, 18:30:07 »
Seni çok iyi anlıyorum .. Bu yaşlarda insan mantığıyla değil duygularıyla hareket ediyor aldığı tüm kararlarda . Yaşının verdiği heyecanla hemen ektirip , aynalarla barışmak istiyorsun ( her ne kadar saçların iyi olsa da sen kafaya takmışşın bu konuyu ) , beklemeni gerçekten tavsiye ediyorum . Şu an 22 yaşında olduğunu söylüyorsun sana neden beklemen gerektiğini bir kaç web link'i yazacam , orda iyi incelemeni istiyorum 20/21/22/23 yaşlara bir bak , bir de 24/25/26+ yaşlarına bir bak ne demek istediğimi anlarsın . Bunları kopyalayıp youtube'da izlemelisin . Eminim ki saç ektirme fikrini ertelemeyi sen kendin isteyeceksin . Moralini bozmak istemem ama linktek'i kişilerin senin yaşında aynı yoğunlukta saçları var .

Zidane'nın değişimi

Arjen Robben'in değişimi

Wayne Rooney'inin değişimi (1985 doğumlu , 2011 yılında 26 yaşında saç ektirmiş )

Jason Statham'ın değişimi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 20 Temmuz 2019, 19:36:07 »
Seni çok iyi anlıyorum .. Bu yaşlarda insan mantığıyla değil duygularıyla hareket ediyor aldığı tüm kararlarda . Yaşının verdiği heyecanla hemen ektirip , aynalarla barışmak istiyorsun ( her ne kadar saçların iyi olsa da sen kafaya takmışşın bu konuyu ) , beklemeni gerçekten tavsiye ediyorum . Şu an 22 yaşında olduğunu söylüyorsun sana neden beklemen gerektiğini bir kaç web link'i yazacam , orda iyi incelemeni istiyorum 20/21/22/23 yaşlara bir bak , bir de 24/25/26+ yaşlarına bir bak ne demek istediğimi anlarsın . Bunları kopyalayıp youtube'da izlemelisin . Eminim ki saç ektirme fikrini ertelemeyi sen kendin isteyeceksin . Moralini bozmak istemem ama linktek'i kişilerin senin yaşında aynı yoğunlukta saçları var .

Zidane'nın değişimi

Arjen Robben'in değişimi

Wayne Rooney'inin değişimi (1985 doğumlu , 2011 yılında 26 yaşında saç ektirmiş )

Jason Statham'ın değişimi
Beklemesine gerek yok finasteride kullanarak saçlarını koruyabilir kaldıki açılması agresif değil daha norwood 2 bile değil.
Rooney zaten kel doğmuş.Arjen 20inin başında keldi.
Ve stathma gelirsek o seyrelme yaşadı ben arkadaşın seyreleceğini düşünmüyorum.
Ve sana gelirsek muhtemelen 40 yaşından önce norwood 3 olmayacaksın

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Temmuz 2019, 22:11:09 »
Sıkıntı da bu zaten bir kısım ektir derken bir kısım ektirme diyor bir merkez  önlere ekeriz  çok greft kullanmadan ileriki yıllarda mutlu olursun  daha sonra bir ekim daha gerçekleştiririz derken  bir merkez şuan ekim için çok uygun değilsiniz diyor bu durumda kararsızlık başlıyor bu durumun içinden çıkamıyorum..   ileriki yıllarda ne olur bilemiyorum
nw kaça kadar gider  bu saç, genetik yapımı vsvs.  Acele etmiycem iyice düşünüp mantıklı bi karar vericem sağolun yorumlar için.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2019, 22:43:46 Gönderen: Emoshé (EK) »

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Temmuz 2019, 21:18:37 »
Beklemesine gerek yok finasteride kullanarak saçlarını koruyabilir kaldıki açılması agresif değil daha norwood 2 bile değil.
Rooney zaten kel doğmuş.Arjen 20inin başında keldi.
Ve stathma gelirsek o seyrelme yaşadı ben arkadaşın seyreleceğini düşünmüyorum.
Ve sana gelirsek muhtemelen 40 yaşından önce norwood 3 olmayacaksın
İçimi rahatlattın biraz dostum..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Temmuz 2019, 21:37:12 »
İçimi rahatlattın biraz dostum..
Sen boşuna panik yapıyorsun harbi şakak açılması uzun süren bir olay.Misal benim saçım 16 yaşındayken seninki gibiydi 20 oldum tıngır mıngır idare ediyor.
Saç gür olduğu takdirde norwood 2.5 hatta 3 e kadar idare edebilir ki senin nw3 olman için rahat 7*8 senen var bence tabi yine minyatürleşmenin hızıda önemli

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 21 Temmuz 2019, 21:56:34 »
Sen boşuna panik yapıyorsun harbi şakak açılması uzun süren bir olay.Misal benim saçım 16 yaşındayken seninki gibiydi 20 oldum tıngır mıngır idare ediyor.
Saç gür olduğu takdirde norwood 2.5 hatta 3 e kadar idare edebilir ki senin nw3 olman için rahat 7*8 senen var bence tabi yine minyatürleşmenin hızıda önemli
Kanka fotolar yanıltıcı olabiliyor  2 sene önce nw0dım  ben maximum 3 sene sonra önlerde baya açılma olacak gibime geliyor allahtan tepem sağlam donör idare ediyor da öyle bi durumda 1 dakika düşünmem gider ektiririm şuan saç çizgisi bozulup geriye gittiği icin şekil verilmiyor kötü duruyor sıkıntı oluyor

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Temmuz 2019, 22:03:24 »
Kanka fotolar yanıltıcı olabiliyor  2 sene önce nw0dım  ben maximum 3 sene sonra önlerde baya açılma olacak gibime geliyor allahtan tepem sağlam donör idare ediyor da öyle bi durumda 1 dakika düşünmem gider ektiririm şuan saç çizgisi bozulup geriye gittiği icin şekil verilmiyor kötü duruyor sıkıntı oluyor
Sen şimdi alıştığın için öyle geliyor ama yapman gereken ön hattı uzun tutup fönlemek böylelikle saçını kabartabilir ve döküldüğünü gizleyebilirsn.
Var yani daha 7 8 senen var.
Ben nw0ı 14 yaşında kaybettim misal şuanda nw 2.5-3 arası bir yerdeyim 6 senede 2.5 norwood fena değil zira seyrelme de yaşayabilirdim o yok en azından ve fin işe yararsa işte o zaman iyi olur korusam yeter gözüyle bakıyorum ama o da zor gibi muhtmelen 21 de tam norwood 3 olurum birde ön seyreldimi işte o zaman tam kel jastin oluyorum.
Ama dediğim gibi insanlar anlamıyor belli bir açıklığa kadar o yüzden hala süren var

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2019, 10:29:25 »
Artık ön çizgi günden güne gerilediği için saça şekil veremiyorum şu çizdiğim şekilde max 2000 greft gelecek planlı bir ekim beni mutlu eder mi? Çünkü ön çizgi  güzel olursa bu kadar kötü durmaz şekil verebilirim kendimi tatmin edebilirim diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2019, 10:30:51 »
..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2019, 12:08:11 »
Artık ön çizgi günden güne gerilediği için saça şekil veremiyorum şu çizdiğim şekilde max 2000 greft gelecek planlı bir ekim beni mutlu eder mi? Çünkü ön çizgi  güzel olursa bu kadar kötü durmaz şekil verebilirim kendimi tatmin edebilirim diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
O şakak çizgisi çok altta değil mi ?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 12 Ağustos 2019, 13:18:10 »
O şakak çizgisi çok altta değil mi ?
Bence ideal kanka bi tık üstte de olabilir sıkıntı değil

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 12 Ağustos 2019, 13:23:36 »
Bence ideal kanka bi tık üstte de olabilir sıkıntı değil
Bir tık üstte olsun norwood -1 bu çünkü zaten norwoos 0 ideal değil norwood 1 ideal(bana göre dökülmemiş gür 2 daha iyi ama).
Norwood 1 ol yeter greft israfı yapma zaten ekim olduğu belli olabilir öbür türlü(bu yüzden ünlü doktorlar arenamed dışında yapmıor biliyorum çünkü geçen sene araştırmıştım)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 12 Ağustos 2019, 13:26:27 »
Bir tık üstte olsun norwood -1 bu çünkü zaten norwoos 0 ideal değil norwood 1 ideal(bana göre dökülmemiş gür 2 daha iyi ama).
Norwood 1 ol yeter greft israfı yapma zaten ekim olduğu belli olabilir öbür türlü(bu yüzden ünlü doktorlar arenamed dışında yapmıor biliyorum çünkü geçen sene araştırmıştım)
Şahin hocayla konuştum en fazla 2000 greft kullanarak ekebilirim güzel bi görüntü olabilir dedi. Arenamede asla gitmem koydukları eleman çok saygısız çok kaba  kel  olsam ve tek çarem arenamed olsa yine gitmem.  Ne düşünüyorsun 2000 greft ektirip 3 5 sene mutlu muu yaşamalı mıyım  yoksa 3 5 sene daha mutsuz yaşayıp daha sonra mı ektirmeliyim?

Facebook Twitter Instagram