Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 23203 defa)

Jeu

• Hero Member
Ektirmeli miyim?
« : 19 Temmuz 2019, 19:27:08 »
Artık benim için bu problem ciddi ciddi hayatımı etkilemeye başladı ruhen çok rahatsızım iyi hissetmiyorum yaşım 21 22 olucam özgüven kalmadı  şu yaşadığım psikoloji  bi Allah bilir bir ben. Ankaraya gidip Şahin hocaya ektirmek istiyorum ileride dökülecek biliyorum ama  en azından ön taraflar dolu olsun ileride dökülürse  2. Bi ekim düşünürüm bu psikolojiden anca ektirirsem çıkabilirim gibi geliyor (saçında bisey  yok gibi yorumlar yapmayınız lütfen) ektirsem ileride  diğer saçlar dökülünce çok sorun yaşar mıyım? Ama ektirmezsem de her gün mutsuz olucam çok kararsızım bu yüzden erteliyorum sürekli içinde bulunduğum durumdan çıkamıyorum yardım eder misiniz :(

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2019, 19:37:15 »
Işaretledigim yerde şakağım bile döküldü  seyrelme oldu boş gözüküyor.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2019, 19:38:28 »
Finas kullanmıyorsan hayır.
Ama şahsi kanaatim 25den önce nw3 olmayacağın yönünde bu yüzden ekim yaptırabilirsin ama finas kullanmak zorundasın.
Peki gelelim bu saç  kötü bir saçmı ? Değil tabiki norwood 1.75sin 2 bile değil bak ben nw2.5uğum ama combover de üstüme yok yapman gereken saçını uzatıp geriye doğru kabartarak yapmak böylelikle nw1 gibi gözükebilirsin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2019, 19:44:16 »
Finans kullanmıyorum  yan etkilerinden dolayı ekim yaptırırsam ondan sonra da kullanır mıyım bilmiyorum hocaya sormak lazım..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2019, 19:47:28 »
Finans kullanmıyorum  bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadım kullanmam da finans hayatta kullanmam dökülen dökülsün ektiririm ama finans asla kullanmam.
Nw1.5ken psikolojik olarak etkileniyorsan açıklığın benim seviyeme geldiği an başlayacaksın şuan açıklığının az olmasına güveniyorsun ama her sene daha kötüye gidecek tabi karar yine senin  dediğim gibi saçın iyi konumda ve buna rağmen sıkıntı çekiyorsun asıl kelleşmeye başladığında finas senin için kaçınılmaz olacak

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2019, 19:52:09 »
Dostum attığın fotoğraflarında benden daha kötü bi durumun yok benimkilerden kat kat daha iyi ve benim alnım bayağı geniş. bende bunu soruyorum zaten şimdi ekim yaptırmam mantıklı mı ileride kelleşecegim kesin diyorum ki ön tarafı güzelce ektireyim 2000 greft  ilerde ekim olmayan saçlar dökülünce birdaha ektiririm çünkü saç çizgim olunca bu kadar stres yapmayacagımdan eminim. Hergün bu tarz en az 10 tel görüyorum  yıkarken de.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2019, 20:00:07 »
Dostum attığın fotoğraflarında benden daha kötü bi durumun yok benimkilerden kat kat daha iyi ve benim alnım bayağı geniş. bende bunu soruyorum zaten şimdi ekim yaptırmam mantıklı mı ileride kelleşecegim kesin diyorum ki ön tarafı güzelce ektireyim 2000 greft  ilerde ekim olmayan saçlar dökülünce birdaha ektiririm çünkü saç çizgim olunca bu kadar stres yapmayacagımdan eminim. Hergün bu tarz en az 10 tel görüyorum  yıkarken de.
Benim o tarz 150 tel dökülüyordur.Önemli olan ne kadar döküldüğü değil seyrelip seyrelmediğidir.
Seyrelme varsa kaçınılmaz son o saç gidecektir.
Mesela senin tepende ufacık bir noktada seyrelme varsa bu senin nw5e gideceğin anlamına gelir.
Ha seyrelme yok ama günde 500 tel dökülüyorsa sıkıntı yapmaya gerek yok.
Senin yapman gereken basit finas minox keto üçlüsünü deneyip hem saçını korumak hemde olursa yeni saç çıkarmak.
Asıl problem nerde başlıyor biliyormusun  bazı kişilerde finasda işe yaramıyor dutasteride kullanmaya başlıyorlar ve o da işe yaramıyor ondan sonrası .........

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2019, 20:14:40 »
Justin ben senin saçında bir sorun göremedim nerede sorun?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2019, 20:24:38 »
Justin ben senin saçında bir sorun göremedim nerede sorun?
Benim  durumum hakkında bi yorumun var mı?  Ne önerirsin ektirmeli miyim

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2019, 20:28:50 »
Kardeşim durumun o kadarda kötü değil saçların güzel ha seni anlıyorum on çizgi bozuldu mu isterse geri kalan fırça gibi olsun bi önemi kalmıyor ben senin yaşlarındayken benimde bu kadar açıldı ve ilerlemedi 29 a kadar bekledim ve ekim yaptırdım iki ay önce nacizane fikrim en azından 25 e kadar bekle

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2019, 20:36:12 »
Kardeşim durumun o kadarda kötü değil saçların güzel ha seni anlıyorum on çizgi bozuldu mu isterse geri kalan fırça gibi olsun bi önemi kalmıyor ben senin yaşlarındayken benimde bu kadar açıldı ve ilerlemedi 29 a kadar bekledim ve ekim yaptırdım iki ay önce nacizane fikrim en azından 25 e kadar bekle
Gerçekten ön çizgi bozulması çok kötü bişey sol taraftan çizgi daha da bozulmaya devam ediyor ama sağ taraf hep aynı ilerleme hiç yok ama bu gelecekte ilerlemeyeceği anlamına da gelmiyor.  İnan ki beklemek istemiyorum ön çizgiyi halledeyim  1800 2000 greft  5 sene rahat ettirsin beni 2. Bi ekimle de dökülen diğer yerleri yaptırırım diye düşünüyorum ön çizgim sağlam olursa biraz rahat ederim bu psikolojiden çıkarım en azından

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2019, 20:37:56 »
Donör nasıl sizce arkadaşlar 2 3 ekimi kaldırabilir mi ve kaliteli mi sonuc beni mutlu eder mi yorumlarınıza ihtiyacim var

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2019, 00:57:46 »
Donör nasıl sizce arkadaşlar 2 3 ekimi kaldırabilir mi ve kaliteli mi sonuc beni mutlu eder mi yorumlarınıza ihtiyacim var
ilerde ihtiyacı olacak şekilde fazla greft harcamadan 1500 2000 arası bi greft ile ekim düşün çünkü ileriye dönük depoda mazot kalsinb

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2019, 02:28:57 »
psikolojik olarak etkiliyorsa ektir gitsin

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2019, 14:02:17 »
Ektirirsen çok büyük bir hata edersin , ben bile yaşım 26 , saçlarım senin gibi . Bir kaç sene daha bekliyorum saç tipimi görmek için . İstisnalar var tabii ama genellikle Genetik dökülme 23/24 yaşında başlıyor . Şakak açılması genetik dökülmesi olmayan insanlarda bile gerileyebiliyor , bunu dert etme bence . Saçlarında bir problem görmedim açıkçası . Sosyalleşmeni tavsiye ederim .   

Facebook Twitter Instagram