Gönderen Konu: Kabak Çekirdeği Yağı İle Ilgili  (Okunma sayısı 9768 defa)

Furymen

• Sr. Member
Ynt: Kabak Çekirdeği Yağı İle Ilgili
« Yanıtla #15 : 22 Temmuz 2019, 11:56:41 »
Hocam belki cay kaşığı ile alınan yağ yetersiz gelmiş olabilir. Günde 1000 mglik kapsule başlayacağım. Faydası olsa da olmasa da yazarım. Ne zamandır finasterid kullaniyorsun? Faydasını ve yan etkisini gördün mü? Ayrıca yaglanmayi azaltmışsa kesinlikle faydalidir kabak çekirdeği
Keten tohumu öğütülmüş veya keten tohumu yağını tavsiye ederim zengin omega 3 kaynağı ve fitoöstrojenik etkiye sahip ben kullandım etkisini gördüm

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Temmuz 2019, 16:20:42 »
Keten tohumu öğütülmüş veya keten tohumu yağını tavsiye ederim zengin omega 3 kaynağı ve fitoöstrojenik etkiye sahip ben kullandım etkisini gördüm

Kapsülü mü içtin yoksa yağını mı?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 22 Temmuz 2019, 16:27:32 »
Kapsülü mü içtin yoksa yağını mı?
Yağını ve öğütülmüş keten tohumu kullandım
https://i.hizliresim.com/mXEBo8.jpg
https://i.hizliresim.com/M1k7D1.jpg
Önce sonra resimlerim 3 ayda böyle saçlara sahip oldum 1.5 ay finasterid kullandım olunda etkisi vardır

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Temmuz 2019, 18:54:43 »
Hocam belki cay kaşığı ile alınan yağ yetersiz gelmiş olabilir. Günde 1000 mglik kapsule başlayacağım. Faydası olsa da olmasa da yazarım. Ne zamandır finasterid kullaniyorsun? Faydasını ve yan etkisini gördün mü? Ayrıca yaglanmayi azaltmışsa kesinlikle faydalidir kabak çekirdeği
kabak çekirdeği cilt ve saçta yağanmayı azaltıyo ama benim saçlarda seyreklikler olduğu için güvenemedim açıkçası zaman kaybı olmaması için finasterid başladım.. 2. 5 ay faln oldu. yan etki ilk günler halsizlik, kafa karışıklığı unutkanlık ilk günler libido dipteydi.. Bi ara meni sıvılaşması yaptı.. Ama 2.5 ayda bunların tamamı geçti/azaldı.. Bi ara libido tavan yaptı sonra yine azaldı şuan normal sürekli dalglanıyo  bişey diyemem yan etkiler kesinlikle kişisel.. Faydası yeni yeni olmaya başladı yeni saç çıkışları var diplerden saç telleri bayağı kalınlaştığı için dolgun duruyo.. Yalnız gögüs bölgesinde yağlanma yaptı bende şuan oyle bi sıkıntı var.. Spora başlasam yağlanma gider mi bilmiyorum sanırım Bi süre daha kullanıp Fin dozunu düşürüp (3 günde 1 gibi bilmiyorum) topikal spreylerle  kullanabilirim. Dökülme pek azalmadı aynı devam ediyo ama total de saç artışı var kesinlikle yani dökülmeye pek takılmamak gerekiyo galiba..
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 19:14:35 Gönderen: Armaan »

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Temmuz 2019, 23:04:48 »
kabak çekirdeği cilt ve saçta yağanmayı azaltıyo ama benim saçlarda seyreklikler olduğu için güvenemedim açıkçası zaman kaybı olmaması için finasterid başladım.. 2. 5 ay faln oldu. yan etki ilk günler halsizlik, kafa karışıklığı unutkanlık ilk günler libido dipteydi.. Bi ara meni sıvılaşması yaptı.. Ama 2.5 ayda bunların tamamı geçti/azaldı.. Bi ara libido tavan yaptı sonra yine azaldı şuan normal sürekli dalglanıyo  bişey diyemem yan etkiler kesinlikle kişisel.. Faydası yeni yeni olmaya başladı yeni saç çıkışları var diplerden saç telleri bayağı kalınlaştığı için dolgun duruyo.. Yalnız gögüs bölgesinde yağlanma yaptı bende şuan oyle bi sıkıntı var.. Spora başlasam yağlanma gider mi bilmiyorum sanırım Bi süre daha kullanıp Fin dozunu düşürüp (3 günde 1 gibi bilmiyorum) topikal spreylerle  kullanabilirim. Dökülme pek azalmadı aynı devam ediyo ama total de saç artışı var kesinlikle yani dökülmeye pek takılmamak gerekiyo galiba..

2 yıldır minoksidil kullanıyorum. Son dönemde aşırı dökülme var. Yikarken ve tararken epey epey dökülüyor ama dökülenler kalın ve uzun sanırım bunlar geri çıkacak öyle umut ediyorum. Minoksidil kullanmaya devam ediyorum

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2020, 21:25:23 »
Hocam ne zamandır hangi markayı kullanıyorsun faydasını gördünüz mü nasıl oldu ?
Her canlı ölümü tatacaktır.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2020, 03:04:49 »
Hocam ne zamandır hangi markayı kullanıyorsun faydasını gördünüz mü nasıl oldu ?

Shiffa home kullaniyorum bir kapsül 1000 mg gunde 1 kapsul alıyorum. 7 ay oldu minoksidille birlikte kullaniyorum fayds gordugumu söyleyebilirim. 1 yil araliksiz kullanip 1 ay ara verip tekrar kullanacağım. Kabak çekirdeği yağı sadece saç için değil genel manada sağlık içinde cok faydali hatta cinsel gücü arttırdığını düşünüyorum

r00tsecurity

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2020, 01:21:06 »
aşağıdaki linkte birisi kabak çekirdeği kapsülü (1000mg haftada 6 gün) kullanmış. fakat 24 haftada saç sayısında artış olacak diye beklerken, hiçbir değişim olmamış.
  • Klinik: Serkan Aygın
  • Greft: 2.800 (1.ekim) | 1.000 (2.ekim - revizyon)
  • Operasyon: 26.12.2020 (1.ekim) | 10.03.2022 (2.ekim)
  • Takviyeler: Xpecia, Solgar Biotin, Keçiboynuzu, Kabak çekirdeği
  • Ekimim: /index.php?topic=18731

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 13 Aralık 2020, 05:37:11 »
durum nedir hocam başka bir yerde balen marka kullandığınızı yazmıştınız markayı mı değiştirdiniz ?

Facebook Twitter Instagram