Saç Ekimi Sonuçları
Hocam belki cay kaşığı ile alınan yağ yetersiz gelmiş olabilir. Günde 1000 mglik kapsule başlayacağım. Faydası olsa da olmasa da yazarım. Ne zamandır finasterid kullaniyorsun? Faydasını ve yan etkisini gördün mü? Ayrıca yaglanmayi azaltmışsa kesinlikle faydalidir kabak çekirdeği
Keten tohumu öğütülmüş veya keten tohumu yağını tavsiye ederim zengin omega 3 kaynağı ve fitoöstrojenik etkiye sahip ben kullandım etkisini gördüm
Kapsülü mü içtin yoksa yağını mı?
kabak çekirdeği cilt ve saçta yağanmayı azaltıyo ama benim saçlarda seyreklikler olduğu için güvenemedim açıkçası zaman kaybı olmaması için finasterid başladım.. 2. 5 ay faln oldu. yan etki ilk günler halsizlik, kafa karışıklığı unutkanlık ilk günler libido dipteydi.. Bi ara meni sıvılaşması yaptı.. Ama 2.5 ayda bunların tamamı geçti/azaldı.. Bi ara libido tavan yaptı sonra yine azaldı şuan normal sürekli dalglanıyo bişey diyemem yan etkiler kesinlikle kişisel.. Faydası yeni yeni olmaya başladı yeni saç çıkışları var diplerden saç telleri bayağı kalınlaştığı için dolgun duruyo.. Yalnız gögüs bölgesinde yağlanma yaptı bende şuan oyle bi sıkıntı var.. Spora başlasam yağlanma gider mi bilmiyorum sanırım Bi süre daha kullanıp Fin dozunu düşürüp (3 günde 1 gibi bilmiyorum) topikal spreylerle kullanabilirim. Dökülme pek azalmadı aynı devam ediyo ama total de saç artışı var kesinlikle yani dökülmeye pek takılmamak gerekiyo galiba..
Hocam ne zamandır hangi markayı kullanıyorsun faydasını gördünüz mü nasıl oldu ?