Gönderen Konu: Medeks hair 4200 greft  (Okunma sayısı 11453 defa)

tttihsan

• Jr. Member
  • **
Medeks hair 4200 greft
« : 18 Temmuz 2019, 19:10:59 »
Yaklaşık 3 yıldır düşündüğüm saç ekimini 15 Temmuz günü gerçekleştirmiş oldum. Aklımda 3-4 firma adı varken hiç aklımda olmayan medeks hair centera yaptırdım. Açıkcası okuduğum yorumlar ve konuştuğum kişilerden saç ekiminin basit bir şey olduğu kanısına varmıştım maalesef hiçde öyle değilmiş,  operasyon 9 saat sürdü 1 saat yemek molası,ihtiyaçları düşersek yaklaşık 8 saat sedyede kıpırdamadan yatmak işgençe, ekimin son yarım saatinde artık bırakın gidecem moduna geldim. Ekim bittikten sonra uykusuzluk, kaşıntı, şişlik gibi sorunları 4 gündür çekiyorum daha kaç gün çekecem bilmiyorum biran önce normal hayata dönmek için dua ediyorum. Saç ekim operasyonuna katılan medeks hair çalışanlarına buradan teşekkürlerimi ileteyim. Süreçle ilgili sık sık foto paylaşmayı düşünüyorum sizlerin düşünceleri benim için çok önemli şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim ayrıca bu forumu açan bizleri saç ekim konusunda bilgilendiren  hintell beyede teşekkürlerimi sunarım.

tttihsan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Medeks hair 4200 greft
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2019, 19:13:13 »
Ekim öncesi

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2019, 19:16:54 »
Ekim sonrası

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2019, 19:18:32 »
İlk yıkama

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2019, 23:16:40 »
Hayırlı  olsun  medeks  işini  iyi yapar  bende  ekimimi  orda  yaptırdım  memnunum
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2019, 23:41:41 »
Hayırlı  olsun  medeks  işini  iyi yapar  bende  ekimimi  orda  yaptırdım  memnunum
teşekkür ederim inşallah sonuç iyi olur

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2019, 23:54:55 »
Hayırlı olsun ekim sonucun cok güzel olacak gibi yaş kaç hocam

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2019, 00:24:26 »
hayırlı olsun ,medeks hairi ara sıra instagramdan takip ediyorum  güzel ekimleri var .burdan takip etmek daha anlamlı oluyor o yüzden sürecinizi sonuna kadar burda paylaşırsanız güzel olur.
birde siz medeks haire nasıl karar verdiniz detaylı bilgi verirseniz bu konuda memnun olurum.

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2019, 09:49:17 »
Hayırlı olsun doğru tercih Çok fazla reklam yapmayan bir firma ama oldukça yoğun çalışıyorlar
donör alan oldukça iyi imiş Ekim de oldukça iyi görünüyor orantılı bir alım yapmışlar bende burada yaptırırdım 7400 greft mükemmel alım yapıyorlar yüksek sayılar ve ensede belirgin bir açıklık kalmıyor yanlız merkezinizle irtibata geçin ufak tefek iltihaplanmalar var yaz aylarında oluyor bendede olmustu korkulacak bişey değil hemen müdehale ediyorlar tekrar dan hayırlı olsun

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2019, 09:53:30 »
Hayırlı olsun ekim sonucun cok güzel olacak gibi yaş kaç hocam
teşekkür ederim yaş 40

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2019, 09:56:25 »
hayırlı olsun ,medeks hairi ara sıra instagramdan takip ediyorum  güzel ekimleri var .burdan takip etmek daha anlamlı oluyor o yüzden sürecinizi sonuna kadar burda paylaşırsanız güzel olur.
birde siz medeks haire nasıl karar verdiniz detaylı bilgi verirseniz bu konuda memnun olurum.
teşekkür ederim medeks hairi açıkcası bilmiyordum başka firmada karar kılmıştım berberim burayı önerdi bende takibe aldım buradanda medeks de ektiren arkadaşları inceledim ve içime sindi çok fazla ince eleyip sık dokumadım açıkcası

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2019, 10:00:18 »
Hayırlı olsun doğru tercih Çok fazla reklam yapmayan bir firma ama oldukça yoğun çalışıyorlar
donör alan oldukça iyi imiş Ekim de oldukça iyi görünüyor orantılı bir alım yapmışlar bende burada yaptırırdım 7400 greft mükemmel alım yapıyorlar yüksek sayılar ve ensede belirgin bir açıklık kalmıyor yanlız merkezinizle irtibata geçin ufak tefek iltihaplanmalar var yaz aylarında oluyor bendede olmustu korkulacak bişey değil hemen müdehale ediyorlar tekrar dan hayırlı olsun
teşekkür ederim iltihaplanmalar benimde gözüme çarptı antibiyotik kullanıyorum dün yıkama sırasında sordum iltihaplanma değil dedi resimleri birde gökhan beye atayım bakalım ne diyecek

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2019, 10:36:16 »
Bu açıklığa 4200 greft çok fazla, taş çat çatlasın 3000 greftle kapatılacak bir açıklıkmış. Gerçi yaşınız 40, sanırım daha ekim yaptırmazsınız. Sık ve temiz görünüyor, saç mevsuzusunu bitirirsiniz bu ekimle.

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2019, 13:13:40 »
Bu açıklığa 4200 greft çok fazla, taş çat çatlasın 3000 greftle kapatılacak bir açıklıkmış. Gerçi yaşınız 40, sanırım daha ekim yaptırmazsınız. Sık ve temiz görünüyor, saç mevsuzusunu bitirirsiniz bu ekimle.
ileriyi düşünerek dökülmemiş alanlarada ekim yapıldı bir daha ekimi kesinlikle düşünmem inşallah ekilenler çıkar da bende tekrardan o masaya oturmak zorunda kalmam

tttihsan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2019, 13:17:59 »
teşekkür ederim iltihaplanmalar benimde gözüme çarptı antibiyotik kullanıyorum dün yıkama sırasında sordum iltihaplanma değil dedi resimleri birde gökhan beye atayım bakalım ne diyecek
gökhan beyle görüştüm yanına gittim iltihaplı bölgeleri patlattı, antibiyotiğin dozajını artırdı inşallah saç köklerine zarar vermez

Facebook Twitter Instagram