Emin sen rahat ol kimsenin kimseyi kandırdığı yok.Olamazda öyle birşey.Burda iyi niyetimle sizi elinizdeki kullandığınız kalitesiz şampuanlardan kurtarmaya çalışıyorum gerçekten sizlere iyilik yaramıyor.Ben kime ne anlatıyorumki.Size dedimmiki ben bu şampuan genetik dökülmeyi önlüyor diye de bana diyorsun emin hangi şampuan olursa olsun erkek tipini engellemez diye.Ben de aynı şeyleri dememiş miyim yukarda emin.
Ben diyorumki saç dökülmesi genetik ve genetik olmayan nedenlerden dolayı da dökülür.Sloccerin senin dediğin de yanlış katılmıyorum ona.Kötü şampuan saç dökmez , iyi şampuan saç çıkarmaz diyosun.Ben de diyorum ki kötü şampuan saç döker ve saça zarar verir , iyi şampuan ise saç çıkışını destekler.
Madem öyle alın elidor , clear vs. içeriğinde ne olduğu bilinmeyen şampuanlar saçınızı o zaman göreyim ne hale geliyor.Adamlar uğraşıp ortaya kaliteli birşey çıkartmışlarki fiyatını böyle satıyorlar.Markette 20 liraya da et var 200 lirayada.Hangisini yersin.Emin fiyata çok pahalı dedin demi.Kaç paraya ekim yaptırdın ? Milyarlar verdin ve 500 ü düşünüyorsun.Ben milyarlar verip saç ektiriyim kesinlikle gidip ucuz şampuan kullanmam.Her ihtimali düşünmek lazım.
İlla her saç genetikten dökülmüyor.Bakımsızlıktan da dökülüyor.500 ü nerelere vermiyorsunuz sigara vs. Bence olması gereken bu.İyi mal iyi para.