Arkadaşlar saçlarımız bizim için ne kadar değerli hepimiz biliyoruz.Beni tanıyorsunuz saç konusunda çok titizim.
Hintell abime de danıştım bu konuyu açmadan önce.2-3 haftadır yoktum deneme aşamasında olduğu için hemen paylaşmak istemedim.
Fiyatı biraz pahalı gelebilir bazı arkadaşlara ancak artık ucuza hiçbir şey kalmadı ülkede.Olanlar da saçlarımıza ne kadar zarar verdiği malumunuz.
Forumda çok kişide görüyorum yazanlar oluyor kepek sorunu , kaşıntı , pullanma , dökülme , yağlanma vs..
Bende kafaya koyup bu şampuanı aldım ve sizler için denedim.Önceki şampuanlardan tamamen farklıydı ilk yıkamada hissettirdi kendini.
Kokusu portakal gibi.İçindede zaten portakal kabuğu yağı mevcut.Hiçbir kimyasal sls paraben sles içermemesi çok büyük avantaj.
Saçlarım çok rahatladı kafa derim sanki nefes aldı kendine geldi.Sonrasında harika şekil aldırıyor bu şampuan.Önceki şampuanlar afedersiniz kazık gibi ediyordu saçları...
Bir insan kendine bakmalı bakımlı olmalıdır.Bunun yolu da kaliteli ürünleri kullanmaktan geçer.Ürün japon malıdır.Japonların saçlarına ne denli önem vediğini biliyoruz ve hepside sırma gibi saçlara sahip.İçerisine özel platin kolloidi ve humus özü eklenmiş.Sitenin linkini koyacağım arkadaşlar aşşağıya kendiniz de inceleyin.Reklamcı vs.değilim.Tamamen forumuza özel bir şampuan olacak.Fiyatına fazla takılmayın lütfen o kadar saç ekimi yaptırıyoruz saçlarımızı ucuz şampuanlara emanet edemeyiz.Sipariş verecek arkadaşlar bu konu altında toplanalım liste oluşturulacak ve o kişilere forumuza özel indirim tanımlatacağım.
Şampuanı buradan inceleyebilirsiniz arkadaşlar:
www.vuvu.com.trŞampuan pompalı büyük boy fiyatı : 530 TL
Forumdan bu konu başlık altında liste oluşturup 30 tl indirim tanımlatacağım kişilere :500 TL