Gönderen Konu: ASMED'de Operasyon için Doktor Önerisi  (Okunma sayısı 8566 defa)

adeniz

• Jr. Member
  • **
ASMED'de Operasyon için Doktor Önerisi
« : 18 Temmuz 2019, 13:53:55 »
Merhaba arkadaşlar,
Bu konu daha önce tartışıldı ise tekrar gündeme getirdiğim için kusura bakmayın. ASMED'de saç ekimi için randevu almak üzereyim. Bana gönderilen mailde fark ettim ki, Dr. Koray ve ASMED ekibi (Dr. Alp Bayramoglu ve Baş cerrahi asistanı Dilek Cakır) arasında bir tercih yapabiliyorum. Tabi ki mantıklı tercih Dr. Koray'ın operasyonu yürütmesi. Ancak, tavsiye edilen greft miktarı (3000-3300) ile Dr. Koray'a operasyon yaptırmak yaklaşık 50 bin TL tutuyor. ASMED ekibini seçtiğimde ise istenen ücret, her şey dahil, 28 bin TL civarında. Bu durumda ASMED ekibini seçmeyi düşünüyorum. Ancak, ASMED kalitesine güvenip, Dr. Koray olmadan da bu operasyonu gözüm kapalı yaptırmalı mıyım emin olamıyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED'de Operasyon için Doktor Önerisi
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2019, 14:25:55 »
Dilek hoca koray hocanın ortagı zaten işin piridir 25 yıldır birlikteler gönül rahatlığı ile alp hocayı tercih edebilirsin.

Ben ileride ekim yaptırsam direk zaten dilek hoca dan alırım randevu daha uygun ve fark yok:)
Global Moderator

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2019, 14:50:48 »
Dilek hanım greft başı ne kadar istiyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2019, 14:56:36 »
Dilek hanım greft başı ne kadar istiyor?

Alp hoca ile ekime girerse 1,75 bildiğim kadarı ile siz gene sorun
Global Moderator

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2019, 20:52:49 »
Teşekkür ederim yanıtlar için. Baya iç rahatlatıcı oldu benim için. 16 Ağustos'a gün aldım. Sonuçları burada paylaşmayı umuyorum. Fiyat konusuna gelince, 3000-3300 greft önerildi bana ve fiyat olarak da yaklaşık 28 bin TL söylendi. Koray Hoca'nın fiyatı ise ortalama 50 bin TL bu operasyon için. Selamlar.

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2019, 00:35:25 »
Teşekkür ederim yanıtlar için. Baya iç rahatlatıcı oldu benim için. 16 Ağustos'a gün aldım. Sonuçları burada paylaşmayı umuyorum. Fiyat konusuna gelince, 3000-3300 greft önerildi bana ve fiyat olarak da yaklaşık 28 bin TL söylendi. Koray Hoca'nın fiyatı ise ortalama 50 bin TL bu operasyon için. Selamlar.

paylaşımınızı bekliyoruz hocam benim merakla takip edeceğim ekimlerden biri olur çünkü şahsen benimde max sınırlarımı zorlayabileceğim limitlerde olduğu için özellikle takip etmek isterim.

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2019, 10:19:26 »

paylaşımınızı bekliyoruz hocam benim merakla takip edeceğim ekimlerden biri olur çünkü şahsen benimde max sınırlarımı zorlayabileceğim limitlerde olduğu için özellikle takip etmek isterim.

Tabii ki, paylaşım yapacağım.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2019, 12:13:01 »
Hayırlı olsun deniz kardeşim iyi bir sonuç alıp çok mutlu olmanı dilerim .. lütfen konunu detaylıca bizimle paylaş yolumuza ışık ol.

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2019, 13:37:09 »
Hayırlı olsun deniz kardeşim iyi bir sonuç alıp çok mutlu olmanı dilerim .. lütfen konunu detaylıca bizimle paylaş yolumuza ışık ol.

Teşekkür ederim arkadaş. Tabii ki, operasyona dair bilgileri burada mümkün olduğunca paylaşacağım. Selamlar.

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2019, 01:41:50 »

Merhaba sizin ekim icin nasil fiyatlandirma yapildi ogrenebilirmiyiz cunku alp hocanin flyati grft basina 1.75 euro 3000-3300 grft dlyosunuz bole hesaplayinca 28 bintl den fazla yapiyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Temmuz 2019, 02:00:17 »
Fiyatlar değişti sanıyorum Asmedle görüşüp teyid alın derim
Global Moderator

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2019, 11:48:51 »
Fiyatlar değişti sanıyorum Asmedle görüşüp teyid alın derim

Merhaba Hintell sen detayli ogrenebilirsen fiyatlari cok iyi olur ya tekrar formdada guncelleme olur bilgi acisindan

adeniz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2019, 12:03:49 »

Merhaba sizin ekim icin nasil fiyatlandirma yapildi ogrenebilirmiyiz cunku alp hocanin flyati grft basina 1.75 euro 3000-3300 grft dlyosunuz bole hesaplayinca 28 bintl den fazla yapiyor

Merhaba,
Fiyatlama için bana gönderilen şu mail sorunuza cevap olacaktır sanırım:

"ASMED Ekibi için ise fiyatlarımız sabit. 2500 Grefte kadar 3500 Euro; 2600-3500 greft için ise 4500 Euro’dur. "

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2019, 12:27:59 »
Merhaba Hintell sen detayli ogrenebilirsen fiyatlari cok iyi olur ya tekrar formdada guncelleme olur bilgi acisindan

1.4 euro Alp hoca ve Dilek hoca nın greft fiyatı.
Global Moderator

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Temmuz 2019, 14:05:37 »
Merhaba,
Fiyatlama için bana gönderilen şu mail sorunuza cevap olacaktır sanırım:

"ASMED Ekibi için ise fiyatlarımız sabit. 2500 Grefte kadar 3500 Euro; 2600-3500 greft için ise 4500 Euro’dur. "
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Asmed'de greft başı 2.5 euro değil miydi?

Facebook Twitter Instagram