Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33  (Okunma sayısı 19510 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rahat 1500 cıkar sakaldan 1000 de saçtan alınsa 2500 senin vertex kapanır  ;)

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Rahat 1500 cıkar sakaldan 1000 de saçtan alınsa 2500 senin vertex kapanır  ;)
İnşallah Hocam...
300-500 greft de aralarda boşluk olan yerlere takviye olsa tadından yenmez... :)
Hayırlısı artık...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah Hocam...
300-500 greft de aralarda boşluk olan yerlere takviye olsa tadından yenmez... :)
Hayırlısı artık...
1 kurşununu sakla çıkabildiği kadar çıksın dönordan diyerek zorlamanı tavsiye etmem 2500 senin vertexini ön hattınla dengeli homojen yakalar fazlası ön hattında seyrek bir görüntü oluşturabilir daha ilerkiyi yılları düşün zayıflama oldugunda bir ekimle sıkılastırma girersin ozaman tadından yenmez uzattığın zaman emin ol boşluk falan kalmaz

ImPaLa

• Hero Member
sonuç çok başarılı tebrikler bu forum sayesinde bır çok düşük büççesi olan arkadaşlar şahin çelik ve diğer başarılı uygun fiyata eken eğitimcilerle tanışıyor 
forum için ben şükrediyorum ekimcilerin başarısından ziyade her güzel sonuçta sacekimisonuclari ekibine de teşekkürü bir borç bilirim.

Cihandoğan

• Hero Member
Güzel sonuç aldın bir ekimle süper olur

Seven

• Sr. Member
açıklık adına çok başarılı buldum sonucunuzu son durum güncellemesi nedir ? tepeye ekim düşünüyor musunuz ?
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Tuna97

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah çok güzel sonuç almışsınız

Facebook Twitter Instagram