Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33  (Okunma sayısı 19522 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açıklık için muazzam gerçekten 5 aylık sonuç
Global Moderator

Warmengel

• Full Member
Açıklığımız ve ekim planlamamız birbirine çok benziyor benimde 5000 greft ekildi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Xpecia ile alakalı internette farklı farklı şeyler okudum gerçi benim konumda da arkadaşlar sağolsun yardım etti sizde cinsel yönde bir azalma veya menide sıvılaşma gibi durumlar yaptı mı bende başlamayı düşünüyorum.

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklığımız ve ekim planlamamız birbirine çok benziyor benimde 5000 greft ekildi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Xpecia ile alakalı internette farklı farklı şeyler okudum gerçi benim konumda da arkadaşlar sağolsun yardım etti sizde cinsel yönde bir azalma veya menide sıvılaşma gibi durumlar yaptı mı bende başlamayı düşünüyorum.

Yani dediğiniz gibi ilk 2-3 ay yan etkileri bende de oldu ama şimdi bi sıkıntı yok çok şükür zamanla vücut alışıyor zaten benim 1 kutu kaldı o da bittikten sonra daha da kullanmayı düşünmüyorum...

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kisalikta ekim kendini belli eder ama bu oyle degil, dogal duruyor cidden. Cok guzel.

TheSaint

• Sr. Member
Bu kadar acik alana harika bir sonuc aliyorsunuz.

Muhtemelen tum modunuz degismistir.  8)

Burkinho

• Hero Member
Çok güzel gidiyor darışı kel kafamıza :)

oz1805

• Full Member
harika görüntü maşallah

keanux

• Sr. Member
Çok güzel gidiyor darışı kel kafamıza :)
SENİNKİ ÇOKK ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK BURKİNHO MÜTEVAZİLİK ETME :)

scylax

• Şahin ÇELİK Saç Ekim Sürecim
  • Full Member
    • Şahin ÇELİK Saç Ekim Süreci
Şahin hoca ve ekibini gerçekten tebrik ediyorum. Sırf orda ekim yaptım diye değil. Baya açık bir alandan ve bana göre seyrek donörden bu kadar güzel bir ekim yaptığı için ayrıca teşekkür ederim. Her şey istediğin gibi olur umarım ekimin hayırlı olsun. Çıkışların devam edecek inşallah. Darısı başımıza...

BJKKARA

• Hero Member
gerçekten şu kafaya 5 ay da çok başarılı tebrikler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eywallah Hocam sizlere de ne kadar teşekkür etsem azdır saç ekimiyle ilgili ne biliyorsam hepsini buradan öğrendim yoksa mazallah bi kasap ekimciye de denk gelebilirdim:)

rica ederim senin adına çok mutlu oldum 12 ay sonun da harika bir sonuç beklıyorum.
Global Moderator

Burkinho

• Hero Member
SENİNKİ ÇOKK ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK BURKİNHO MÜTEVAZİLİK ETME :)

Bende yine tek tük vardı, arkadaşın saçı yoktan var olmuş :)

EMİNBEY

• Hero Member
Çok iyi gidiyor maşallah

Burkinho

• Hero Member
Son durum nedir ?

Facebook Twitter Instagram