Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33  (Okunma sayısı 19516 defa)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33
« Yanıtla #16 : 27 Ağustos 2019, 17:09:42 »
Hocam konulat boş kalmasın paylaşalım şahin çelik sonuçları önemli.

mr.emre

• Sr. Member
Ynt: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33
« Yanıtla #17 : 27 Ağustos 2019, 17:21:33 »
Hayırlısı olsun temiz bir ekim.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün itibariyle tam 2 ay bitti pek bir değişiklik yok beklemedeyim geçen cuma ilk defa ekim bölgesini makasla kısalttırdım sanırım xpecia'nın etkisiyle eskiden tüy şeklinde olan saçlar da biraz kalınlaşmış ya da bana öyle geliyor :)
Şahin Bey üç kutu xpecia önermişti ilk kutu günde 2 tablet, ikinci ve üçüncü kutuları günde 1 tablet şeklinde ben ise malum finansterid kullanmıyorum dolayısıyla onun yerine 6-7 ay boyunca günde 2 tane xpecia kullanmayı düşünüyorum...
Daha önce de söylediğim gibi bir aksilik olmazsa aylık (hatta  her ayın beşinde) fotoğraf paylaşacağım inşallah aylık olunca daha sağlıklı karşılaştırma yapılabilir diye düşünüyorum...

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
değişikliğin başlaması için sanırım 1 ay daha sabretmen gerekiyor şimdilik gayet normal süreç umarım her şey istediğin gibi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim alanında tüycükler oluşmaya başlamış saçı kesmekle iyi yapmıssın güzel olmuş
Global Moderator

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim bölgesinde kocaman kocaman sivilce çıkan arkadaşlar gördüm onlara nacizane bir tavsiyem var akşam yemeğinden sonra 3-5 diş sarımsak yutun inanın çok faydasını göreceksiniz ha kokusundan çekiniyorsanız çiğnenmediği için yutunca pek kokusu olmuyor ayrıca sarımsak hem doğal antibiyotik hem de saça çok faydalıymış...
Benim yaş 33 olmasına rağmen liseden beri yıllardır sivilceler çıkmaya devam ediyor hem de bazen kocaman kocaman çıban gibi çıkıyor bir sürü antibiyotik,krem,ilaç,vs kullansam da bırakınca yine sivilcelenme başlıyordu saç ektirdikten sonra ben de tavsiye üzerine saça faydalı diye sarımsak yutmaya başladım inanın şu 2 aydır sivilce yok denecek kadar az...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masaj yapmayı unutmayın. Hareketlilik için süreç erken.

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.
hangi ilaç, şampuan kullanıyorsunuz.
dönor bölgenin fotosunu ekleyebilirmisiniz.

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Buyrun hocam donör bölgesi son hali bu, yaklaşık 10 gün önce enseyi ve yanları makineyle sıfıra vurdurmuştum...
Donör bölgesi saçlarım bayağı seyrekti ve mikromotorla alım yapılmasına rağmen son durum gayet iyi, hakkını yemeyeyim Şahin Bey gerçekten temiz bir alım yapmış...
İlaçlar: Xpecia günde 2 tablet, Benexol B12 günde 1 tablet (Ekimden önce yaptırdığım kan testinde B12 değerim bayağı düşük çıkmıştı), Aspirin günde 1 tablet ve akşam yemeklerinden sonra 3-5 diş sarımsak yutuyorum...
Şampuan olarak da Prozinc Plus kullanıyorum...

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada unutmadan iyi niyet ve önerileriniz için tüm arkadaşlara teşekkürler Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Roninn3

• Hero Member
Bugün itibariyle tam 2 ay bitti pek bir değişiklik yok beklemedeyim geçen cuma ilk defa ekim bölgesini makasla kısalttırdım sanırım xpecia'nın etkisiyle eskiden tüy şeklinde olan saçlar da biraz kalınlaşmış ya da bana öyle geliyor :)
Şahin Bey üç kutu xpecia önermişti ilk kutu günde 2 tablet, ikinci ve üçüncü kutuları günde 1 tablet şeklinde ben ise malum finansterid kullanmıyorum dolayısıyla onun yerine 6-7 ay boyunca günde 2 tane xpecia kullanmayı düşünüyorum...
Daha önce de söylediğim gibi bir aksilik olmazsa aylık (hatta  her ayın beşinde) fotoğraf paylaşacağım inşallah aylık olunca daha sağlıklı karşılaştırma yapılabilir diye düşünüyorum...

sarımsak çok faydalı gerçekten.Bende her akşam yemekten sonra bir diş sarımsak yutmaya gayret ediyorum ama arada sürekli unutuyorum bir türlü alışkanlık haline getiremedim :)

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün itibariyle tam 3 ay bitti 1 gün önce ekim bölgesini makasla kısalttırdım artık hakımızda hayırlısı...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim bölgesinde kocaman kocaman sivilce çıkan arkadaşlar gördüm onlara nacizane bir tavsiyem var akşam yemeğinden sonra 3-5 diş sarımsak yutun inanın çok faydasını göreceksiniz ha kokusundan çekiniyorsanız çiğnenmediği için yutunca pek kokusu olmuyor ayrıca sarımsak hem doğal antibiyotik hem de saça çok faydalıymış...
Benim yaş 33 olmasına rağmen liseden beri yıllardır sivilceler çıkmaya devam ediyor hem de bazen kocaman kocaman çıban gibi çıkıyor bir sürü antibiyotik,krem,ilaç,vs kullansam da bırakınca yine sivilcelenme başlıyordu saç ektirdikten sonra ben de tavsiye üzerine saça faydalı diye sarımsak yutmaya başladım inanın şu 2 aydır sivilce yok denecek kadar az...

Mantıklı sarmısak doğal antibiotikdir
Global Moderator

Sekogok

• Full Member
Kabuklar dökülme kıvamına gelmiş gibi duruyor

Facebook Twitter Instagram