Gönderen Konu: Life Hair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 4000 Greft 05.07.2019 YAŞ:33  (Okunma sayısı 19508 defa)

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çoğu arkadaş saçları uzat demiş ama uzayınca vertex kabak gibi açığa çıkıyor uzatıp arkaya tarasam da kapanmaz ki benim vertex :)

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yaza sakal destekli 2.ekimi düşünüyorum malum benim donör çok zayıf ensede pek saç kalmadı 1000-1300 arası saç çıksa sakaldan da 1500-2000 çıksa(Şahin Bey sakaldan 2000 çıkar demişti) toplamda 2500-3000 greft daha ektirme imkanım var inşallah...
Forumun değerli üyelerine bir sorum olacak sizce 2.ekimi DHİ mi yoksa yine klasik SLİT mi yaptırmam daha mantıklı???
Sıklaştırma için DHİ mi daha uygun ya da Vertex için SLİT mi daha uygun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
eyvallah kardesim maşallah artık canavar gıbı saçların var ve çok doğal güle güle kullan insallah
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şaşırtıcı çok başarılı takviye olarak ne kullandınız Yada artı tükettiğiniz besinleri söylermisiniz çok kalın ve kalite kaybı olmadan parlak canlı çıkışlar olmuş ekim olmayan bölgelerdeki saçlarınız bile bu kadar kaliteli deil

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şaşırtıcı çok başarılı takviye olarak ne kullandınız Yada artı tükettiğiniz besinleri söylermisiniz çok kalın ve kalite kaybı olmadan parlak canlı çıkışlar olmuş ekim olmayan bölgelerdeki saçlarınız bile bu kadar kaliteli deil

TAKVİYE OLARAK; 6 kutu xpecia günde 2 tablet  7.kutu günde 1 tablet +++ İlk 5 ay benexol b12 günde 1 tablet ve aspirin büyükler için olanından günde 1 tablet +++ Her akşam yemeğinden sonra 3-5 diş sarımsak yuttum +++ Günlük (ya da bazen birkaç günde bir) bir avuç kabak çekirdeği ve bir avuç badem...
Alkol ve Sigara kullanmıyorum...

Dr.hair

• Hero Member

Bencede şaşırtıcı bir sonuç . Donör bölgesi zayıf ve ince telli olmasına Rağmen mükemmel bir sonuç olmuş . Güle güle tarayın. Birde donör bölgesi foto atarsanız bir bakalım . 
    2. Ekim için neden dhı düşünüyorsunuz 1. Ekimden olmayacak kadar güzel bir sonuç almışken .

Dr.hair

• Hero Member

Bencede şaşırtıcı bir sonuç . Donör bölgesi zayıf ve ince telli olmasına Rağmen mükemmel bir sonuç olmuş . Güle güle tarayın. Birde donör bölgesi foto atarsanız bir bakalım . 
    2. Ekim için neden dhı düşünüyorsunuz 1. Ekimden olmayacak kadar güzel bir sonuç almışken .

2. Ekim için beklemenizi tavsiye ederim . Daha vertex tam açılmamış ve üste dökülecek saçlar var gibi .
     Yaş kaç bu Arada?

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Buyrun Hocam donör bölgesi son hali de bu...

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2.Ekim için DHI düşünüyorum demedim Hocam aksine ben de yine Slit yaptırmayı düşünüyorum sadece forumun kıdemli üyelerinin değerli fikirlerini almak istedim...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sana ne etki ettiyse güzel  etki etmiş bak bu bölgen dahi kapanmış donör bölgene kadar güclendirmiş

Leonidas

• Hero Member
son durum ne hocam ? vertex ekım dusunuyomusun?

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
son durum ne hocam ? vertex ekım dusunuyomusun?
10.ay da bitti sayılır son durum bu...
Evet nasip olursa yine temmuz ayı içerisinde sakal destekli vertex+olursa belki birazcık daha sıklaştırma için Şahin Hoca'dan randevu aldım artık hayırlısı...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2020, 17:18:56 Gönderen: mehzer »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesine göre çok iyi sonuç ekilen çıkmış hayırlı olsun

mehzer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç+Sakal

Facebook Twitter Instagram