Saç Ekimi Sonuçları
arkadaslar bunu kaciniz gorecek bilmiyorum ama mavi serum tek basina kullanilmiyor taragiyla kullaniliyor vede sac cikariyor bunu deneyin ben reklamci degilim kullaniciyim kendim kullanali 2 ay oldu ve iyi gidiyor buradaki yorumlarin hepsi bos vede bombos oldugunu anliyacaginiz isteyene resimde attarim
mavi seruma o kadar içinde şu var bu var deniliyor eleştirenlerin bi Allah ın kuluda laboratuvar testine sokmadı. ben mavi losyon kullanmıyorum ama etrafımda kullanıpta saçlarının bir kısmını geri kazananlar oldu. ben güvenmiyorum bu mavi losyona fakat içinde o var bu var diyip vidyo çekeceklerine bi Allah ın kulu laboratuvar testi yaptırsın hepimiz öğrenelim neymiş gerçekte.
Uraw da çiftlik bank gibi olacak, paraları kırıp giderler artık uruguaya falan. Olan yine bunlara inananlara olacak.
Binböllü fatih VAR Kendisinin bu ara işleri kesat sanırım millet anladı bir işe yaramadığını inşallah maşallah para etmiyor artık foruma dadanmış ama görüşüceğiz bu yaptığının bedelini ödeyecek. Durduk yere kaşındı resmen
Sabah foruma girince çok şaşırdım. Hakkaten kafa yok bunlarda, boyle yapinca destekleyenler de anladi ne olduklarını bence.
böyle bır saygısızlık olur mu ben gelip senın o dandık facebook sayfanda bunu yapsam hoş olur mu ne sanıyorsun sen böle foruma saldırıyorsun sen böyle yaparsan karşılığını alırsın. neyse ne mal oldukları böylece görüldü burdan uyarıyorum böyle dandık ne olduğunu bılmedığınız ürünleri alıp kafanıza kullanmayın
Hocam Uraw'ın televizyonda reklamlarına ne diyorsun peki? Söylenene göre artık eczanelerdede satılıyomuşBöyle bir ürünün kaçacağını sanmam yani eczaneye girmek kolay değildir diye düşünüyorum eğer gerçekten girdiyseMerdiven altı satıcıları ise bugünkü gibi onları konuşmaya bile gerek yok kendilerini belli ediyorlar tavırlarıyla
Çiftlikbankin da her yerde reklamı vardı. Kurumsal görünüyordu. Tosuncuk açılışlara falan katılıyordu. Sonunda olanlar ortada. Eczaneye girebilir çünkü içeriğindeki maddeler sağlığa zararlı değildir ki zaten içeriğini laboratuvarda bakmışlar minoksidil ve finasterid varmiş. Adamlarin iddiasi yeni bir formul buldukları ve ilacı bıraksan da dokulmeyecegini iddia ediyorlar. Şu an her yerde reklam yapiyo 1 ay kullanan biraz saçları hacım kazanınca başarılı diyor tavsiye ediyor. Bırakınca saçlar dökülecek ve şikayetler artacak. Herkes olayı anladığında adamlar zaten parayı kırıp yurtdışına kaçmış olurlar.
O laboratuvar sonucu olan Uraw'a mı aitti? Ben merdiven altı ürünler sanmıştımBugün foruma o 3-4 saatte 700 mesaj atan malum kişinin losyonunuda alıp laboratuvarda inceletseler keşke acaba içinden neler çıkacak