Gönderen Konu: uraw mavi saç serumu kullanan ünlüler  (Okunma sayısı 111494 defa)

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: uraw mavi saç serumu kullanan ünlüler
« Yanıtla #45 : 14 Kasım 2019, 00:11:58 »
Firma sahibi arkadaşın kendi saçı bu süreçte dökülmüş gördüğüm kadarıyla, son reklamı izledim... Gerçekten trajikomik, site yenilenmiş, ürün sayısı artmış. Sene olmuş 2020 birileri hala umut tacirliğiyle köşe dönüyor.

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 06 Aralık 2019, 03:11:25 »
arkadaslar bunu kaciniz gorecek bilmiyorum ama mavi serum tek basina kullanilmiyor taragiyla kullaniliyor vede sac cikariyor bunu deneyin ben reklamci degilim kullaniciyim kendim kullanali 2 ay oldu ve iyi gidiyor buradaki yorumlarin hepsi bos vede bombos oldugunu anliyacaginiz isteyene resimde attarim

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 06 Aralık 2019, 17:29:11 »
arkadaslar bunu kaciniz gorecek bilmiyorum ama mavi serum tek basina kullanilmiyor taragiyla kullaniliyor vede sac cikariyor bunu deneyin ben reklamci degilim kullaniciyim kendim kullanali 2 ay oldu ve iyi gidiyor buradaki yorumlarin hepsi bos vede bombos oldugunu anliyacaginiz isteyene resimde attarim

ne kullanıyorsun sen? hangi mavi serum?

yasin_92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 16 Aralık 2019, 16:27:54 »
mavi seruma o kadar içinde şu var bu var deniliyor eleştirenlerin bi Allah ın kuluda laboratuvar testine sokmadı. ben mavi losyon kullanmıyorum ama etrafımda kullanıpta saçlarının bir kısmını geri kazananlar oldu. ben güvenmiyorum bu mavi losyona fakat içinde o var bu var diyip vidyo çekeceklerine bi Allah ın kulu laboratuvar testi yaptırsın hepimiz öğrenelim neymiş gerçekte.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #49 : 17 Aralık 2019, 00:44:31 »
mavi seruma o kadar içinde şu var bu var deniliyor eleştirenlerin bi Allah ın kuluda laboratuvar testine sokmadı. ben mavi losyon kullanmıyorum ama etrafımda kullanıpta saçlarının bir kısmını geri kazananlar oldu. ben güvenmiyorum bu mavi losyona fakat içinde o var bu var diyip vidyo çekeceklerine bi Allah ın kulu laboratuvar testi yaptırsın hepimiz öğrenelim neymiş gerçekte.

Çok doğru bir konuya değinmişsin

Merdiven altından satışı yapılan bu bazı losyonları bir babayiğit laboratuvar'da teste soksun bakalım içinden neler çıkacak görelim sonucu. Bu konudaki ürün ama farklı sanırım yani geçen reklamlarda görmüştüm ve denilene göre eczanelerde satılıyormuş galiba ama emin değilim
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2019, 11:17:36 Gönderen: Blue »

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 17 Aralık 2019, 14:06:32 »
Önceki sayfada bulunan kullanıp videosunu çeken kişi ve video altına yazılan yorumlarda laboratuar test sonucunda minoxidil ve finasterid çıktığını yazmış zaten

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 17 Aralık 2019, 14:24:16 »
Uraw da çiftlik bank gibi olacak, paraları kırıp giderler artık uruguaya falan. Olan yine bunlara inananlara olacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 17 Aralık 2019, 14:42:04 »
Uraw da çiftlik bank gibi olacak, paraları kırıp giderler artık uruguaya falan. Olan yine bunlara inananlara olacak.

Binböllü fatih VAR Kendisinin bu ara işleri kesat sanırım millet anladı bir işe yaramadığını inşallah maşallah para etmiyor artık foruma dadanmış ama görüşüceğiz bu yaptığının bedelini ödeyecek. Durduk yere kaşındı resmen
Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 17 Aralık 2019, 14:54:43 »
Binböllü fatih VAR Kendisinin bu ara işleri kesat sanırım millet anladı bir işe yaramadığını inşallah maşallah para etmiyor artık foruma dadanmış ama görüşüceğiz bu yaptığının bedelini ödeyecek. Durduk yere kaşındı resmen
Sabah foruma girince çok şaşırdım. Hakkaten kafa yok bunlarda, boyle yapinca destekleyenler de anladi ne olduklarını bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 17 Aralık 2019, 15:40:41 »
Sabah foruma girince çok şaşırdım. Hakkaten kafa yok bunlarda, boyle yapinca destekleyenler de anladi ne olduklarını bence.

böyle bır saygısızlık olur mu ben gelip senın o dandık facebook sayfanda bunu yapsam hoş olur mu ne sanıyorsun sen
böle foruma saldırıyorsun  sen böyle yaparsan karşılığını alırsın. neyse ne mal oldukları böylece görüldü

burdan uyarıyorum böyle dandık ne olduğunu bılmedığınız ürünleri alıp kafanıza kullanmayın
Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 17 Aralık 2019, 15:58:17 »
böyle bır saygısızlık olur mu ben gelip senın o dandık facebook sayfanda bunu yapsam hoş olur mu ne sanıyorsun sen
böle foruma saldırıyorsun  sen böyle yaparsan karşılığını alırsın. neyse ne mal oldukları böylece görüldü

burdan uyarıyorum böyle dandık ne olduğunu bılmedığınız ürünleri alıp kafanıza kullanmayın
Aynen her işte bir hayır vardır başkan iyi oldu bi bakıma.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #56 : 17 Aralık 2019, 17:44:32 »

Hocam Uraw'ın televizyonda reklamlarına ne diyorsun peki? Söylenene göre artık eczanelerdede satılıyomuş

Böyle bir ürünün kaçacağını sanmam yani eczaneye girmek kolay değildir diye düşünüyorum eğer gerçekten girdiyse

Merdiven altı satıcıları ise bugünkü gibi onları konuşmaya bile gerek yok kendilerini belli ediyorlar tavırlarıyla

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 17 Aralık 2019, 17:54:30 »
Hocam Uraw'ın televizyonda reklamlarına ne diyorsun peki? Söylenene göre artık eczanelerdede satılıyomuş

Böyle bir ürünün kaçacağını sanmam yani eczaneye girmek kolay değildir diye düşünüyorum eğer gerçekten girdiyse

Merdiven altı satıcıları ise bugünkü gibi onları konuşmaya bile gerek yok kendilerini belli ediyorlar tavırlarıyla
Çiftlikbankin da her yerde reklamı vardı. Kurumsal görünüyordu. Tosuncuk açılışlara falan katılıyordu. Sonunda olanlar ortada. Eczaneye girebilir çünkü içeriğindeki maddeler sağlığa zararlı değildir ki zaten içeriğini laboratuvarda bakmışlar minoksidil ve finasterid varmiş. Adamlarin iddiasi yeni bir formul buldukları ve ilacı bıraksan da dokulmeyecegini iddia ediyorlar. Şu an her yerde reklam yapiyo 1 ay kullanan biraz saçları hacım kazanınca başarılı diyor tavsiye ediyor. Bırakınca saçlar dökülecek ve şikayetler artacak. Herkes olayı anladığında adamlar zaten parayı kırıp yurtdışına kaçmış olurlar.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #58 : 17 Aralık 2019, 18:15:34 »
Çiftlikbankin da her yerde reklamı vardı. Kurumsal görünüyordu. Tosuncuk açılışlara falan katılıyordu. Sonunda olanlar ortada. Eczaneye girebilir çünkü içeriğindeki maddeler sağlığa zararlı değildir ki zaten içeriğini laboratuvarda bakmışlar minoksidil ve finasterid varmiş. Adamlarin iddiasi yeni bir formul buldukları ve ilacı bıraksan da dokulmeyecegini iddia ediyorlar. Şu an her yerde reklam yapiyo 1 ay kullanan biraz saçları hacım kazanınca başarılı diyor tavsiye ediyor. Bırakınca saçlar dökülecek ve şikayetler artacak. Herkes olayı anladığında adamlar zaten parayı kırıp yurtdışına kaçmış olurlar.

O laboratuvar sonucu olan Uraw'a mı aitti? Ben merdiven altı ürünler sanmıştım

Bugün foruma o 3-4 saatte 700 mesaj atan malum kişinin losyonunuda alıp laboratuvarda inceletseler keşke acaba içinden neler çıkacak

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 17 Aralık 2019, 18:24:44 »
O laboratuvar sonucu olan Uraw'a mı aitti? Ben merdiven altı ürünler sanmıştım

Bugün foruma o 3-4 saatte 700 mesaj atan malum kişinin losyonunuda alıp laboratuvarda inceletseler keşke acaba içinden neler çıkacak
Minoxidil kesin var bi kere. Başka bir madde bulmuş olsalar niye Turkiyeyle uğraşsınlar, dünyaya bunu yayınlayıp burdakinin kaç katı insana hitap ederler. Dunayada lider sirketlersen biri olurlar. Burada amaç farklı. Saca iyi gelen mevcutta keşfedilmiş maddeleri doldurmuşlar bi şişeye içine de mavi renk boya tamam.  Bizim insanimiz hemen gaza gelir icerigine bakmadan direk kullanir bakti sac cikiyo oo super bu deyip herkese tavsiye eder. Sonra döngüye girip dökülünce de fazla uğraşmaz hayırlısı deyip bırakır, çok hakkını aramaya uğraşmaz. Azınlıkta olanlar uğraşır onlar da az şu an. Ama şikayetler çok arttı son zamanlarda.

Facebook Twitter Instagram