Gönderen Konu: uraw mavi saç serumu kullanan ünlüler  (Okunma sayısı 111599 defa)

sozmen

• Yeni üye
  • *
Ynt: uraw mavi saç serumu kullanan ünlüler
« Yanıtla #16 : 24 Ağustos 2019, 09:03:44 »
Arkadaşlar kullanıyorum bir şişe bitti ikinciye başladım bir işe yaramadı. Ben dökülmeyi durdurması için almıştım.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 24 Ağustos 2019, 15:03:35 »
benim iş yerinde arkadaşta başladı bu urawa  ama şimdilik halen kel .aynayı alıp kabak gibi kel alanı inceleyip duruyor arada tüy gördüm diye kendi kendine gaza geliyor.birde çok haşin dermaroller yapıyor kıpmıkırmızı kafaya sürüyor ondan saç çıksın işe yarıyormu görelim  iki tel olsun resmini atcağım buraya  ;D işe yarıyormu hiç sanmıyorum ama dur bakalım.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 27 Ağustos 2019, 00:56:57 »
benim iş yerinde arkadaşta başladı bu urawa  ama şimdilik halen kel .aynayı alıp kabak gibi kel alanı inceleyip duruyor arada tüy gördüm diye kendi kendine gaza geliyor.birde çok haşin dermaroller yapıyor kıpmıkırmızı kafaya sürüyor ondan saç çıksın işe yarıyormu görelim  iki tel olsun resmini atcağım buraya  ;D işe yarıyormu hiç sanmıyorum ama dur bakalım.

uraw serum işe yaramıyor hocam .işe yarıyormu diye boşuna para vermeye değmez bence.işe yarasaydı çoktan herkes bunu kullanmaya başlamıştı bile .

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Eylül 2019, 08:29:15 »
Şunu iyi belleyin eğer ki tv'lere bir yerlere Ünlüleri çıkartıp Böyle Ürünlerin Reklamı yapılıyorsa kesinlikle 3 Kağıtçıdır bunlar.Bu Şerefsiz Ünlülere 3-5 kuruş verip çık şunları söyle diyorlar bunlarda halkın yararını gözetmeksizin para için g.tünü bile vererek video çekiyorlar bir de utanmazlar...Bu Bahsedilen Ürünü Yıllar önce ....... yakın korumaları ve özel harekatçılardan kullananlar ve foto çekip işte benim saçlar böyle oldu diyenlerden patlayıp halk efsanesi olmuştur,Lakin Bu tüplerin tanesi 400-500 tl.idi hatta bnm 2 yakın arkadaşım aldı kullandı ama faydasını görmedi.Hesapta İnsan kafasındaki bebek tüyü dediğimiz saçları kalınlaştırıyordu yani saç çıkarmıyordu aslında...
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2019, 10:10:32 Gönderen: Hintell »

nainggolan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2019, 22:44:02 »
Her ne kadar burda onca olumsuz yorum yazılsada şu sıra her yerde saç için insanlar mavi serum kullanmaya başladılar.aktarlara kadar düşen bu mavi serumla ilgili aşırı bilgi kirliliği olduğu için bu konuda bir kaç gün içinde bütün her şeyi açıklığa kavuşturacak bir yazı yayınlayacağım arkadaşlar.
Mavi serum nedir ?,mucidi kimdir,mavi serumun içeriği nedir ,gerçekten saç çıkarıyormu vb şu ana kadar hiç bir yerde ulaşamayacağınız ve üreticilerinin sır gibi  sakladığı bu bilgileri sizlerle paylaşacağım.şu an yazamıyorum çünkü  biraz uzun olacak , çok yakında yarın veyahut en geç  ertesi gün burada olacağım.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #21 : 07 Ekim 2019, 23:22:38 »
Her ne kadar burda onca olumsuz yorum yazılsada şu sıra her yerde saç için insanlar mavi serum kullanmaya başladılar.aktarlara kadar düşen bu mavi serumla ilgili aşırı bilgi kirliliği olduğu için bu konuda bir kaç gün içinde bütün her şeyi açıklığa kavuşturacak bir yazı yayınlayacağım arkadaşlar.
Mavi serum nedir ?,mucidi kimdir,mavi serumun içeriği nedir ,gerçekten saç çıkarıyormu vb şu ana kadar hiç bir yerde ulaşamayacağınız ve üreticilerinin sır gibi  sakladığı bu bilgileri sizlerle paylaşacağım.şu an yazamıyorum çünkü  biraz uzun olacak , çok yakında yarın veyahut en geç  ertesi gün burada olacağım.
müdür sabırsızlıkla beklıyoruz tv lere cıktı sımdı eczanelerdede satısı baslamıs nedir bunun aslı astarı bende kullanıyorum ölecekmıyız sonunda valla bılmıyoruz suan halımden memnunum :))

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 08 Ekim 2019, 00:28:10 »
ya bizim millet bu ünlülerin lafını dinleyene kadar bilim insanlarının lafını dinleseydi şimdiye kadar gene bir şey değişmezdi orası ayrı konu ..Kimse parasını çöpe atmak istemez değil mi? kelligin çözümü olsa ingiltere prensi kel olur muydu? hiç hadi  onuda geçtim ..bir ürün saç dökülmesine etkilidir diyebilmek için; dermatoloji güncel klavuzlarına girmiş yüksek kanıt düzeyli bilimsel çalışmalara ihtiyaç vardır. yani bir kişi ile değil, 1000 belki 10.000 belki de 100.000 kişide denenip sonuçların istatistiğine bakmak gerekir. aksi durumda önerilen ürün kocakarı ilacından öteye gidemez.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #23 : 08 Ekim 2019, 00:35:57 »
Bir ürünü  nekadar  kötüdür  desekte  o ürününun  bir şekilde  reklamını  yapmış oluruz  arkadaş lar bu.mavi  şeyin  fazla konusu   açmayın   konuşmayın  . Siz bunun  nekadar kötüdür deseniz  bir şekilde  o ürünün reklamını yapmış olursunuz

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #24 : 08 Ekim 2019, 10:24:17 »
Forumu Mavi Serum reklamcıları sarmış

Şimdi de 3 mesajlı yeni üye gelip size açıklama yapacam diyor :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Ekim 2019, 11:10:01 »
olumsuz bir yorum yapacak gibi geldi bana çok reklam havasında gelmedi
Global Moderator

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #26 : 08 Ekim 2019, 11:15:41 »
olumsuz bir yorum yapacak gibi geldi bana çok reklam havasında gelmedi

Aynen belki ben yanılırım neyse erkenden birşey yazmayalım bakalım ne diyecek

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Ekim 2019, 21:45:28 »
Bu ürün % 100 ısteksızlık yapıyor kullanan bırı olarak soyluyorum. Yan etkısı yok dıye yalan soylendıgı kesın.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Ekim 2019, 22:28:32 »

merakla bekliyoruz hocam umarım boş şeyler değildir söyleyecekleriniz ,tam bir deşifre olursa iyi olur cidden,sonuçta gizli bir formülden bahsediliyor .

Bu ürün % 100 ısteksızlık yapıyor kullanan bırı olarak soyluyorum. Yan etkısı yok dıye yalan soylendıgı kesın.

bu durumdan eminmisin psikolojik olmasın.

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2019, 23:09:06 »
Uraw ile ilgili yorumlar yazın google a hep eleştiri var. Hep insanlar mağdur

Facebook Twitter Instagram