Gönderen Konu: Ankara Dr. Jale Şenyurt 15-16 Ağustos 2016 Saç ekimi  (Okunma sayısı 47531 defa)

can29

• Ziyaretçi
Ynt: Ankara Dr. Jale Şenyurt 15-16 Ağustos 2016 Saç ekimi
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2016, 21:55:23 »
işlemi ekip yaptı. doktor hanım operasyonun sonuna kadar ekip ile birlikteydi.
doktor hanımın eli ayagı yokmu neden bır ısın ucundan tutmadı ;? beceremıyormu yoksa ?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2016, 23:02:05 »
doktor hanımın eli ayagı yokmu neden bır ısın ucundan tutmadı ;? beceremıyormu yoksa ?

Dostum ne diyim sana şimdi :) Amaç ekimi ve süreci değerlendirmek mi yoksa doktoru tartışmak mı?
Yani 30,40 bin lira alıp ekimi hemşirelerine yaptıran da var biliyosun ama ben eleştirmem neden? Çünkü ekim sonuçları güzel ve donörden alım ve süreçleri çok iyi. Gereksiz tartışmalara girmeden ekimi değerlendirmen daha mantıklı  ;)

Ama ek olarak da söylediğine de katılıyorum kendi de alım veya ekimde bulunabilirdi.

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2016, 23:11:10 »

Dostum ne diyim sana şimdi :) Amaç ekimi ve süreci değerlendirmek mi yoksa doktoru tartışmak mı?
Yani 30,40 bin lira alıp ekimi hemşirelerine yaptıran da var biliyosun ama ben eleştirmem neden? Çünkü ekim sonuçları güzel ve donörden alım ve süreçleri çok iyi. Gereksiz tartışmalara girmeden ekimi değerlendirmen daha mantıklı  ;)

Ama ek olarak da söylediğine de katılıyorum kendi de alım veya ekimde bulunabilirdi.

yok hocam tartısma anlamında sölemedım tamamen burda sizin hakkınızı savunuyorum  Anlattıgınız durumda operasyonda bu doktorun yaptıgını herkes yapabılır bır + doktor bu durumda hıc bır anlam ıfade etmıyor  para kazanmak dısında  bı işe yaramamış  amaç burda Ekımı degerlendırmek ve ekımı yapan merkezın yanlıslarını dogrularını tartışmak. bana göre bır doktor operasyon sürecinde bulunmuyor ıse  amaç tamamen sonuç degil tcari dir  en azından kanal açımını doktor yapması gerekırdı kendı burda dıplomasını kullanıp doktor olmayan kısılere ekım yaptırmıs dogru bır durum degıl ekım ne kadarda başarılı olursa olsun  ve siz ılk gun doktorla konusutugunuzda busekılde olucagınızı bılıyomuydunuz ? yada bılmıyosanız orda ekıme gıdermıydınız ?
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 23:16:47 Gönderen: can29 »

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2016, 11:48:49 »
öncelikle geçmiş olsun hocam  çok güzel görünüyor  :) hayırlı olsun  ekim sürelerimiz hemen hemen aynı  ben 20 si gibi ektirmiştim artık sabredip bekliyorum bakalım ...

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2016, 15:00:28 »
öncelikle geçmiş olsun hocam  çok güzel görünüyor  :) hayırlı olsun  ekim sürelerimiz hemen hemen aynı  ben 20 si gibi ektirmiştim artık sabredip bekliyorum bakalım ...

Teşekkürler dostum sağolasın. Hepimizin çok güzel sonuçları umarım sabretmeye devam :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2016, 14:38:48 »
Geçmiş olsun dostum. Umarım ekim sonucu seni Ramin eder ve aynaya baktığında yüzünde mutlu bir tebessüm belirir ☺ bütün iyi dileklerimiz seninle. Temiz bir ekim olmuş. Kansız yarasız beresiz.

Can isimli arkadaşa yaptığı yorumla alakalı yüzde yüz katılıyorum. Türkiye'deki hocaların yüzde 85 i ekim işlemini ekibine yaptırıyor. Bu durumda doktor adından ziyade, ekip ismini paylaşmak daha mantıklı :) övülecekse ekip övülsün, elestirilecekse ekip eleştirisin :) doktorun suçu ne, eline punch almadan eleştiriliyor yazık günah değil mi :) onun yaptığı tek şey diplomasını paraya çevirmek ☺ aklıma hep birsey takılıyor. Allah korusun, bir gün bi Arkadaşımız saç ektirirken ciddi bir komplikasyon olsa ve Allah göstermesin hayatını kaybetse... Bunun sorumlusu kim olacak? Acaba o doktorlar "ben ekmedim ekip ekti" mi diyecek?
🏇🏇

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 01 Ekim 2016, 16:47:55 »
Geçmiş olsun dostum. Umarım ekim sonucu seni Ramin eder ve aynaya baktığında yüzünde mutlu bir tebessüm belirir ☺ bütün iyi dileklerimiz seninle. Temiz bir ekim olmuş. Kansız yarasız beresiz.

Can isimli arkadaşa yaptığı yorumla alakalı yüzde yüz katılıyorum. Türkiye'deki hocaların yüzde 85 i ekim işlemini ekibine yaptırıyor. Bu durumda doktor adından ziyade, ekip ismini paylaşmak daha mantıklı :) övülecekse ekip övülsün, elestirilecekse ekip eleştirisin :) doktorun suçu ne, eline punch almadan eleştiriliyor yazık günah değil mi :) onun yaptığı tek şey diplomasını paraya çevirmek ☺ aklıma hep birsey takılıyor. Allah korusun, bir gün bi Arkadaşımız saç ektirirken ciddi bir komplikasyon olsa ve Allah göstermesin hayatını kaybetse... Bunun sorumlusu kim olacak? Acaba o doktorlar "ben ekmedim ekip ekti" mi diyecek?

onun sorumlusu kımse olmucak dostum cunkı ekıme gırmeden ımzaladıgın sozlemede bu maddelerde yer alıyor :) sana o kagıdı ımzalamadan ekım yapmazlar yemez yanı :) o kagıdı ımzaladıktan sonra sıkıntı yok ölsende

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Ekim 2016, 10:43:03 »
50. gün fotosu koyalım dostlar. Donör bölgenin fotosunu da koydum. Şok dökülme durdu gibi.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Ekim 2016, 12:24:42 »
iyi duruyor hocam  toplamış kendisini , durumdan anladığım kadarıyla bi 90 gün sabretmek gerekecek  galiba ?

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Ekim 2016, 12:58:40 »
Ekiminiz hayrlı olsun inşallah umdupunuz doğallığı yakalaırsınız.

Jokey ve can a katılıyorum.brnim ekimde anesteziden dolayı doktor 5 dakikada birmsoruyordu baş dönmesi varmı iyimisin nasılsın nasıl hissediyorsun die.abi cerrahi operasyon bu ve eğer bu doktora ektirdim dieceksek tamamını kendisi yapmalı.ben ekimde olmayan tarif eden doktorın kapısından içeri girmem.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Ekim 2016, 15:29:31 »
iyi duruyor hocam  toplamış kendisini , durumdan anladığım kadarıyla bi 90 gün sabretmek gerekecek  galiba ?

Aynen kardeşim saçların çıkışı için en az 3 ay daha beklemek gerek.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Ekim 2016, 15:39:21 »
Ekiminiz hayrlı olsun inşallah umdupunuz doğallığı yakalaırsınız.

Jokey ve can a katılıyorum.brnim ekimde anesteziden dolayı doktor 5 dakikada birmsoruyordu baş dönmesi varmı iyimisin nasılsın nasıl hissediyorsun die.abi cerrahi operasyon bu ve eğer bu doktora ektirdim dieceksek tamamını kendisi yapmalı.ben ekimde olmayan tarif eden doktorın kapısından içeri girmem.

Türkiyede ekim işini baştan sonra kendisi yapan 2 ya da 3 doktor vardır dostum. Onlarında istediği fiyatlar malum herkesin bütçesi uymaz.
Açıkcası saç ekimi içinde o kadar para verilmesi bana garip geliyor. Tamamen kendi fikrim. Ben burda arkadaşların bahsettiği gibi kalp ameliyatı gibi büyük bir operasyon olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Komplikasyonlar olabilir mi evet olabilir. Bu yüzden hastane ortamında steril şartlarda ve bir doktor eşliğinde yapılması önemli. Benim ekimimde de tüm bu şartlar vardı. Doktorla operasyon öncesi konuşurken de tüm bunları konuştuk. Ben bu işin iyi bir ekip işi olduğunu düşünüyorum ama sadece kendisi ekim yapan doktorlara da saygım büyük. Ona göre de ücret alıyorlar ki hakları büyük emek veriyorlar. Önemli olan ekim sürecinde sıkıntı yaşamadan iyi bir sonuç almak. Ben de şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ve süreçte iyi gidiyor.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Ekim 2016, 15:53:42 »

Aynen kardeşim saçların çıkışı için en az 3 ay daha beklemek gerek.
hocam biraz araştırmaya göre sanırım  ekilen saçlar gelişimini 3. aydan sonra önden başlayarak vertekse doğru gidiyormuş bu konuda bi bilgin var mı acaba ?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 05 Ekim 2016, 15:56:54 »
Yani tam olarak bilmemekle birlikte insandan insana göre değişir diye düşünüyorum. Bazılarını sonuçları baya geç oluyo çünkü. Ama öndeki saçların çıkma oranı vertekse göre daha fazla. Bu da kan dolaşımının daha fazla olmasından kaynaklanıyo olabilir. Çok kafaya takmamak akışına bırakmak en iyisi :)

Facebook Twitter Instagram