Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: EMİNBEY - 19 Temmuz 2019, 15:52:50Alıntı yapılan: Kemal077 - 19 Temmuz 2019, 12:36:08Medeks hairde ekim yaptım, 6 ıncı gün kabuk döktüm ve dönör alanda ve ekim bölgesinde tek kızarıklık yok. Şok dökülme bitmek üzere.cildin yapısı ve beslenmenle alakalı bir durum. Benim kan grubum ar+pozitif ve kendi kan grubuma göre besleniyorum. Süreç epey hızlı ilerliyor. 1 ayım doldu.Dostum ekimin var mu inceleyelim bizdeFotoğraflar var kardeşim, atamadım bir türlü.
Alıntı yapılan: Kemal077 - 19 Temmuz 2019, 12:36:08Medeks hairde ekim yaptım, 6 ıncı gün kabuk döktüm ve dönör alanda ve ekim bölgesinde tek kızarıklık yok. Şok dökülme bitmek üzere.cildin yapısı ve beslenmenle alakalı bir durum. Benim kan grubum ar+pozitif ve kendi kan grubuma göre besleniyorum. Süreç epey hızlı ilerliyor. 1 ayım doldu.Dostum ekimin var mu inceleyelim bizde
Medeks hairde ekim yaptım, 6 ıncı gün kabuk döktüm ve dönör alanda ve ekim bölgesinde tek kızarıklık yok. Şok dökülme bitmek üzere.cildin yapısı ve beslenmenle alakalı bir durum. Benim kan grubum ar+pozitif ve kendi kan grubuma göre besleniyorum. Süreç epey hızlı ilerliyor. 1 ayım doldu.
Bu günlerde bir paylaşım yap