İlk halinize göre baya kapanmış. Ben beğendim ama biraz daha gelişse tadından yenmezmiş. Malum tepe zor bi bölge ve kimilerine göre geç gelişiyor 15-18 ay civarını buluyor deniyor, siz ne düşünüyorsunuz hocam?
Memnun musunuz ve beklentinizi karşıladı mı?
Ayrıca sakal destekli küçük bir Ekim’le tamamen kapatırsınız diye düşünüyorum. Siz düşünüyor musunuz yoksa artık bu kadar yeter mi?
Tepe hem ektiren için hem de eken için zor bir bölgeymiş bunu anladım. Ektiren için zor çünkü beklentiyi karşılama oranı öndekiler gibi olmuyor, eken için zor çünkü tepenin kendine has saç yönleri var o şekilde ekmeleri gerekir. (Benim ekimde bu yönlere dikkat edilmedi.)
Beklentimi karşıladı mı ? Tabi ki buna evet diyemem. Ama başarısız bir ekim de diyemiyorum çünkü sakal destekli bir tepe ekimi bu ve eski halime göre elbette gelişme var. (Demek ki beklentim biraz daha yukarılardaymış.)
Ne yararı oldu ? Saçları uzattığımda tepe kısmı çok çökük görünüyordu şimdi toparladı biraz. Bir de eskisinden daha az toppik kullanıyorum. Ama tamamen kurtulamadım.
4. Ekim ? Hayır, hem ben yoruldum hem de zaten kök kalmadı. Artık tamam diyorum.
Tepe ekimi düşünenler için tavsiyelerim:
- Önce kesinlikle ön taraftaki saç sorununu çözmüş olun.
- Merkez seçerken sadece ön tarafa yapılan ekimleri değil merkezin tepe ekimlerini de dikkatle inceleyin. Saç köklerine tepeye uygun yön veriliyor mu bakın.
Bunlar yaşanarak elde edilmiş tecrübelerdir. O yüzden lütfen dikkate alınız