Sizinle durumum hemen hemen aynı gibi saç tipi olarakta benzerliğimz var.Bende ilk ekimimi 23 yaşındayken 2016 yılında yaptırmıştm sonuçtan çok memnundum tabi erken yaşta ekildiği için o saçların keyfini çıkaramadan kendi saçlarım tekrar döküldü bir yıl gibi bi süreçte😁geçen yıl ikinci ekimi yaptırdm ama pek memnun değilim sonuçtan dökülmede bi taraftan devam ediyo tabi. üçüncüye artk allah kerim
Erken yaşta ekim maalesef risk. Ama ben 23-28 arası iyiydim. 5 yıl idare etti beni. Sen hemen 1 yıl sonra tekrar sorun yaşamışsın. Üzücü bir durum. Bu kadar çaba göstermişken, insan artık kurtulmak istiyor.
Konunu inceledim, birinci ekimin yoktu ama ikinci ekimin bekleneni verememiş gibi. Başarısız değil ama orta şeker bir görüntü çıkmış. İnşallah bütün şansını ileride yapacağın üçüncü ekime aktarmışsındır diyelim
Son olarak, bu durumu sen de yaşadın mı bilmiyorum ama benim 23 yaşında ektirdiğim saçların da önemli bir kısmı döküldü. Erken yaşta ektirmek o yüzden de riskli. Çünkü dökülme hala devam ederken ektiriyoruz. Bu kadar genç yaşta ektirmeyi göze alıyorsak finasterid kullanmayı da göze almalıydım diyorum kendi adıma. Şu an kullanıyorum ama zamanında kullansaydım ikinci ve üçüncü ekime gerek kalmazdı.
İkimiz için de hayırlısı olsun kardeşim.
Not: Birinci ekimini de görmek isterim.