Evet arkadaslar oncelikle herkese merhaba yeni uye oldum bende keller diyarindan geliyorum sac ekimi konusunda baya bi firmadan fiyat vs aldim 2 seans 7+7 bin tl diyenmi tek seans 5000 tl diyenmi vs bir suru arastirmalar sizde bilirsiniz zaten ancak ben ektirme isini 1 sene erteledim sebebi ise masaja inanmam oldu,oncelkkle derma roller aldim 0.75 mm sonrasinda yılan yaģı hint yagi sarimsak yagi nane yagi hindistan cevizi yagi aldim sarimsak ve yilan yagiyla masaj yapip derma roller ile delikler aciyorum derma roller isleminden sonra hindistan cevizi yagi suruyorum ve ayaklarimi cekyata kaldirip yere uzaniyorum kafamin altina havlu koyup saclarima 20 dakika boyunca masaj yapiuorum bu sekilde kafama giden damarlar şişmeye basliyor kan doluyor alindan ve ense bolgesinden kel bolgelere dogru parmaklarimla bastirarak masaj yapiyorum inanin masajdan sonra hani gözünde istem dışı atma oynama oluyorya .iste o kel bolgelerimde olmaya basladi damarlar atiyor adeta bunun yaninda koşu banti aldim hergun 20 dakika boyunca hem kosuyorum hem yuruyorum.bu kalp atim hizini artiriyor kafa kismina kanin daha cok ulasmasini sagliyor bunun yaninda hergun 1 diş sarimsagi hap seklinde kesiyorum ve suyla cignemeden yutuyorum arkasindan bir dilim ekmek yiyorum kokuda olmuyor sonuclari eklicem bu sonuclar sadece 10 gunluktur .1 sene devam edicem suan icin bile sonuclar yanlis görmuyorsam süper.sizede tavsiyem masaj ve dogal yaglar spor kandaki yag oranin en aza indirmek sacj
Derisini icten distan beslemek .