Gönderen Konu: Masajla gelen saclar  (Okunma sayısı 25601 defa)

Erdem41

• Yeni üye
  • *
Masajla gelen saclar
« : 15 Temmuz 2019, 17:45:32 »
Evet arkadaslar oncelikle herkese merhaba yeni uye oldum bende keller diyarindan geliyorum sac ekimi konusunda baya bi firmadan fiyat vs aldim 2 seans 7+7 bin tl diyenmi tek seans 5000 tl diyenmi vs bir suru arastirmalar sizde bilirsiniz zaten ancak ben ektirme isini 1 sene erteledim sebebi ise masaja inanmam oldu,oncelkkle derma roller aldim 0.75 mm sonrasinda yılan yaģı hint yagi sarimsak yagi nane yagi hindistan cevizi yagi aldim sarimsak ve yilan yagiyla masaj yapip derma roller ile delikler aciyorum derma roller isleminden sonra hindistan cevizi yagi suruyorum ve ayaklarimi cekyata kaldirip yere uzaniyorum kafamin altina havlu koyup saclarima 20 dakika boyunca masaj yapiuorum bu sekilde kafama giden damarlar şişmeye basliyor kan doluyor alindan ve ense bolgesinden kel bolgelere dogru parmaklarimla bastirarak masaj yapiyorum inanin masajdan sonra hani gözünde istem dışı atma oynama oluyorya .iste o kel bolgelerimde olmaya basladi damarlar atiyor adeta bunun yaninda koşu banti aldim hergun 20 dakika boyunca hem kosuyorum hem yuruyorum.bu kalp atim hizini artiriyor kafa kismina kanin daha cok ulasmasini sagliyor bunun yaninda hergun 1 diş sarimsagi hap seklinde kesiyorum ve suyla cignemeden yutuyorum arkasindan bir dilim ekmek yiyorum kokuda olmuyor sonuclari eklicem bu sonuclar sadece 10 gunluktur .1 sene devam edicem suan icin bile sonuclar yanlis görmuyorsam süper.sizede tavsiyem masaj ve dogal yaglar spor kandaki yag oranin en aza indirmek sacj
 Derisini  icten distan beslemek .

Erdem41

• Yeni üye
  • *
Ynt: Masajla gelen saclar
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2019, 17:56:33 »
kisa sacli olanlar yeni hali 1. Ve 2. Resim eski ve uzun sacliyken .alt iki resim simdiki hali kisa ve daha gur cevremdede diy3nler oldu sadece 10 gunluk yagli masaj sonucu..ayrica kafamdan sivilcelerde patliyor 2  3 gunde bi 3  4 sivilce cikip kuruyor. Ben gelismeleri bu konu altinda paylasmaya devam edicem  sizlerede umut olmasi acisindan
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2019, 18:10:28 Gönderen: Erdem41 »

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2019, 19:47:14 »
Merhaba,enteresan, baya bi yoğun çalışma yapıyorsun,inşallah yaptıkların faydalı olur
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2019, 21:16:40 »
Ben de hergün saça 10 dakika masaj yapmaya başlayacağım bakalım inşallah

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2019, 21:28:54 »
Arkadaşım hiç bir gelişme yok...hatta daha kötü olmuş...masajla mesajla saç çıkmaz...boşuna uğraşma derim...ama kaybedecek bir şeyin yok sen bilirsin...

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2019, 09:07:30 »
Arkadaşım hiç bir gelişme yok...hatta daha kötü olmuş...masajla mesajla saç çıkmaz...boşuna uğraşma derim...ama kaybedecek bir şeyin yok sen bilirsin...
ön yargilisin minoxili kafana sabah aksam 5 fis sıkın diyolar 5 dakika masaj yapin sence minoxilmi cikariyor yoksa sabah aksam 5 dakika yapilan masajmı. Minoxu kafana damlat masaj yapma bakalim sac cikacakmi.cikmiyor...denedim hepsini.daha kötü oldugu kanisina nereden vardin. Eski hali bu
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2019, 12:09:20 Gönderen: Erdem41 »

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2019, 13:15:41 »
Ben de değişim göremedim açıkçası ancak daha kötü gibi bir durumu da gözlemedim, bence çok mantıklı bi tedavi. Ben de başlamak istiyorum ancak dermaroller saçlarıma takılacağı için başlayamıyorum, böyle bir kellik durumum yok, alternatif bir öneriniz var mı benim durumum için? buradan: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8566.0 konuma bakabilirsiniz. Saçların durumu bu ancak acaba şakaklara dermaroller uygulaması yapabilir miyim.

Bir de dermaroller yaparken kanama oluyor mu sizde?

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2019, 17:24:37 »
Ben de değişim göremedim açıkçası ancak daha kötü gibi bir durumu da gözlemedim, bence çok mantıklı bi tedavi. Ben de başlamak istiyorum ancak dermaroller saçlarıma takılacağı için başlayamıyorum, böyle bir kellik durumum yok, alternatif bir öneriniz var mı benim durumum için? buradan: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8566.0 konuma bakabilirsiniz. Saçların durumu bu ancak acaba şakaklara dermaroller uygulaması yapabilir miyim.

Bir de dermaroller yaparken kanama oluyor mu sizde?
kanama olmuyor kafa derisi kızariyor sadece soldaki eski hali sagdaki kısa tepe noktasi toparliyor zaten 11 .gün de ne beklenirki en az 3 aydan sonra tam olarak anlasilir ama yinede fark var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2019, 17:28:43 »
 masajla saç çıkmaz kardeşim boşuna uğraşma derim bende
Zaten genetik sökülmeden saçlar tolejen fazda hadi saç çıkardın diyelim saç değil tüy olacaktır kısaca tolojen fazdan öteye gitmez

Ancak finasterir tarzı ilaçlarla kullandığın süre zarfında önüne geçer kafandaki tüyleri saç kıvamına getirirsin.
Global Moderator

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2019, 18:45:09 »
masajla saç çıkmaz kardeşim boşuna uğraşma derim bende
Zaten genetik sökülmeden saçlar tolejen fazda hadi saç çıkardın diyelim saç değil tüy olacaktır kısaca tolojen fazdan öteye gitmez

Ancak finasterir tarzı ilaçlarla kullandığın süre zarfında önüne geçer kafandaki tüyleri saç kıvamına getirirsin.
bakalim sonucta zaman kaybetmiyorum en az 6 ay duzenli devam edicem sac tamamen damar yapisi inceligi ve yeterli kanin sac koklerine ulasamamsi sonucu dokuluyor .yani hormonal olsa dokulen saclarin yaninda çaki gibi saglam saclar neden duruyor.arastiemalarim sonucunda minik kılcal damarlarin tıkanmasi sonucunda bu damarlar oldukca fazladir ayrica.damarlara masajla ve spor yaparak kandaki yagi eritmek duzenli beslenme   ve bitkisel yaglar ilede cikacagina inandim.bi kaybim olmayacak en azindan yapmadim demeyecem .olmadi ektircem .ama ya olursa  ben daha duzenli masaj yapan kararlilikla bu isi yapan ne gordum ne okudum .sadece inandim masajla sac cikacagina ...sac cikmaz demek.. yapmadiginiz bir sey hakkinda yorum yapmak bence adil degil.siz 6 ay masaj yaptinizmi .önce bi deneyecegiz sonucu gorecez artik .en azindan suanda 1 tane bile sacim dokulmuyor sari tuyler siyahlasti ellerim hint vs yagliyken masaj yapiyorum 1 adet sac teli gelmiyor 20 dakika boyunca bu bile masajin ne kadar onemli oldugunu saci ve kan damarlarini besledigini gosteriyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2019, 18:46:58 »
tamam hocam siz yapıyorsunuz zaten konu burda ay ay paylaşırsınız bakalım nasıl olacak umarım emeğin karşılığı olur
Global Moderator

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2019, 20:59:30 »
Hocam sizde bişey kalmamışki sac ekimiule bile zor kapatırsınız dazlak olup fit görünmenizi salık veririm

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2019, 15:02:51 »
Hocam sizde bişey kalmamışki sac ekimiule bile zor kapatırsınız dazlak olup fit görünmenizi salık veririm
   son hali dün cektim baya toparliyo resimlerde tam belli olmuyo minicik sari tuyler vardi uzadilar aynada dipten belli olmaya basladi 15 gunde   bakucaz en az 6 ay devam ediyorum gunde 20 dakikayi aştım bu arada her firsatta yumusak masaj .aksamlari 20 dakika yagli sert yumusak detayli karisik masaj yapiyorum toplamda 35 40 dakikayi buluyor neticeyi burdan paylasicam.ay ay

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2019, 15:16:31 »
Arkadaşım maalesef toparlama yok keşke olsa...genetik dökülme ve açıklık çok fazla...bu hale gelene kadar neden masaj yapmadınız madem...diye soru  aklıma geliyor ...gerçi yine faketmezdi...masajla bence dokulmemis olan az sayıdaki kılları da kaybedeceksiniz...bence Ekim adastirmalisiniz...ama 8000 graftlik bir açıklık var bu kafada...3 aşamalı bir Ekim gerekli bence tabii donor yeterli ise...arka tarafın resmini paylaşmanız mümkün mü acaba...

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2019, 23:11:20 »
Arkadaşım maalesef toparlama yok keşke olsa...genetik dökülme ve açıklık çok fazla...bu hale gelene kadar neden masaj yapmadınız madem...diye soru  aklıma geliyor ...gerçi yine faketmezdi...masajla bence dokulmemis olan az sayıdaki kılları da kaybedeceksiniz...bence Ekim adastirmalisiniz...ama 8000 graftlik bir açıklık var bu kafada...3 aşamalı bir Ekim gerekli bence tabii donor yeterli ise...arka tarafın resmini paylaşmanız mümkün mü acaba...
soldaki eski hali dikkatli bakarsan kısa olmasina ragmen sagdaki saclar tamamen dolduruyor kafayi arada cok fark var 17 gunde

Facebook Twitter Instagram