Gönderen Konu: Masajla gelen saclar  (Okunma sayısı 25593 defa)

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Masajla gelen saclar
« Yanıtla #60 : 27 Ağustos 2019, 23:44:05 »
Olurda dostum deli gibi koşup spor yapacak halimizde kalmadı ki:) 8 sene kickbox yaptım dahada spor felan yapmam gençliğimi spor salonlarında çürüttüm:)

Çok güzel bir tespit  kardiyo trekking çikar diğer sporlar olan enerjiyi bosa harcamaktir.
Ağirlik çalişarak vucudu yaniltiyor vucud her defasinda kas yirtilmasi yaparak kas oranini yetersiz bulur %120 kas yapar buda daha fazla besin daha fazla yiyecek ve oksijen demek ,aldiğimız her yiyecek vucutta fazladan toksit birakir,aldiğimiz her fazla oksijen  fazladan oksidasyon yapar ,buda  ömrü kisaltiği gibi erken yaşlandiriyor.  Az yiyen insanlar daha çok yaşıyor (besin yetersizliği konumuz dişidir)  ,yuksek yerlerde yasiyan insanlar daha gec yaslaniyor uzun yasiyor(yukseklik artikça oksijen orani azaliyor)

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 14 Eylül 2019, 18:48:46 »
durum nasıl hocam

AoveN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 07 Ekim 2019, 03:20:03 »
Bende merak ettim sonucu

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #63 : 07 Ekim 2019, 03:49:31 »
Kellige  care bulmuşlar   kesin bu sefer  öküz  spermi  kafana surunce   kil kökleri  çoğalıyor mus😂  şaka arkadaş lar şimdi  deniyen olur bunuda😂vallahi saç çıkarsa bunu  bile süreriz kafamıza

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #64 : 07 Ekim 2019, 16:05:56 »

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #65 : 07 Ekim 2019, 18:51:57 »
Ben masaj yapmayı denedim bir ara ama iyi yapamadım

Üstüne bir de saç kopuyor yaparken bu yüzden hiç uğraşmaya gerek görmüyorum

Saçlar 3 numarayken çok güzel yapılır ama uzunken yok yapılmaz bence. Faydalı olabilir belki ama artık yapmayacağım :D

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 08 Ekim 2019, 23:21:03 »
Nerden buluyorsunuz böyle enteresan icatlari.
Adamın 15 bin euroya etiği saçı masajla cikaracaksin ha gayret kardeşim  ..
Hergün dedektif gibi aynada kafana bakacaksin  es kaza bir tane tüy görüp umutlanacaksin. .
Dahası paronoyak  ve obsesif bir hal alıp psikolojik vaka olacaksın ..
Allah şifa versin

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 09 Ekim 2019, 01:00:36 »
Çok güzel bir tespit  kardiyo trekking çikar diğer sporlar olan enerjiyi bosa harcamaktir.
Ağirlik çalişarak vucudu yaniltiyor vucud her defasinda kas yirtilmasi yaparak kas oranini yetersiz bulur %120 kas yapar buda daha fazla besin daha fazla yiyecek ve oksijen demek ,aldiğimız her yiyecek vucutta fazladan toksit birakir,aldiğimiz her fazla oksijen  fazladan oksidasyon yapar ,buda  ömrü kisaltiği gibi erken yaşlandiriyor.  Az yiyen insanlar daha çok yaşıyor (besin yetersizliği konumuz dişidir)  ,yuksek yerlerde yasiyan insanlar daha gec yaslaniyor uzun yasiyor(yukseklik artikça oksijen orani azaliyor)

gerçekten harika tespitler ,tebrikler.

tudors

• Full Member
« Yanıtla #68 : 09 Ekim 2019, 01:17:03 »
ben anlamadım kardeşim sizleri Ne acaip adamlarsınız , adam masajla bayağı saç çıkarmış siz işin dalgasındasınız.adamın saçı çıkmış diyorum  :)sizce bu çok normal bir şeymi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 11 Ekim 2019, 12:55:06 »
Nerden buluyorsunuz böyle enteresan icatlari.
Adamın 15 bin euroya etiği saçı masajla cikaracaksin ha gayret kardeşim  ..
Hergün dedektif gibi aynada kafana bakacaksin  es kaza bir tane tüy görüp umutlanacaksin. .
Dahası paronoyak  ve obsesif bir hal alıp psikolojik vaka olacaksın ..
Allah şifa versin

Çıkar çıkmaz bir emek var ve bende sayğı ile konuyu takip ediyorum sonuç olumsuzda olsa insanlar bir şeyler çabalıyor ve bu çabasını paylaşıyor %10 etki etse
Saç ekimi yaptırır üstüne bu tekniği uygular. Masaj kafadaki kan akışını hızlandırır saçların beslenmesine destek olur tıkanan kılcal damarların açılmasına yardımcı olur.

Dediğim gibi emeğe saygı
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2019, 12:21:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Nigrig48

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #70 : 21 Ekim 2019, 16:42:40 »
Son durum nedir acaba?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 21 Ekim 2019, 23:58:56 »
Foto atabilirmisin kardeşim

Furkannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 22 Ekim 2019, 01:24:51 »

Hocam fitness yapmayi resmen kötülediniz

Nusretalan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 24 Ekim 2019, 17:31:07 »
Masaj gerçekten çok etkilidir muhakkak yapın

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 24 Ekim 2019, 20:01:29 »
Daha kötü etmişsin