Gönderen Konu: Masajla gelen saclar  (Okunma sayısı 25604 defa)

Erdem41

• Yeni üye
  • *
Ynt: Masajla gelen saclar
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2019, 08:55:53 »
Arkadaşım maalesef toparlama yok keşke olsa...genetik dökülme ve açıklık çok fazla...bu hale gelene kadar neden masaj yapmadınız madem...diye soru  aklıma geliyor ...gerçi yine faketmezdi...masajla bence dokulmemis olan az sayıdaki kılları da kaybedeceksiniz...bence Ekim adastirmalisiniz...ama 8000 graftlik bir açıklık var bu kafada...3 aşamalı bir Ekim gerekli bence tabii donor yeterli ise...arka tarafın resmini paylaşmanız mümkün mü acaba...
25.gün

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Temmuz 2019, 19:57:17 »

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2019, 01:49:34 »
Vallahi gelişme var bence de devam

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2019, 14:39:24 »
Kaza geciren bir hastanin kafa yarasinda sac cikmis ,bu demek oluyorki masaj faydali ,yalniz bazen vucud saç köklerine öyle bir saldiriyorki isterseniz 7 24 masaj yapin yeterli olmuyor ,evrimsel olarak vucud o kili orada istemiyor. Killari guclendiren hormon saclari yok ediyor

Kral33

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2019, 13:34:10 »
Hocam.masajdan ziyade sakin var olan suçlar üzüyor değişik bir görüntü veriyor olmasın 😂 yanlış anlama kendimden biliyorum saçlarım çok dökülüyor hatta yazın okadar çok dökülüyor ki kışın gören Ekim mi yaptırdı diyor

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2019, 14:10:18 »
Hocam.masajdan ziyade sakin var olan suçlar üzüyor değişik bir görüntü veriyor olmasın 😂 yanlış anlama kendimden biliyorum saçlarım çok dökülüyor hatta yazın okadar çok dökülüyor ki kışın gören Ekim mi yaptırdı diyor
ne dedigini inan hic anlamadim.suanda tepe noktasi kapandi baya.ama 4 ay daha devam edip sonucu gordukten sonra on kisma ekim yaptircam.on kisma ümit baglamadim zaten ama tepe noktasi ve orta kesim cogaldi 1 ay 10 gunde ben her ay paulasicam suan bu sekilde

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2019, 15:15:20 »
Kapanma yok...sadece ıslak gözüküyor...genetik Kelligin çaresini  masajlamı buldunuz...bu kadar bilim adamı buna çözüm ararken...

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2019, 15:28:28 »
Kapanma yok...sadece ıslak gözüküyor...genetik Kelligin çaresini  masajlamı buldunuz...bu kadar bilim adamı buna çözüm ararken...
sac islakken birbirine yapisir ve daha seyrek gozukur buna ragmen cok iyi suanda sizin bakis aciniz biraz zayif yani tam olarak anlamamissiniz ilk resmimde sac uzunken kafa dazlak gibiydi .bu resimde dazlak degil

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2019, 17:05:48 »
Su saça hacim katar...saçın çeperi daha kalın gözükür...maalesef keşke çıksa ama çıkış yok...yine dazlak bir fark yok

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2019, 19:21:09 »
Bu kadar uğraşacağına neden ekim yaptırmıyorsun ki?

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Ağustos 2019, 16:36:27 »
neden herkes olumsuz yorum yapmış anlamıyorum, hocam siz devam edin. mutlaka faydasini göreceksiniz

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 16 Ağustos 2019, 16:37:49 »
Abicim ne kadar olumsuz ve sinir bozucu yorumlar yapıyorsunuz ya? Müthiş bir gelişme görüyorum ben ilk ve son resme baktığım zaman, siz bu azimden yoksunsunuz diye insanlara da negatiflik yaymak zorunda değilsiniz.

Hocam ilgiyle takip ediyorum konunu, arkadaşlarımla da paylaştım 4 5 kişi seni takip ediyoruz.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2019, 16:50:58 »
Abicim ne kadar olumsuz ve sinir bozucu yorumlar yapıyorsunuz ya? Müthiş bir gelişme görüyorum ben ilk ve son resme baktığım zaman, siz bu azimden yoksunsunuz diye insanlara da negatiflik yaymak zorunda değilsiniz.

Hocam ilgiyle takip ediyorum konunu, arkadaşlarımla da paylaştım 4 5 kişi seni takip ediyoruz.
+1 kıskanç ve haset insanlar çekemiyor işte ne yapacaksın

Erdem41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 16 Ağustos 2019, 16:54:00 »

tesekkurler arkadasim devam ediyorum her ay paylasicam olumsuz yorumlara bakmiyorum cevremdekiler bile baya duzeldigini soyluyo hatta tanidihim okul muduru ekimmi yaptirdin dedi baya kapanmis dedi dedim masaj derma roller yag vs spor yapiyorum dedim sasirdi.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2019, 20:58:20 »
Ne diyeyim masajla genetik kelliğe çare bulana...onu destekleyene...öyle olsa hiç kel masör olmazdı...

Facebook Twitter Instagram