Herkese merhabalar, 24 Haziranda Esteworld Altunizade Şubesinde ekim işlemini gerçekleştirdik. Yaklaşık 7 saat süren operasyonla 3100 kök saç ekimi yapıldı. Ekimden önce daha az sayıda kök ekileceğini düşünüyordum ancak doktorum mevcut saçlarımın güçsüz olduğunu ve dökülme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Bu nedenle toplamda 3100 kök ekimi gerçekleştirildi. Ekimden sonra ilk yıkamayı ekim merkezinde yaptırdım, 10. günde yapılan kabuk dökme yıkmasını kendim yaptım. Yaşım 29.
Şu anda ekim merkezinin verdiği şampuanı ve vitamin hapını kullanmaya devam ediyorum. 1. ay itibariyle de günde 2x5 şeklinde sprey uygulamasına başlayacağım. Ayrıca doktor tarafından Propecia adlı ilacı kullanmamı söylendi ancak biraz araştırınca ilacın yan etkilerinden dolayı kullanmama kararı aldım. İlaç ve şampuan konusunda tavsiyeleriniz varsa memnun olurum.
Gelişim süreci hakkındaki bilgilerinizi almak ve ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir ön bilgi verebilmek adına konuyu açtım. Belirli aralıklarla fotoğraf eklemeye devam edeceğim, inşallah sonu mutlu biter
1. ve 2. foto ekimden 1 gün öncesi
3. foto ekimden 10 dakika öncesi
4. foto ekimden 24 saat sonrası
5. foto ekimden 10. gün (yorumda)
6. ve 7. foto ekimden 20. gün (yorumda)