Gönderen Konu: 20 yaşımda saç kalmadı  (Okunma sayısı 4427 defa)

Kel123

• Hero Member
Ynt: 20 yaşımda saç kalmadı
« Yanıtla #16 : 12 Ekim 2019, 22:53:17 »
yaşın çok genç ama yaptır bence. bu yaşlarını bu şekilde geçirme

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Ekim 2019, 23:37:55 »
Saç dökülmesi  takii nalları dikene kadar yavaslasada sona ermeyen bir süreçtir...35 yaşından sonra bayağı yavaşlar ilaç.. losyon..şu yağı...bu otu...o çükü...falan geciktirilir ama tamamen durmaz...çok erken yaşlarda yapılan Ekim de  özellikle agresif dokulmenin devam ettigi yaşlarda 16 yaş 25 yaş arası ileiride önde horoz ibiği gibi bir görüntü arkada da şempanze kıçı gibi bir görüntü oluştutur...saç ekimi kişiye özeldir...kişiye özel değerlendirilir...donör...açıklık ...yaş ...bunların hepsi önemlidir...ve daha bir çok etken vardır ancak yaş konusu yabana atılacak bir konu değildir...bu açıklıkta 40 yaşında olan biri olsanız...hiç dusunmeden ektirin derdim ...ancak yaş 20...çocukluk dönemi yeni bitmiş...dikkatli olun... geri dönüşü olmayan basite alınmayacak bir cerrahi operasyondur saç ekimi.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 13 Ekim 2019, 08:28:53 »
Saç dökülmesi  takii nalları dikene kadar yavaslasada sona ermeyen bir süreçtir...35 yaşından sonra bayağı yavaşlar ilaç.. losyon..şu yağı...bu otu...o çükü...falan geciktirilir ama tamamen durmaz...çok erken yaşlarda yapılan Ekim de  özellikle agresif dokulmenin devam ettigi yaşlarda 16 yaş 25 yaş arası ileiride önde horoz ibiği gibi bir görüntü arkada da şempanze kıçı gibi bir görüntü oluştutur...saç ekimi kişiye özeldir...kişiye özel değerlendirilir...donör...açıklık ...yaş ...bunların hepsi önemlidir...ve daha bir çok etken vardır ancak yaş konusu yabana atılacak bir konu değildir...bu açıklıkta 40 yaşında olan biri olsanız...hiç dusunmeden ektirin derdim ...ancak yaş 20...çocukluk dönemi yeni bitmiş...dikkatli olun... geri dönüşü olmayan basite alınmayacak bir cerrahi operasyondur saç ekimi.
Hublot hocam yorumlarınız icin tesekkur ediyorum önemseyip yazıyorsunuz ama bende gercekten ne yapıcam bilemiyorum fixplant ile şuanlık idare ediyorum gerçi ne kadar olursa artık protez saç işine bendeniz hiç giremem pimpirikli bir insanım gusl abdesti falan hep içimde şüpheler kalır ayrıca bunun bakımı Vs Vs
Şu sıralar aktif olarak spor yapıyorum ve birde bırakmış olduğum ama tekrardan kullanmaya baslıyacagım bir yağ seti kullanıcam artık ne kadar işe yararsa

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Ekim 2019, 13:34:50 »
20 yaşında saçlarını baya kaybetmişsin yaşın saç ekimi için çok genç kayıplarında devam edicek biraz daha bekleye bilirsen daha doğru olur ileride ki dökülecek olan saçlarına göre planlama yapılır donör ona göre kullanılır.

Ama çok kafaya takıyorsanda sadece ön bölgene bir ekim yaptır ileride orta ve tepeye.
Global Moderator

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 13 Ekim 2019, 14:58:17 »
20 yaşında saçlarını baya kaybetmişsin yaşın saç ekimi için çok genç kayıplarında devam edicek biraz daha bekleye bilirsen daha doğru olur ileride ki dökülecek olan saçlarına göre planlama yapılır donör ona göre kullanılır.

Ama çok kafaya takıyorsanda sadece ön bölgene bir ekim yaptır ileride orta ve tepeye.
merhaba hintell hocam öncelikle size bu hizmetlerinizden ötürü teşekkür ediyorum sizde konularıma defalarca kez yorum atmıstınız ve hatırlıyorsunuzdur ki saclarımı arkadan yandan saclar ile muhafaza etmeye örtmeye ugrasıyordum evet aynı bu şekil yoluma devam ediyorum önleride örtebilir kıvama arkadakiler ve yanların uzaması ile muktedir olucam zannediyorum ama o zamana dek şimdilik fixplant kullanıyorum dısarda ve rüzgarlı havalarda sürekli şapka ile dolaşıyor şapkamı yalnız bina içerisinde cıkartıyorum
sac ekimi konusunda sürekli gitgel yaşıyorum henüz ne yapıcagımı bilemiyorum

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 14 Ağustos 2020, 18:58:03 »
Merhaba kardesim tam bir sene gecmis ustunden tekrar bir foto atar misin ışık altında

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 14 Ağustos 2020, 22:26:47 »
Merhaba kardesim tam bir sene gecmis ustunden tekrar bir foto atar misin ışık altında

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2020, 22:37:55 »
Dostum  tepe saçlar hepsi  gidici   saç  ekim  olursan bir faydası olmaz sana hatta   zararı olur sana   pirinç  giderken  evdeki bulgurdan olma burdaki     insanların  yorumunu  dikkat  al . parayla  sana böyle  bilgiler  vermezler  saçıni uzun tutma  3 4 vur  daha iyi

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2020, 23:14:37 »
Dostum  tepe saçlar hepsi  gidici   saç  ekim  olursan bir faydası olmaz sana hatta   zararı olur sana   pirinç  giderken  evdeki bulgurdan olma burdaki     insanların  yorumunu  dikkat  al . parayla  sana böyle  bilgiler  vermezler  saçıni uzun tutma  3 4 vur  daha iyi
Tepe saçlar yokki zaten kapamış halim bu döktüm yani dökücegimi

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2020, 23:29:29 »
Kardeş şakaklar açık olacak şekilde alın çizgisi de biraz geriden olacak şekilde ...örneğin ersin korkut modeli...Ekim yaptır kardeşim...ersin korkut da senden daha fazla açıklığa sahipti...incele istersen...ama sana tavsiyem bu forumdan öğrendiğim kadarıyla şahin çelik
Zekeriya kul...

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2020, 23:57:05 »
Yasin genc ektirme diyenler hakli. Ektirdiklerin tabi ki dokulebilir. Cunku donor bolgen de de suan dokulmelerin devam ediyor. Dht ye duyai donor bolgendeki saclar tepene ekilse de kayip yasarsin. Onun icin genelde erken yasi hicbir doktor tavsiye etmez.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

baysaçınız

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 18 Ağustos 2020, 03:48:38 »
Ektirceksen on bölgeye 2000, 2500 greft ektirmeni tavsiye ederim. Ilerde orta ve vertelxte dökülecek. Rezerv kalsın biraz. Normal de bu saca 4000 greftle güzel kapaticilik okur aslında. Bu arada donör bölgesi de biliyorsun ki şu anda santimetrekarede atıyorum 100 sac teli varsa 30 yaşına geldiğinde 85 sac teli falan olabilir küçük bi kayıp yaşanıyor yaşlandıkça yani. Öne ekilen 2000 graftin hepsi çıkarsa yaslandikca yüzde 20 lik bi kısmı dökülebilir absürt bi olay yaşanmazsa. O yüzden donör kapasiten şu anda 8 bin greft ise sen onu 6 bin olarak gör donörün o kadar dönülmeyecek olsa bile. Ona göre planlama yaptırıp ön bölgeye şu anlık 2000 grafitten fazla ettirme bence. Çünkü ektirdikten sonra yolda giderken kaza yapmayacagimizi kimse bilemez ne olur ne olmaz. Hem az ekilen greftlerde tutma oranı daha yüksek olur. Bunların hepsini bi kenara bırakıp minoxidile beş altı ay şansta verebilirsin saçlarını belki iyinduruma getirip bir iki yıl erteleyebilir. Bende arada düşünüyorum benimde yaş 22, beş altı yıla kafa zaten dazlak olacak o zaman beş altı yıl aralıklı aralıklı minox kullan sonra bırak güzel bi ekim yaptır var olan saçlarla diye düşünüyorum.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 18 Ağustos 2020, 08:49:35 »
Ektirceksen on bölgeye 2000, 2500 greft ektirmeni tavsiye ederim. Ilerde orta ve vertelxte dökülecek. Rezerv kalsın biraz. Normal de bu saca 4000 greftle güzel kapaticilik okur aslında. Bu arada donör bölgesi de biliyorsun ki şu anda santimetrekarede atıyorum 100 sac teli varsa 30 yaşına geldiğinde 85 sac teli falan olabilir küçük bi kayıp yaşanıyor yaşlandıkça yani. Öne ekilen 2000 graftin hepsi çıkarsa yaslandikca yüzde 20 lik bi kısmı dökülebilir absürt bi olay yaşanmazsa. O yüzden donör kapasiten şu anda 8 bin greft ise sen onu 6 bin olarak gör donörün o kadar dönülmeyecek olsa bile. Ona göre planlama yaptırıp ön bölgeye şu anlık 2000 grafitten fazla ettirme bence. Çünkü ektirdikten sonra yolda giderken kaza yapmayacagimizi kimse bilemez ne olur ne olmaz. Hem az ekilen greftlerde tutma oranı daha yüksek olur. Bunların hepsini bi kenara bırakıp minoxidile beş altı ay şansta verebilirsin saçlarını belki iyinduruma getirip bir iki yıl erteleyebilir. Bende arada düşünüyorum benimde yaş 22, beş altı yıla kafa zaten dazlak olacak o zaman beş altı yıl aralıklı aralıklı minox kullan sonra bırak güzel bi ekim yaptır var olan saçlarla diye düşünüyorum.
bu hafta ektiriyorum inşallah evet haklısın kardeşim şakaklara girmeden önde gördüğün saç çizgisini esas alıp ekim yaptırmayı düşünüyorum 5-6 yıl sonrasınada birşey kalsın

Alanya00

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 29 Ağustos 2020, 00:18:52 »
 Benimde durumum senden farksız.. kim ne derse desin 20 yaşında bu halde saçımın olması 40 yaşımda tamamen kel olmamdan beterdir diyerek gittim saç ektirdim ve çok mutluyum . İnan bana 10 yıl sonra saçımın ne olacağı pek de umrumda değil.. 20 yaşında kel olmak hangi yönden bakarsan bak absürt bir durum. Hatta ekimi geç yaşlarda yaptırmak için beklemek daha da absürt bir durum. Daha 18 yaşımda kliniğe gittiğimde doktor biraz daha beklememi söylemişti ve aylarca saçımın daha fazla dökülmesini bekledim, kulağa ne kadar saçma geliyorsa psikolojik olarak da o kadar ağırdı..  Kaldıki 10 sene sonra saç nakli teknolojisi “bence” bambaşka boyutlara ulaşacak.
 8 - 5  iş hayatı yaşayıp üniversite günlerindeki fotoğraflarındaki saçlarına bakıp iç çeken ve ardından saç ektirmeye karar veren amcalarımız bizi asla anlayamayacaklar :)

Kimseye bir cevap niteliğinde değil bu yazdıklarım.. konuyu genel sohbet alanında gördüğüm için biraz içimi döktüm, bu konuda acılıyım :)

Facebook Twitter Instagram