Gönderen Konu: 20 yaşımda saç kalmadı  (Okunma sayısı 4419 defa)

davud123

• Sr. Member
20 yaşımda saç kalmadı
« : 14 Temmuz 2019, 20:30:02 »
Sayın üyeler merhaba 16 yaşımdan beri avuç avuç sacım dökülüyordu yalnız saçlarım cok gür ve sık olduğundan problem olmuyordu lâkin artık ön tarafta saçların kökünü bitirmiş bulunmaktayım bir zamanlar kızlar berberim cevrem herkes hayrandı saclarıma ama şimdi oralarda yağlı bir cilt var herneyse yapıcak birşey yok deyip kafayı kazıdım ama maateessüf bu şekilide kendime aylarca yakıştıramadım bu yaz arkadaşımın tavsiyesi üzerine aslı tarcan hair clinic te sacımı ektirecektim ama görüştüğüm yetkili yaşımın cok genç olması sebebiyle ektiğimiz saclarında döküleceğini söyledi maamafih benim için çare kalmamıştı

Bu seneyi geçtim artık ama önümüzdeki yaz inşallah ektiricem ve dökülecek olursa bir diğer ekimide gözönüne alıyorum
Benim sizden sorum şu yönde olucaktı aslı tarcan pek tavsiye edilmemiş alternatif olarak hangi isimleri söylerdiniz cok pahalı olmamak şartıyla bana aslı tarcanı tavsiye eden arkadaşımda orda ektirmişti aslında ve de sacları cokda güzel olmuştu

davud123

• Sr. Member
Ynt: 20 yaşımda saç kalmadı
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2019, 20:30:57 »

Kral33

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2019, 22:01:26 »
Öncelikle ektiği saçlar değilde mevcut saçların dökulecegi için eski halini alacak. Bende 25 yaşındayım önümüzdeki sene yaptircam senincok iyi anlıyorum dostum ektirme diyenlere de aldırış etme

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2019, 00:41:05 »
Aynen hocam cok yıprattı beni yaş olarakta cok geriye attı abi diyecegim adamlar bana abi diyor

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2019, 23:24:29 »
Hocam gerçekten çok dökülmüş ya, bence de ektir gitsin en güzel yaşlarını saçsız geçirmekten iyidir dökülürse tekrar ektirirsin

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2019, 13:05:15 »
Hocam gerçekten çok dökülmüş ya, bence de ektir gitsin en güzel yaşlarını saçsız geçirmekten iyidir dökülürse tekrar ektirirsin
Evet hocam öyle görünüyorda ben size en kötü halini atmıştım arkalardan falan hala cok gür cıktıgı icin ve de saclarımın düz olma sebebiyle önleri kapama imkanı bulabiliyorum 2 aya tamamen kapanıcak inşallah önlerde ee tabi bu vakittede sürekli önlerden cilt görünüyor ama cokta kötü olmuyordu bakalım artık hayırlısı bu yılı böyle gecirmeyi düşünüyorum olmadı sen e ye yaz gidicem biyere

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2019, 20:26:44 »
Hala arkalardan gürse şanslısın ya bende hem önde hem arkada seyrelme var mesela, sadece tek taraftan olmasını yeğlerdim ben de

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2019, 20:40:16 »
Hala arkalardan gürse şanslısın ya bende hem önde hem arkada seyrelme var mesela, sadece tek taraftan olmasını yeğlerdim ben de

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2019, 20:41:40 »
Mevcut durum bu o gür gördüğünüz kısımlar inanılmaz derecede hızlı uzuyor gecen yılda durumum bu idi ve takriben böyle bir haldeyken 2 aya önleri kapatır duruma gelmiştim
Umut fakirin ekmeğidir :(

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2019, 21:25:01 »
Seni en iyi ben anlarım canım kardeşim benim :( bende 21 yaşındayım bende bu sorunu yaşıyorum. Ektir gitsin sakın kulak asma ektirme diyenlere ne alakası varmış ekilen saçın yaş dolayasıyla dökülmesi diye birşey mi var?  Fotoğraflarını  lifehair şahin çeliğe gönder bi o ne diyecek  %85 90 başarı oranı var bence birde fiyat perf olarak çok iyi ve başarılı

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2019, 05:48:45 »
kanka psikolojik olarak rahatsız ediyorsa ektir gitsin ben 22de ektirdim su an asırı mutluyum bu yaşları insan saclı geçirmek istiyor imkanda varsa kullan derim tabi benim yaptığım hatayı yapma ben araştırmadan ektirdim vs iyice arastır doktoru vs ve geleceğe dönük bi planlama yap

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2019, 07:57:02 »

Bu sanırım norwood 4A ekime fena uygunsun yaşı bekleme çünkü dökülen dökülmüş zaten.Yerinde olsam hemen ektiririm Şunu unutmayın arkadaşlar ekimin yaşla ilgisi yok norwood patterni ile ilgisi vardır

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2019, 11:09:21 »
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim Allah izin verirse önümüzdeki yılı bu şekilde gecirmeyi düşünüyorum yapıcak işlerim var cünkü ama önümüzdeki yaz ektiricez biiznillah

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Temmuz 2019, 10:40:02 »
Bu sanırım norwood 4A ekime fena uygunsun yaşı bekleme çünkü dökülen dökülmüş zaten.Yerinde olsam hemen ektiririm Şunu unutmayın arkadaşlar ekimin yaşla ilgisi yok norwood patterni ile ilgisi vardır

Nasıl yaşla alakası yok, 20 sinde nw2 olan birinin 30 unda nw 5  34ünde nw7 olma ihtimali yok mu?

30 unda nw7 olacak 20 yaşındaki nw2 ye neye göre planlama yapacaksın ? Nw2 ye göre açıklığı ekip bırakacakmısın? Yoksa nw7 olarak değerlendirip tüm saclı alana mı Ekim yapacaksın?

Diğer bir konuda 20 sinde donör alanda 60k greft saç bulunan birisi 30 unda yada 45inde yine 60k greft Donöre mi sahip olacak sanıyorsun?

20 si ile 50ı arasında en sağlıklı insanın dahi %8-10 arası donör kabul edilen alandan kayıpları olur.  Bu en iyi ihtimal..
Kimisinde bu oran %20-25 i bulur.

Yani 20 yaşındaki adama “bekleme pampa dökülen dökülmüş bu işin yaşla alakası yok” gibi saçma sapan bir Öneride bulunma. Zaten niyetine girmiş fakat kendine destek olacak 1 çift söz bekleyen yüzlerce kişi bu yazdığından cesaret alıp Ekim yaptırabilir.. yazık günah..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Temmuz 2019, 10:43:01 »
Davut kardeşim bu arada doğru bir planlama sadece on tarafa bir operasyon yaptır yaparacaksan . İleride 2 operasyona daha ihtiyacın varmışcasına planlama ve donör kullanımı gerçekleştir . Yasın genç.. o şekilde olma ihtimali yüksek

Facebook Twitter Instagram