Hocam peki selimgs nickli arkadaşa tavsiye etmeme nedeniniz sadece boyaların 1 yıla kaybolması mi?
Bu kadar aciklikla kafanın yukarısıni tamamen SMP ile doğal görünmeyecegini yazmışsınız o yüzden soruyorum. Saçları her gün kazisa da mı belli olur? Güneş ışığında kafanin parlamasi vs gibi durumlar beni de düşündürüyor ancak zaten gerçekte saçları olan insanlar da saçlarini kazidiginda ışık altında kafası parlıyor aslında. Eğer güneş ışığı altında mürekkep, boya neyse işte rengi değişiyorsa (yani kalıcı değişiklik değil de, ışık vurduğunda boya rengi o an için ortaya çıkıyorsa) çok kötü olur cidden. Ama o belli olmuyorsa ben şahsen her yıl aynı yere gidip yeniletmeyi düşünebilirdim şahsen.
Dostum senin durumun biraz ozel anladigim kadariyla, fotografina baktim. Benim durumuma da cok benziyor. Ben de kisa veya kazitilmis saci kendime cok yakistiriyordum ve ilk ekimim fiyasko otesiydi. 1.5 yil rezil gibi gezdikten sonra SMP ile durumu biraz topladim, 2.5 yilin sonunda da 2. ekimi yaptirdim.
Senin duruma gelince, acikligin cok oldugu icin tum kafaya SMP tavsiye etmem. Parlar, belli olur. SMP'yi biraz saci olanlara 'aralari doldurmak icin' tavsiye ediyorum ben sadece. Benim durumum oydu.
Dogru diyorsun saci kazitinca da parliyor ancak o dogal bir parlama. O parlamaya kimse donup bakmaz, adamin saci yok parliyor denir. Ama SMP olunca, 'sac gibi karanlik bi sey var ama niye parliyor o zaman' denir. Cunku dogal degil, sac olsa o sekilde parlamayacak. Iste bu ufak gibi gorunen fark bence cok buyuk. Usenmedim tum SMP merkezlerini gezdim ben, sonuc hep ayni. Tum dunyada en iyisini yapan yere gittigimi dusunuyorum, o da ayni. Demem o ki yaptiracaksan bunu da dusun.
Senin yerinde olsam once bi saclarimi 1'e vururum veya kazitirim, duruma bakarim. Sonucta bir sey kaybetmeyeceksin, en kotu ihtimalle uzar tekrar. Sonra o kizarikligi cok kafana takiyorsan belki o alana bi SMP dusunebilirsin ama bu seferde arka tarafi 1 numara filan kullanman gerekebilir.