Gönderen Konu: Kafamın durumu sizce saç simülasyonu için uygun mu ?  (Okunma sayısı 11320 defa)

noname30

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kafamın durumu sizce saç simülasyonu için uygun mu ?
« Yanıtla #31 : 16 Ağustos 2020, 04:37:26 »
hocam kazıttığınızda cok belli olurmu ön taraftaki saçlarınız  kızarıklığı

Yukarıdaki fotoğraflarda on tarafta kızarıklık mi var?

Sadıç01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 16 Ağustos 2020, 14:37:23 »
Bence uygun değil

korkuları olan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Ağustos 2020, 18:22:57 »
Bence uygun değil

yok hocam kızarıklığınız şuan ne durumda saçlarınız uzattınız mı simülasyon kapattı mı skar izlerini görüntü olarak merak ettim. Silmek istiyodunuz simülasyonu

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 17 Ağustos 2020, 04:53:47 »
yok hocam kızarıklığınız şuan ne durumda saçlarınız uzattınız mı simülasyon kapattı mı skar izlerini görüntü olarak merak ettim. Silmek istiyodunuz simülasyonu

Kızarıklık önde değil arkada idi. Simülasyonu sildirmedim henüz, kararsızım daha mı kötü olur diye. Biraz daha bekleyeceğim. Lazerle izsiz sildirmek mümkün mu diye araştıriyorum riske girmemek için

Turkoturkk@gmail.com

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 27 Ağustos 2021, 11:41:16 »
merhaba ben de çok talihsiz bir simülasyon yaptırdım donör bölgeye şu an 3. picolazer ile sildirme yaptırdım inanın sizin similasyon benimkinden 10 kat çok iyi, işin gerçeği bence kötü bile durmuyor ama tepe boş ense kapatmak ne kadar mantıklı bilemiyorum tabi. Şu an nasıl acaba kafanız çok merak ettim
  • Ekim Tarihi: 2018

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 07 Ekim 2021, 14:55:46 »
merhaba ben de çok talihsiz bir simülasyon yaptırdım donör bölgeye şu an 3. picolazer ile sildirme yaptırdım inanın sizin similasyon benimkinden 10 kat çok iyi, işin gerçeği bence kötü bile durmuyor ama tepe boş ense kapatmak ne kadar mantıklı bilemiyorum tabi. Şu an nasıl acaba kafanız çok merak ettim

Merhaba,

3 seans lazer sonrası ne durumda peki sizin simulasyon? Iz kaldi mi SMP den?

Su an benim 2 yik dokavak önümüzdeki ay. Biraz silinmiş gibi sanki ama belirgin fark yok  hala duruyor lekeli görünüm bende

ahmet88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 04 Haziran 2022, 23:35:43 »
SMP'yi duzgun bir yere yaptirdiktan sonra renk degisimi olmuyor, boyalar kaliteli oluyor. Ancak ayni sebepten dolayi boyalar ucuyor, SMP'den geriye bir sey kalmiyor. Benim henuz 2 yil bile olmadi ama boyalar buyuk oranda uctu, renkleri acildi. 1 sene sonra hemen hic bir sey kalmayacak diye tahmin ediyorum.

Bu sebeple tavsiye etmiyorum. Cok ucuz bir sey olsaydi belki, her yil gider yaptirirsin belki ama neredeyse ekim parasi, o yuzden biraz anlamsiz.

Ayrica sonradan ekim yaptiracak arkadaslar icin de bir not, ekim merkezleri SMP'yi cok istemiyor. Sonucta o da igne ve sac derisini yoruyor, etkiliyor.

Simulasyonu nerede yaptırdığını öğrenebilir miyim? Aslında aradığım tam da böyle birşey 2-3 yıla tamamiyle silinecek bir simulasyon istiyorum sonuçtan memnun kalmazsam geri dönüşü olsun istiyorum. Ayrıca şuanda durum nasıl? Teşekkürler.
BENİM SAÇ EKİM SONUÇLARIM BURADA :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14324.0

Facebook Twitter Instagram