Gönderen Konu: Kafamın durumu sizce saç simülasyonu için uygun mu ?  (Okunma sayısı 11316 defa)

selimgs

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar,

2013 yılında transmed'de saç ektirdim ve sonuçtan pek memnun olduğum söylenemez. O güne göre çok daha az saçım var şu an, belki ektirmesem tepem iyice bomboş olacaktı diye kendimi avutuyorum anca. İkinci ekim, protez, saç simülasyonu vs araştırırken bu yönteme denk geldim ve açıkçası ilgimi çekti. Birkaç yerle görüştüm, yaklaşık fiyatlar aldım ve uygulama yapanlar iyi sonuç alabileceğimi söylüyor ama bir de burada tecrübesi olan ve ticari kaygı gütmeyen arkadaşlara sormak istiyorum. Bilhassa kafamın arka kısmı beni biraz korkutuyor çok çok az saç olduğu için acaba orası kötü gözükür mü? Normalde saçları bu resimdekinden bile kısa tutuyorum bu arada. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kafamın durumu sizce saç simülasyonu için uygun mu ?
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2019, 15:54:17 »
Alan da pek saç yok bu kadar kel kafada saç simülasyonu memnun eder mi bilemiyorum
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2019, 20:42:07 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

selimgs

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2019, 16:29:12 »
Ben de bilemedim işte o yüzden benzer durumda yaptıran var mı diye sorayım dedim :)

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2019, 00:01:33 »
sürekli üç numara traşlı gezebilirim diyorsan simülasyon güzel olur ama yok saçlar arada biraz uzarsa gene olurmu diye soruyorsan kesinlikle olmaz bence o zaman çok sırıtır.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2019, 15:26:39 »
Nacizane tavsiyem sacini 1 numaraya vurup oyle birakmak, gayet dogal ve sportif olur. Bu kadar dokulmeye sac dovmesi dogal durmaz, anlasilir ve sikinti yasarsin. Internette ornekleri var, sifir sacli insanlarin yaptirdigi dovmeler, dogal durmuyor.

Gordugun fotolari degerlendirirken lutfen isigi da goz onunde bulundur. Karanlik ve los ortamlarda dovme belli olmayabilir ancak spot, gun isigi, iyi aydinlanmis yerlerde goruntu cok farkli olacaktir.

müneccim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2019, 16:50:07 »
Nacizane tavsiyem sacini 1 numaraya vurup oyle birakmak, gayet dogal ve sportif olur. Bu kadar dokulmeye sac dovmesi dogal durmaz, anlasilir ve sikinti yasarsin. Internette ornekleri var, sifir sacli insanlarin yaptirdigi dovmeler, dogal durmuyor.

Gordugun fotolari degerlendirirken lutfen isigi da goz onunde bulundur. Karanlik ve los ortamlarda dovme belli olmayabilir ancak spot, gun isigi, iyi aydinlanmis yerlerde goruntu cok farkli olacaktir.

aynen katılıyorum çok doğru tespitler.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2019, 16:53:29 »
Çok güzel kaliteli bir protezle güzel bir sonuç alırsınız...size saç yakışır arkadaşım...simülasyon için kazitmaniz lazım ...

faikkor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2019, 20:24:59 »
buna biraz zor olur ya

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2019, 09:20:30 »

Saç ektirmis biri 1 numaraya vurdursa donor alan çok seyrek ve beyaz noktalar goruneceginden esas o garip görünür. İnternette 0 numara yani kazitmis - 3 numara bir çok örnek var aslında gayet güzel görünen. Beyefendi esmer, işinin ehli bir yere yaptirirsa bence doğal durur diye düşünüyorum. Ben yaptirmayi düşünüyorum ama beyaz tenli olduğum için tereddutteyim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2019, 14:36:43 »
Saç  simülasyonu uzak dur . Protez  uzak dur. Eğer  saç dökülmesi  genetikse eğer  finasteride  kullan 12 ay  baktın  büyük faydası var yani etkisi yok  devam et  saçını büyük ölçüde  toparlar

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2019, 14:38:12 »
Ek olarak  saç  besliyen besin takviye kapsül kulan doğal içerikli

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Kasım 2019, 22:45:25 »
İlaçla toparlanmaz bu kafa...ilaç dolu havuzda yüzse yine olmaz...o kadar Multi trilyoner insan var kim toparlamis bu acikliktaki bir kafayı ilaçla örnek verir misiniz...simülasyon dan uzak dur...protezden uzak dur demişsiniz...Ekim de olmaz bu kafaya ne yani kafayı mı kestirsin arkadaş...sıfır numara yaptırabilir ama sportif durması için kafanın da şekli önemli ... vücut ta olucak boy da olucak...sadece kafayı kazitmakla sportif olunuyor mu...? Ben ce maddi durumunuz el verisli ise protezi deneyebilirsiniz..geri dönüşü var sonuçta begenmezseniz...ugrasamazsaniz en fazla 5000 TL nız gider...bu da kimseyi fakir yapmaz...tabi ki karar arkadasin...

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2019, 00:45:26 »
Bence riskli olur cunku iyi simulasyoncu bulmak zor diye dusunuyorum. Ekim icin ne dediler mumkun mu ki??

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 07 Kasım 2019, 17:11:39 »
Herkese merhabalar,

2013 yılında transmed'de saç ektirdim ve sonuçtan pek memnun olduğum söylenemez. O güne göre çok daha az saçım var şu an, belki ektirmesem tepem iyice bomboş olacaktı diye kendimi avutuyorum anca. İkinci ekim, protez, saç simülasyonu vs araştırırken bu yönteme denk geldim ve açıkçası ilgimi çekti. Birkaç yerle görüştüm, yaklaşık fiyatlar aldım ve uygulama yapanlar iyi sonuç alabileceğimi söylüyor ama bir de burada tecrübesi olan ve ticari kaygı gütmeyen arkadaşlara sormak istiyorum. Bilhassa kafamın arka kısmı beni biraz korkutuyor çok çok az saç olduğu için acaba orası kötü gözükür mü? Normalde saçları bu resimdekinden bile kısa tutuyorum bu arada. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler,

Hocam merhaba,

Üst tarafa SMP (saç simülasyonu) yaptıktan sonra saçların tamamını kazitip kullanmayı mi düşünüyorsunuz; yoksa bu bu ve benzeri kisalikta/uzunlukta kullanmayı mi düşünerek yorum istemiştiniz.

Eger 1 numaradan daha uzun saç kesimi ile kullanacaksınız yukarıdaki üyelerin dediğine katılıyorum çok sırıtır; ancak 0 ya da 1 numara kullanacaksaniz bence yakışır ve doğal durur size.

Açıkçası sizin hangi seçeneği düşünerek görüş istediğinizi ve arkadaşların ilk durum için mi ikinci durum için mi bu yorumları ("iyi olmaz", "riskli olur", "protez düşün en iyisi" vb) yaptığını tam olarak anlayamadım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Kasım 2019, 17:20:53 »

bold senin simülasyon işleminde daha sonra renk değişimi olup kötü bir görüntü oldu mu ?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram