Gönderen Konu: BAYANLARDA SAC EKIMI  (Okunma sayısı 3606 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: BAYANLARDA SAC EKIMI
« Yanıtla #16 : 02 Ağustos 2019, 13:36:45 »
-ınsallah dogru dr u secıp guzel bır sonuc elde etmısınızdır ya da edersınız.bende de erkek tıpı dokulme var sakaklar bıraz acık bıraz ve bende ekım dusunuyorum.

Geçmiş olsun kadınlar için daha zor bir durum dökülme alanınızı gösteren bir foto ekleyebilirmisiniz?
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 14:04:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2019, 11:50:42 »
Sivasli58... bayanlara ekim yapan pek yok.... Onun icin normalde bir yer söylemek istemem ama Zekeriya Hoca seceneklerin arasindan iyisi....
Nerede ekime karar verirsen ver...  ekimini lütfen paylas.... sonucunu görelim.... cünkü bayan saci örnegi forumda pek yok...

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2019, 13:30:55 »
türban terletir ve terleme istenmeyen bir durum.en azından bir iki ay ekimden sonra türban takmıyacağınız bir durumda tarihte veya kışın yaptırabilirsiniz.forumda bir bayan vardı.almanya sanırım ordan gelip burada yaptırmış oradaki dr un ismi aklıma gelmiyor.ekimi fena değildi orayı araştırabilirsiniz.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2019, 17:08:40 »
Fotoğraf görmeden konuşmak yanlış olur. Belki ekime gerek duyacak kadar bir açıklık yoktur. Türban da saç dökmez ayrıca, en fazla yıpratır. Değerlerinizi ölçtürseydiniz keşke. Muhtemelen b-12 ve vitamin eksikliğiniz var.

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2019, 23:12:33 »
-ınsallah dogru dr u secıp guzel bır sonuc elde etmısınızdır ya da edersınız.bende de erkek tıpı dokulme var sakaklar bıraz acık bıraz ve bende ekım dusunuyorum.

Yok cesaret edip ektirmedim daha malesef..

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2019, 23:15:37 »
Fotoğraf görmeden konuşmak yanlış olur. Belki ekime gerek duyacak kadar bir açıklık yoktur. Türban da saç dökmez ayrıca, en fazla yıpratır. Değerlerinizi ölçtürseydiniz keşke. Muhtemelen b-12 ve vitamin eksikliğiniz var.

Acikligim baya var on kisimlarda. Kan ve hormon testi iyi. Biyopsi bile yaptilar sonuclar iyi. Sacimi cok sîki baglamamdan dolayi acilmis on taraflari.. suan son bir randevum daha var hastanede eger ekim icin uygun gorurse ektirecegim, ki oyle gozukuyor cunku sonuclar iyi cikti. Bakalim hayirlisi.. galiba kime gidersem gideyim korku hep olacak cunku bayanlara ekim yapan fazla kisi yok malesef

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2019, 23:16:44 »

Kan ve hormon testi yapildi, biyopsi bile yapildi ama sonuclar cok sukur iyi.. hayirlisi bakalim. Ektirmek sart cunku acik yer cok

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 06 Ağustos 2019, 23:18:16 »
Sivasli58... bayanlara ekim yapan pek yok.... Onun icin normalde bir yer söylemek istemem ama Zekeriya Hoca seceneklerin arasindan iyisi....
Nerede ekime karar verirsen ver...  ekimini lütfen paylas.... sonucunu görelim.... cünkü bayan saci örnegi forumda pek yok...

Bayanlarda ekim cok titiz yapilmasi lazim. Ilhan serdaroglu var bayanlarda ekim yapmis baya ama ekimi ekibi yapiyor..

Zekeriya hoca kendisi a dan z ye herseyi yapiyor ama daha once yapmismi bilgim yok. Cunku ornek gonderemiyorlar. Ne yapacagimi sasirdim..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2019, 23:59:00 »
Kan ve hormon testi yapildi, biyopsi bile yapildi ama sonuclar cok sukur iyi.. hayirlisi bakalim. Ektirmek sart cunku acik yer cok
Valla ne desem bilemedim, açıklık dediğiniz muhtemelen seyreklik. Erkek tipi saç dökülmesi gibi değildir heralde. Kendi saçlarına zarar vermeden, komple kapattırabilirsen ne mutlu sana. Konu bayan ekimi olunca pek referans yok maalesef.

Sivasli58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 07 Ağustos 2019, 00:36:28 »
Valla ne desem bilemedim, açıklık dediğiniz muhtemelen seyreklik. Erkek tipi saç dökülmesi gibi değildir heralde. Kendi saçlarına zarar vermeden, komple kapattırabilirsen ne mutlu sana. Konu bayan ekimi olunca pek referans yok maalesef.

Erkek tipi dokulme var bende. Yan taraflarimda var kellik. Hayirlisi artik,, nezamana kadar bekliceksem kime ektircem diye..

Ilhan serdaroglu gonderdi ornekler , bayan ekimi yapmis daha once ama rkimi kendisi deyilde asistanlari yapiyor.. oyuzden sicak bakmiyorum. Zekeriya kul hoca herseyi a dan z ye kadar kendi yapiyor ama daha once bayana ekim yapmamis. Ne yapacagimi bilmiyorum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 07 Ağustos 2019, 00:37:53 »
Erkek tipi dokulme var bende. Yan taraflarimda var kellik. Hayirlisi artik,, nezamana kadar bekliceksem kime ektircem diye..

Ilhan serdaroglu gonderdi ornekler , bayan ekimi yapmis daha once ama rkimi kendisi deyilde asistanlari yapiyor.. oyuzden sicak bakmiyorum. Zekeriya kul hoca herseyi a dan z ye kadar kendi yapiyor ama daha once bayana ekim yapmamis. Ne yapacagimi bilmiyorum
Pedeliza hanımın konusunu incelediniz mi? Forumda denk geldiğim tek bayan saç ekimi onun ki. Belki fikir edinmenize yardımcı olur.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Ağustos 2019, 11:20:14 »
Abla yüzün görülmeyecek  sekilde saçlarını paylaşman mümkün mü açık alanı

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Ağustos 2019, 15:59:25 »
Abla yüzün görülmeyecek  sekilde saçlarını paylaşman mümkün mü açık alanı

+1... katiliyorum...

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Ağustos 2019, 16:00:31 »
Bayanlarda ekim cok titiz yapilmasi lazim. Ilhan serdaroglu var bayanlarda ekim yapmis baya ama ekimi ekibi yapiyor..

Zekeriya hoca kendisi a dan z ye herseyi yapiyor ama daha once yapmismi bilgim yok. Cunku ornek gonderemiyorlar. Ne yapacagimi sasirdim..

Bende bir bayan icin Zekeriyaya sorduydum.....  yapiyoruz dediydiler...

Facebook Twitter Instagram