Gönderen Konu: Saç Gölgelendirme/Similasyon Tavsiye ve Genel Bilgi/Hair İnn  (Okunma sayısı 9433 defa)

Emre_70

• Full Member

Merhaba arkadaşlar;

Hintell kardeşimin ricasıyla bir konu açtım umarım faydası olur.

Yaklaşık 2.5 sene önce saç simulasyonu yaptırdım 1.5 sene sonra 1 rutuj ile yaklaşık 1.5-2 sene daha kazanmışım. Öyle söylendi.Belki biraz daha fazla. Çok fazla açık alanım olmasına rağmen guzel sonuçlar elde ettim. Şimdi ise  yaklaşık 50 gun önce sac ektirdim. Saçlar uzayana kadar saç dövmesi çok güzel bir kapama sağladı. 1 yılı tamamladıktan sonra saç dövmesine 1 rutuj daha yaptırarak devam etme kararı aldım.

Firma ile herhangi bir bağlantım yok dilerseniz arastırabilirsiniz sadece müşterileriyim hatta 1 post da bende yorum yaptım sayfalarında yayınladılar. Tamamen hijyenik su altı boyaları kullanıyorlar (Alman malı) gercek dövme gibi olmadığı için zamanla soluyor ve kayboluyor. 2.5-3 sene kadar ömürleri var sanırım kişinin saç cilt yapısına bağlı süre artıyor ve azalıyor benim saçlarım yağlı dolayısıyla buna rağmen 2.5 yıldır korudum 1 rutujla.

Bildiğim kadarıyla bir çok ünlüde saç simulasyonu kullanıyor isim vermeyeyim internette sorguladığınızda karşınıza çıkar.

Firma'nın ismi; Hair inn. Fiyat olarak hem hesaplı, hem çok hijyenik,hem guleryuzlu bir ekip. Hemde bu işte çok profesyoneller. Hem de ucretsiz rutuj hakkı sağlıyorlar. Umarım sağlarlar :) Bence bir uğrayıp fikir alın bir çaylarını için derim.

Fiyat soracak olan arkadaşlarım ınanın 2.5 sene önce ile şimdi aynı değildir lutfen siz arayıp fiyat alın:) inanın çok pahalı değil.

instagram hesabım: emre_turan_75 (diğer resmlerime bakabilir soru sorabilirsiniz)

Emre_70

• Full Member
Ynt: Saç Gölgelendirme/Similasyon Tavsiye ve Genel Bilgi/Hair İnn
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2019, 14:27:18 »

Merhaba arkadaşlar;

Hintell kardeşimin ricasıyla bir konu açtım umarım faydası olur.

Yaklaşık 2.5 sene önce saç simulasyonu yaptırdım 1.5 sene sonra 1 rutuj ile yaklaşık 1.5-2 sene daha kazanmışım. Öyle söylendi.Belki biraz daha fazla. Çok fazla açık alanım olmasına rağmen guzel sonuçlar elde ettim. Şimdi ise  yaklaşık 50 gun önce sac ektirdim. Saçlar uzayana kadar saç dövmesi çok güzel bir kapama sağladı. 1 yılı tamamladıktan sonra saç dövmesine 1 rutuj daha yaptırarak devam etme kararı aldım.

Firma ile herhangi bir bağlantım yok dilerseniz arastırabilirsiniz sadece müşterileriyim hatta 1 post da bende yorum yaptım sayfalarında yayınladılar. Tamamen hijyenik su altı boyaları kullanıyorlar (Alman malı) gercek dövme gibi olmadığı için zamanla soluyor ve kayboluyor. 2.5-3 sene kadar ömürleri var sanırım kişinin saç cilt yapısına bağlı süre artıyor ve azalıyor benim saçlarım yağlı dolayısıyla buna rağmen 2.5 yıldır korudum 1 rutujla.

Bildiğim kadarıyla bir çok ünlüde saç simulasyonu kullanıyor isim vermeyeyim internette sorguladığınızda karşınıza çıkar.

Firma'nın ismi; Hair inn. Fiyat olarak hem hesaplı, hem çok hijyenik,hem guleryuzlu bir ekip. Hemde bu işte çok profesyoneller. Hem de ucretsiz rutuj hakkı sağlıyorlar. Umarım sağlarlar :) Bence bir uğrayıp fikir alın bir çaylarını için derim.

Fiyat soracak olan arkadaşlarım ınanın 2.5 sene önce ile şimdi aynı değildir lutfen siz arayıp fiyat alın:) inanın çok pahalı değil.

instagram hesabım: emre_turan_75 (diğer resmlerime bakabilir soru sorabilirsiniz)

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2019, 00:04:09 »
güzel görünüyor fakat sağlıklı değerlendirme yapabilmek adına farklı resimlerde ekleseydiniz çok iyi olurdu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2019, 10:28:04 »
Direk kafanızı çektiğiniz pozları ekleyebilirsiniz
Global Moderator

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2019, 10:43:28 »

Part1

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2019, 10:44:41 »

Part2

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2019, 10:45:56 »
Part3

müneccim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2019, 16:48:29 »
sana yakışmış ama başkasına yakışırmı bilmem çünkü ilk tepeden eklediğin fotoğrafta boya olduğu çok belli ,iyi bir işçilikmi kötümü bilemedim açıkçası profesyonel değerlendirmesi lazım sanırım yorum yapabilmek için.

ustat3419

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2019, 22:55:03 »
Hair Inn Hakan doman mi  yaptırdınız Instagram'da reklamani görmüştüm hocam size yakışmış evet ama sanki dövme gibi yeşile calmamis mi rengi dönmüş yukledigin fotograflarda

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2019, 15:48:10 »
Keşke siyah mürekkep kullanaydı? Neden mavi renk yaptırdınız?

dinotatoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 29 Kasım 2019, 19:38:40 »
Hocam kafanı rezil etmişler farkında değilmisin? Bu iş böyle bir iş değil! Ben Türkiye de bu işi ilk yapan kişiyim.Büyük geçmiş olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Kasım 2019, 19:54:55 »
Hocam kafanı rezil etmişler farkında değilmisin? Bu iş böyle bir iş değil! Ben Türkiye de bu işi ilk yapan kişiyim.Büyük geçmiş olsun

Gel bir ara madalya takıcam sana ilk yapan kişi olduğun için :)
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #12 : 29 Kasım 2019, 23:50:32 »
😂😂

Blue

• Full Member
« Yanıtla #13 : 30 Kasım 2019, 11:32:15 »
Bu konudaki simülasyon bence de başarısız olmuş. Bildiğin yeşilimsi tona dönüşmeye başlamış resmen. Umarım daha fazla renk kayması olmaz

Riskli iş bu simülasyon bir kere ömür boyu asla yaptırmazdım ben olsam. Ben de 2-3 yıllık yaptırırdım eğer yaptırsaydım ama yeri iyi seçmek lazım yoksa facia olabilir sonuç

dinotatoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 30 Kasım 2019, 20:07:12 »
Arkadaş mavi renk  yaptırmamış siyah boya sonradan maviye döner! İşin formülünü ve tekniğini bilmeden yapınca sonuç malesef böyle oluyor. Bu işin formülü ve tekniği bende gizlidir.Millet ne var bende yaparım mantığıyla yapınca sonuç böyle oluyor!

Facebook Twitter Instagram