Merhaba arkadaşlar;
Hintell kardeşimin ricasıyla bir konu açtım umarım faydası olur.
Yaklaşık 2.5 sene önce saç simulasyonu yaptırdım 1.5 sene sonra 1 rutuj ile yaklaşık 1.5-2 sene daha kazanmışım. Öyle söylendi.Belki biraz daha fazla. Çok fazla açık alanım olmasına rağmen guzel sonuçlar elde ettim. Şimdi ise yaklaşık 50 gun önce sac ektirdim. Saçlar uzayana kadar saç dövmesi çok güzel bir kapama sağladı. 1 yılı tamamladıktan sonra saç dövmesine 1 rutuj daha yaptırarak devam etme kararı aldım.
Firma ile herhangi bir bağlantım yok dilerseniz arastırabilirsiniz sadece müşterileriyim hatta 1 post da bende yorum yaptım sayfalarında yayınladılar. Tamamen hijyenik su altı boyaları kullanıyorlar (Alman malı) gercek dövme gibi olmadığı için zamanla soluyor ve kayboluyor. 2.5-3 sene kadar ömürleri var sanırım kişinin saç cilt yapısına bağlı süre artıyor ve azalıyor benim saçlarım yağlı dolayısıyla buna rağmen 2.5 yıldır korudum 1 rutujla.
Bildiğim kadarıyla bir çok ünlüde saç simulasyonu kullanıyor isim vermeyeyim internette sorguladığınızda karşınıza çıkar.
Firma'nın ismi; Hair inn. Fiyat olarak hem hesaplı, hem çok hijyenik,hem guleryuzlu bir ekip. Hemde bu işte çok profesyoneller. Hem de ucretsiz rutuj hakkı sağlıyorlar. Umarım sağlarlar
Bence bir uğrayıp fikir alın bir çaylarını için derim.
Fiyat soracak olan arkadaşlarım ınanın 2.5 sene önce ile şimdi aynı değildir lutfen siz arayıp fiyat alın:) inanın çok pahalı değil.
instagram hesabım: emre_turan_75 (diğer resmlerime bakabilir soru sorabilirsiniz)