Gönderen Konu: xpecia ve priorin  (Okunma sayısı 7676 defa)

Furymen

• Sr. Member
Ynt: xpecia ve priorin
« Yanıtla #15 : 21 Temmuz 2019, 11:03:21 »
Biotin ateşe yağ dökmek gibidir israftır eğer kahvaltıda yumurta 🥚 eksik etmiyorsan hiç gereği yok onun yerine hünnap keçi boynuzu özü al içinden biotinden tut minarellere ve vitaminlere kadar herşey var

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #16 : 21 Temmuz 2019, 11:11:49 »
Bu haplara başlanıldımı süresi iyi ayarlanmalı

Bence bu tarz xpecia gibi şeyler çok uzun kullanıma uygun değil gibime geliyor

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 21 Temmuz 2019, 13:07:59 »
Bu haplara başlanıldımı süresi iyi ayarlanmalı

Bence bu tarz xpecia gibi şeyler çok uzun kullanıma uygun değil gibime geliyor
[/quote
Xpecia denilen meret tamamen reklam doktorlar anlaşmalı firmalarla bir doktora gittim hairpharma önerirken diğeri dermoskin önerdi bir diğeri minoxidil yani anlıyacağın hepsinin amacı cebimizdeki parayı almak

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Ekim 2019, 08:51:47 »
Xpecia alıyorsan priorine gerek yok aynı içerikler
Dostum propecia ile priorin birlikte kullanılır mı biri dht Block diğer biotin vb vitamin olarak

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 21 Ekim 2019, 09:48:29 »
Priorinin içeriği biraz zayıf geldi bana.

Priorin Ürün İçeriği
60 Kapsül
Servis Miktarı : 2 Kapsül
Servis Sayısı : 30
1 Kapsülde% Günlük Değer*

Yağlı Darı Ekstresi    210mg **

Kalsiyum    15mg 2%

Sistin    3mg **

Biotin (B7 Vitamini)    100mcg 200%

Perfectil daha zengin. Bi araştır istersen. Propecia nın yanında alınabilir bu arada. Hatta ekstra biotin almak da lazım.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Ekim 2019, 09:54:47 »
Priorinin içeriği biraz zayıf geldi bana.

Priorin Ürün İçeriği
60 Kapsül
Servis Miktarı : 2 Kapsül
Servis Sayısı : 30
1 Kapsülde% Günlük Değer*

Yağlı Darı Ekstresi    210mg **

Kalsiyum    15mg 2%

Sistin    3mg **

Biotin (B7 Vitamini)    100mcg 200%

Perfectil daha zengin. Bi araştır istersen. Propecia nın yanında alınabilir bu arada. Hatta ekstra biotin almak da lazım.
Anladım dostum onuda araştıracağım teşekkürler

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #21 : 21 Ekim 2019, 09:57:08 »
Pandavigar+  foligain  bunları arastira  bilirsin 

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Ekim 2019, 10:01:28 »
Pandavigar+  foligain  bunları arastira  bilirsin
Eywl dostum tşkler

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Ekim 2019, 11:34:36 »
Pantovigar    geç    test  sonuçları  baktım  işe  yaramıyor    saba sadece 2 ürün    önere bilirim  resimli

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 21 Ekim 2019, 11:46:23 »
       Hairpexin   Her gün bol miktarda sıvı ile iki tablet alınmalıdır . İçeriği    Darı: Bu tahılda demir, silikon (silika), magnezyum, flor, potasyum, kükürt, amino asitler ve B6 vitamini gibi değerli mineraller bulunur. Bu maddeler saç ve cildi güçlendirir. Ek olarak, bağışıklık sistemi ve savunmaları güçlendirilir.
Biotin: Ayrıca B7 olarak da adlandırılır. S+   2 Foligain :Önerilen günlük doz : Bol su ile 2 tablet  bestlife mağazası
 menü
Suche
 Genel bakış için
 Makale geri
Madde 6/6
sonraki makale
Foligain saç büyüme tabletleri
Saç dökülmesi için tabletler

Makale numarası: 50410
dan € 24,95 *
Paket Boyutu:

1
 Nakliye için hazır Teslim süresi: 1-2 gün
 Not etmek üstünde
TANIM
MALZEMELER
SORULAR VE CEVAPLAR
Bu gelişmiş besin takviyesini bu kadar benzersiz yapan şey, yalnızca en iyinin kullanılmasını sağlamak için dünyanın dört bir yanından gelen şaşırtıcı bileşenleridir. Her bir bileşen, bu eşsiz formüle dahil edilmeden önce dikkatlice incelenmiştir ve daha sonra her bir kapsülde tam olarak ihtiyacınız olanı aldığınızdan emin olmak için en uygun şekilde ölçülmüştür.

Biotin
B7 vitamini için diğer bir isim olan biotin, suda çözünen B vitamini ailesinin bir parçasıdır ve yumurta, karnabahar ve mantar gibi gıdalarda bulunur. Normal saç ve normal enerji metabolizmasının korunmasına katkıda bulunduğu bilindiği için vücut ve saç için birçok faydası vardır.

Çinko
İnanılmaz bir mineral: Çinko, kabak çekirdeği, koyu çikolata ve sarımsak gibi gıdalarda az miktarda bulunur ve vücuda sağladığı birçok fayda ile bilinir. Özellikle saçlar için normal saç bakımına ve normal makro besin metabolizmasına katkıda bulunduğu bilindiği için çok faydalı olabilir.

Bakır
Sığır eti karaciğer, ayçiçeği tohumu ve kaju fıstığı gibi gıdalarda doğal olarak bulunan bakır, vücuda ve özellikle saça çok faydalıdır. Çünkü bakır hem normal saç pigmentasyonuna hem de hücrelerin oksidatif strese ve bağışıklık sisteminin normal işlevine karşı korunmasına katkıda bulunur.

Saw
Palmetto Latince adı Serenoa Repens olarak da bilinen Güney Amerika Birleşik Devletleri'nin subtropikal bölgelerinde bulunmuştur. Özellikle erkeklerde saçların incelmesi için yararlı olan bilinen bir bileşen olarak, palmetto doğal ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Beta-sitosterol içerdiği söylenir ve erkeklerde sağlıklı saçlar ile ilgili araştırmalara bağlanmıştır.

Amerikan ginsengi
Panax Quinquefolius, ginseng türüne aittir. Çok sayıdaki yararı nedeniyle, inceltme ve zayıflamış saçlar arasında fonksiyonel bir yiyecek olarak da kabul edilir. Ginseng türleri, ana bileşenleri olan ginsenositleri ile birlikte, daha sağlıklı ve daha güçlü saçlarla ilişkilendirilmiştir.

Taurin Saçımızın
ana bileşeni, saç tellerine doğal güçlerini veren keratin adlı bir proteindir. Vücuttaki en bol bulunan aminosülfonik asit olan taurin, vücudun proteinlerini oluşturan organik bileşiktir. Ayrıca saçtaki, özellikle strese karşı koruyucu rolü bilimsel araştırmalarla değerlendirildi.

Tüm liste
Aktif Bileşenler : Niasin (Niacinamide olarak), B6 ​​Vitamini (Piridoksin HC1), Folat (Folik Asit), Biyotin, Pantotenik Asit (D-Kalsiyum Pantotenat), Bakır (Kelp'ten Çinko Glukonat), Bakır (Bakır Glukondan) , Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Özü (Berry), Isırgan (Urtica dioica) Özü (Kök), Ginkgo (Ginkgo Biloba) Özü (Yaprak), Beta Sitosterol (Bitki Sterollerinden), Zencefil (Zingiber Officinale) Özü (Köksap), L-Taurine USP, Amerikan Ginsengi (Panax Quinquefolius) Ekstresi (Kök).
Diğer bileşenler : dikalsiyum fosfat, selüloz lifi, kroskarmeloz sodyum, bitki stearik asit, hidroksipropil selüloz, bitkisel magnezyum stearat, akasya, silika, sulu berrak kaplama.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Ekim 2019, 12:56:02 »
Eywl dostum gerekli bilgi ve detaylı açıklama için eczacı falan mısın sen :D

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 21 Ekim 2019, 13:28:23 »
       Hairpexin   Her gün bol miktarda sıvı ile iki tablet alınmalıdır . İçeriği    Darı: Bu tahılda demir, silikon (silika), magnezyum, flor, potasyum, kükürt, amino asitler ve B6 vitamini gibi değerli mineraller bulunur. Bu maddeler saç ve cildi güçlendirir. Ek olarak, bağışıklık sistemi ve savunmaları güçlendirilir.
Biotin: Ayrıca B7 olarak da adlandırılır. S+   2 Foligain :Önerilen günlük doz : Bol su ile 2 tablet  bestlife mağazası
 menü
Suche
 Genel bakış için
 Makale geri
Madde 6/6
sonraki makale
Saç dökülmesi için tabletler

Makale numarası: 50410
dan € 24,95 *
Paket Boyutu:

1
 Nakliye için hazır Teslim süresi: 1-2 gün
 Not etmek üstünde
TANIM
MALZEMELER
SORULAR VE CEVAPLAR
Bu gelişmiş besin takviyesini bu kadar benzersiz yapan şey, yalnızca en iyinin kullanılmasını sağlamak için dünyanın dört bir yanından gelen şaşırtıcı bileşenleridir. Her bir bileşen, bu eşsiz formüle dahil edilmeden önce dikkatlice incelenmiştir ve daha sonra her bir kapsülde tam olarak ihtiyacınız olanı aldığınızdan emin olmak için en uygun şekilde ölçülmüştür.

Biotin
B7 vitamini için diğer bir isim olan biotin, suda çözünen B vitamini ailesinin bir parçasıdır ve yumurta, karnabahar ve mantar gibi gıdalarda bulunur. Normal saç ve normal enerji metabolizmasının korunmasına katkıda bulunduğu bilindiği için vücut ve saç için birçok faydası vardır.

Çinko
İnanılmaz bir mineral: Çinko, kabak çekirdeği, koyu çikolata ve sarımsak gibi gıdalarda az miktarda bulunur ve vücuda sağladığı birçok fayda ile bilinir. Özellikle saçlar için normal saç bakımına ve normal makro besin metabolizmasına katkıda bulunduğu bilindiği için çok faydalı olabilir.

Bakır
Sığır eti karaciğer, ayçiçeği tohumu ve kaju fıstığı gibi gıdalarda doğal olarak bulunan bakır, vücuda ve özellikle saça çok faydalıdır. Çünkü bakır hem normal saç pigmentasyonuna hem de hücrelerin oksidatif strese ve bağışıklık sisteminin normal işlevine karşı korunmasına katkıda bulunur.

Saw
Palmetto Latince adı Serenoa Repens olarak da bilinen Güney Amerika Birleşik Devletleri'nin subtropikal bölgelerinde bulunmuştur. Özellikle erkeklerde saçların incelmesi için yararlı olan bilinen bir bileşen olarak, palmetto doğal ürünlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Beta-sitosterol içerdiği söylenir ve erkeklerde sağlıklı saçlar ile ilgili araştırmalara bağlanmıştır.

Amerikan ginsengi
Panax Quinquefolius, ginseng türüne aittir. Çok sayıdaki yararı nedeniyle, inceltme ve zayıflamış saçlar arasında fonksiyonel bir yiyecek olarak da kabul edilir. Ginseng türleri, ana bileşenleri olan ginsenositleri ile birlikte, daha sağlıklı ve daha güçlü saçlarla ilişkilendirilmiştir.

Taurin Saçımızın
ana bileşeni, saç tellerine doğal güçlerini veren keratin adlı bir proteindir. Vücuttaki en bol bulunan aminosülfonik asit olan taurin, vücudun proteinlerini oluşturan organik bileşiktir. Ayrıca saçtaki, özellikle strese karşı koruyucu rolü bilimsel araştırmalarla değerlendirildi.

Tüm liste
Aktif Bileşenler : Niasin (Niacinamide olarak), B6 ​​Vitamini (Piridoksin HC1), Folat (Folik Asit), Biyotin, Pantotenik Asit (D-Kalsiyum Pantotenat), Bakır (Kelp'ten Çinko Glukonat), Bakır (Bakır Glukondan) , Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Özü (Berry), Isırgan (Urtica dioica) Özü (Kök), Ginkgo (Ginkgo Biloba) Özü (Yaprak), Beta Sitosterol (Bitki Sterollerinden), Zencefil (Zingiber Officinale) Özü (Köksap), L-Taurine USP, Amerikan Ginsengi (Panax Quinquefolius) Ekstresi (Kök).
Diğer bileşenler : dikalsiyum fosfat, selüloz lifi, kroskarmeloz sodyum, bitki stearik asit, hidroksipropil selüloz, bitkisel magnezyum stearat, akasya, silika, sulu berrak kaplama.
Hocam sizi takip ediyorum değişik değişik bir sürü vitamin vs. paylaşıyorsun. Bunların hepsini kullanmıyorsun heralde dimi? Netten araştırıp kullanmadan forumda önermek de doğru mu?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 21 Ekim 2019, 14:26:47 »
Hepsini kulandim   saçla  alakali  ne  bok varsa kulandim.    1000 bin Euro   fazla  para harcadım  sonuç  derseniz    yine  kell olmak üzereyim  bunlar sadece  süreci  yavaşlatan  şeyler    genetik  saç  dökülmesi varsa   hiç bişey çare olmuyor  et etkili  minoxidil + finasteride    ama bunları bırakınca  dht köpek  gibi saldırıyor  saçına    10 12 ay içinde   eski halinden kotu  dönüyor    şu anda  minoxidil  foligain  alpecin  şampuan    kulaniyorum     

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Ekim 2019, 14:53:18 »
Hepsini kulandim   saçla  alakali  ne  bok varsa kulandim.    1000 bin Euro   fazla  para harcadım  sonuç  derseniz    yine  kell olmak üzereyim  bunlar sadece  süreci  yavaşlatan  şeyler    genetik  saç  dökülmesi varsa   hiç bişey çare olmuyor  et etkili  minoxidil + finasteride    ama bunları bırakınca  dht köpek  gibi saldırıyor  saçına    10 12 ay içinde   eski halinden kotu  dönüyor    şu anda  minoxidil  foligain  alpecin  şampuan    kulaniyorum   
Alpecin şampuan nasıl yağı azaltıyor mu saçlarda?

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 21 Ekim 2019, 15:04:38 »
1000  Euro yazmışım  ☺ 10 bin Euro   olacak ☺ alpecin  1 senedir  kulaniyorum   güzel  ben beğendim  özellikleri Zayıflamış saç köklerini yıkama sırasında zaten güçlendirir ve kalıtsal saç dökülmelerini önler
Silikonlar olmadan! Yumuşatıcılardan (örneğin, silikon) kasten kaçınarak saçınız hemen daha iyi kavrulur
Aktif madde kafein saç kökünü aktive eder, büyüme fazını uzatır ve saç büyümesini arttırır
Sağlıklı saç kökleri için anahtar büyüme faktörleri olan çinko ve niasin içerir
Günlük olarak uygulayın ve saç derisinde en az 2 dakika bekletin - uygulamadan durulamaya

Facebook Twitter Instagram