Saç Ekimi Sonuçları
Ekime uygun saç sıklığına ve saç yönlerine göre iyi bir ekim yapılırsa mutlu eder kardeşim çok fazla greft sarfiyatına gerek yok ön çizginide çok dışarı aldırma mümkün olduğunca makul olsun.
Donör saglam... bundan bayagi yemek cikar Sloocer in cizdigi gibi yapabilirsin... daha da öne almak mantikli olmaz.....Nerde ekim yaptirmayi düsünüyorsun?
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Temmuz 2019, 10:51:23Ekime uygun saç sıklığına ve saç yönlerine göre iyi bir ekim yapılırsa mutlu eder kardeşim çok fazla greft sarfiyatına gerek yok ön çizginide çok dışarı aldırma mümkün olduğunca makul olsun.Abi ankaradayım önerebileceğiniz bi yer varmı ekim için olmazsa istanbula gelcem ekim için ... ön çizgimi mevcut dökülme olan bölgeden 2 parmak kadar aşağı almayı düşünüyorum ama o ekim esnasında netleşir ...
Alıntı yapılan: Cartel21 - 11 Temmuz 2019, 10:57:11Alıntı yapılan: Hintell - 11 Temmuz 2019, 10:51:23Ekime uygun saç sıklığına ve saç yönlerine göre iyi bir ekim yapılırsa mutlu eder kardeşim çok fazla greft sarfiyatına gerek yok ön çizginide çok dışarı aldırma mümkün olduğunca makul olsun.Abi ankaradayım önerebileceğiniz bi yer varmı ekim için olmazsa istanbula gelcem ekim için ... ön çizgimi mevcut dökülme olan bölgeden 2 parmak kadar aşağı almayı düşünüyorum ama o ekim esnasında netleşir ...Büççen nedir? Saç ekimi için ayırdığın.
Toprak verimli, tohumlar kaliteli, mükemmel ürün alınacaktır, dostum bu kadar insan beğendi,karar verip başlat derim