Benim ekimi kastediyorsanız tamamen patlamış bile olabilir
Kaiser’in sonuç bnmkiyle kıyaslanamayacak derecede daha iyi. Şuan bana bu ekim sonucunu teklif etsinler hemen kabul ederim
Anlatmak istediğim şey farklıydı. Yorumlardan yola çıktığımızda en başarılı görülen örneklerden biri Kaiser’in ekimi. Ama onda bile tepeden çekildiğinde kafanın ön kısmı ile arka kısmı bambaşka. Belki de sizin kadar tecrübeli olmadığımdan en mukemmel sonuctan bile tam olarak ne beklemek gerektiğini bilmiyorum. Anlatmak istedigim buydu.
Ekime cevap veren max saç yoğunluğu anne saçının %40 altı..
İyi dedgimiz bir ekimde ise fire min%15-20...
Yani kendi saçınızın %50 si kadar yapar yoğunluk. Üstelik sıralı (birbirine paralel ekilen bir %50) , asimetrik olmadığı İçin bazı açılardan herzaman seyrek görülür.
Peki %50 ile nasıl bu kadar kapatıcılık sağlıyoruz? Sağlıklı saç zaten insan gözünün ayırtedebşlecegi maximum yoğunluğun %20 si kadar fazla.. + birde ekim alanında kullanılan multigreftler sayesinde iyi sonuçlar gelebiliyor.
kaiser in ekimine gelince firesi az başarılı bir ekim en büyük avantajı ise yaşı ve açıklık tipi.. bide donör kalitesi.. bu ekim için seyrek kalmış diyen biri asla Ekim olayına girmemeli ..