Saç Ekimi Sonuçları
Öncelikle kararın hayırlı olsun , çok araştırdım Bursa da bana yakın titiz ve düzenli bir yer istedim,iki ekim merkeziyle görüştüm,hem keseme hem yapıma uygun ve ayrıca iki arkadaşım da aynı merkezde ektirip memnun kalınca görüntüleri beni cezbetti, tavsiye ederim ekilen bir çok insan memnun ve mutlu,ayrıca destek istersen özelden isim verebilirim.
Hocam bu saw palmeto kullanmaya nasil karar verdin okudugum kadariyla ney bir sonuca etki etmiyor baska bir etkisini gordun mu acaba
Merhaba abi bende bursadayim senin açıklığın kadar açıklık var bu merkezi önerirmisin?
Tabiki destek verirsen sevinirim. Benim içinde önemli olan bütçe ve yakın olması. İnsanlar tavsiye ve yorumlar üzerinden tercih eder hale geldiğimiz için, fazla bilinmeyen yerde yaptırmak ister istemez insanın kafasında soru işaretleri oluyor. Ben çok araştırmadım. Biraz bodoslama gittim açıkçası daha önce yaklaşık 3-4 yıl önce estetik international dan teklif almıştım organik için 5bin demişlerdi normal ekim 3.5 bin tl istemişlerdi. Şimdi birden karar verdim ve bir haftadırda yer konusunda kararsızım işin kötüsüde gaza gelip o heyecanlada kaporada verdim.
Öneririm ve tavsiyemdir, en azından analiz yaptır (üctetsiz) , ortama bak sonuçları yorumla kararını verirsin.
Bu sitede senden baska sonuç olan varmi acaba masallah çok guzel cıkmış saçların istanbulda ektircektim kapora yolladığım halde vazgeçtim sonuç yok diye bakalim hayırlısıyla bakicaz düzgün biryer dhi ekim yapiyormu bu doktor acaba
Eküm öncesi ve sonrası ilgi güzel, ekstra macera aratılmıyor, ekim tekniğinin adı dhi, fut harici hepsi fue .
Burda anlamadığım olay senin işlem yapılan teknik dhi mi ?
Evet teknik bu
Düzeltmek maksadı ile yazıyorum, fue aslında ekim tekniğinin adı değil alım yönteminin adı. Yani enseden alma işleminin micro motor ile yapılması fue. Keserek alınması fut.
240 tan selam ve sevgi 😉
Mükemmel sonuç 👍