Saç Ekimi Sonuçları
sonuçlarınızın gönlünüzce olması dileğiyle. emrah hoca hem dhi hemde fue yapıyor diye biliyorum. hoca 3000 greft için ne kadar ücret alıyor ve siz hangi yöntemi yaptırdınız?
Alıntı yapılan: kenan0641 - 24 Eylül 2016, 13:45:10sonuçlarınızın gönlünüzce olması dileğiyle. emrah hoca hem dhi hemde fue yapıyor diye biliyorum. hoca 3000 greft için ne kadar ücret alıyor ve siz hangi yöntemi yaptırdınız?İnşallah güzel olur sonuçlarım😊 Ben slit yaptırdım 3500 tl 12 taksit yaptırdım, dhi 5500 demişti ben tercih etmedim
Alıntı yapılan: Muhammet2015 - 24 Eylül 2016, 22:28:41Alıntı yapılan: kenan0641 - 24 Eylül 2016, 13:45:10sonuçlarınızın gönlünüzce olması dileğiyle. emrah hoca hem dhi hemde fue yapıyor diye biliyorum. hoca 3000 greft için ne kadar ücret alıyor ve siz hangi yöntemi yaptırdınız?İnşallah güzel olur sonuçlarım😊 Ben slit yaptırdım 3500 tl 12 taksit yaptırdım, dhi 5500 demişti ben tercih etmedimcevabınız için teşekkürler fiyat ve taksit olayına sevindim. Sibel ulusana ekim yaptırmayı düşünüyordum ancak standart 3500 greft ekiyor. o kadar saçı alacak açık alanım yok. 3 yere daha danıştım 2000 greft ile 3000 greft arasında sayı verildi 3000 greft diyen hoca arkadaki yoğunluğu yakalayamazsan saç ektirmenin anlamı yok mecbur sık ekim gerekiyor dediler neyse bulandırmayayım konuyu sizin ekimi görünce Emrah hocaya danışmayı kafaya koydum. sonuçlarının güzel olması dileğiyle
Sabit fiyat mi herkes icin 3500 tl mi oluyor? Yoksa greft sayisina göre değişiyor mu fiyat?
Ameliyat öncesi olan görüşmede ücret almışmıydı senden
Açıklığımız aynı ekim adetide nerdeyse aynı. Ben 42. Günümdeyim. Saçlarınız çok güzel olacak maşallah , biraz sabır. Saç ekimi bence en başarılı ön bölgelerde oluyor.verteks ve etrafı alanında çok başarılı olmuyor malesef.
Hayirli olsun guzel gorunuyor. Dokdur hangi ilaclari onerdi? Ve siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Peki prp yaptırıyormusun saçlarına yada ek bir tedavi alıyor musun