Gönderen Konu: Saç serumu  (Okunma sayısı 1350 defa)

k4dr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç serumu
« : 07 Temmuz 2019, 12:07:11 »
Merhaba Arkadaşlar bende uzun zamandır saçlarım için çözüm arayıp neredeyse tüm ilacları bitkisel ürünleri kullanıp çözüp bulamayıp saç ektirmeye karar vermiştim ve bir yakınımın tavsiyesi üzere son çare olarak bir saç serumu kullandım bunu bir eczacı arkadasımız özel olarak yapıyor ben 3 aydır kullanıyorum ve şuan çok memnunum şunuda belirtiyim benim saçlarım tam kel degıldı fakat okadar açıktıkı elimi attıgımda saç gelmıyordu biliyorum çoğunuz inanmıyacaksınız haklısınız bende olsam inanmazdım şuan 3 aylık sürecimde çok aşırı bi fark yok ama kesinlikle gürleşmek oldu  durumdan memnunun zaten 10 aya kadar sürer denmişti isteyen deneyebilir

Galaksi

• Full Member
Ynt: Saç serumu
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2019, 13:32:37 »
yav hehe

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2019, 11:22:42 »
Merhaba Arkadaşlar bende uzun zamandır saçlarım için çözüm arayıp neredeyse tüm ilacları bitkisel ürünleri kullanıp çözüp bulamayıp saç ektirmeye karar vermiştim ve bir yakınımın tavsiyesi üzere son çare olarak bir saç serumu kullandım bunu bir eczacı arkadasımız özel olarak yapıyor ben 3 aydır kullanıyorum ve şuan çok memnunum şunuda belirtiyim benim saçlarım tam kel degıldı fakat okadar açıktıkı elimi attıgımda saç gelmıyordu biliyorum çoğunuz inanmıyacaksınız haklısınız bende olsam inanmazdım şuan 3 aylık sürecimde çok aşırı bi fark yok ama kesinlikle gürleşmek oldu  durumdan memnunun zaten 10 aya kadar sürer denmişti isteyen deneyebilir
Bırakın bu palavraları. Dünyaca ünlü kodamanlar kel ve saç ekini yaptırıyorlar. Böyle kelliğe bir çare olsa sana mı bırakırlar?

DenizAri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2019, 20:42:43 »
Mesajı okuyup, kullanıcının ilk konusu olduğunu da görünce hemen anlaşılıyor zaten, bakınız; Tatlı su kurnazı / İnsanların çaresizliklerinden faydalanıp ürün satacak uyanık ürün satıcı / En akıllısı kendini sanan en akıllı olmayan ürün satıcı :) / Ucuz numaralar yapan ürün satıcı :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2019, 20:58:50 »
Kardeş fiyat nasıl ihtiyaç var, ince deride sorun olurmu?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

k4dr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2022, 23:58:24 »
Arkadaşlar yorumları görünce gerçekten üzülüyorum 3 yıl geçmiş aradan şimdi tesadüf bir bakıyım dedim ben bu ilacın ticaretini yapmıyorum ayrıca ben yeni saç çıkardığını da söylemedim sadece ince güçsüz saç tellerini canlandırdığını söyledim ve gözle görülür bir etki ediyordu ama bırakınca tekrar dökülme yapması ayrı bir problem ben şuanda o ilacı maliyetinden dolayı kullanmayı bıraktım ve minoxidil e devam ediyorum saçma sapan yorum yapıyorsunuz yok sitedeki ilk konusuymuş dolandırıcı falan ne alakası var bana iyi gelen bir şeyi sizinle paylaştım sadece kimseden de bir şey istemedim zaten hiç saç olmayan bölgelerde ekimden başka çare yok ama incelmiş güçsüz olan çok dökülme olan saçları kurtarma imkanı var nasıl düşünmek isterseniz öyle düşünün

Facebook Twitter Instagram