Gönderen Konu: Uraw mavi saç serumu  (Okunma sayısı 73298 defa)

Galaksi

• Full Member
Ynt: Uraw mavi saç serumu
« Yanıtla #30 : 14 Temmuz 2019, 17:04:34 »
Benim kullandığım hiçbir programda uraw serum yazmıyor. Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumununda böyle bir onayı yok. Arkadaşlar bakanlık onayı o kadar kolay mı herkesin bildiği xpecia tb ve hair fort bile sağlık bakanlığı onaylı değil diye biliyorum. Kaldı ki uraw olacak .....

Xpecia falan sağlık onaylı değilse nasıl ecza deposuna girebiliyor?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 14 Temmuz 2019, 18:28:08 »
ürünün içeriği belli ve şu şekilde; Uraw mavi saç serumu içeriği;Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Keratin, Caffeine, Phenoxyethanol, Chamomille Recutita Flower Extract, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate,Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calcium Pantothenate, Allantoin, Linoleic Acid, Biotin, CI 42090.

finasterid yok minoxil yok tamamen güvenilir bir içeriği var ve tanıtımında saç çıkarıcı etkisinden çok bahsedilmiyor,en azından resmi sitesinde bu böyle.bakanlık onaylı ve zararsız bir içeriği var.
ben şahsen alıpta denemem ama almak isteyen olursada alma zararlı demem çünkü zararlı bir formülü yok ve dediğim gibi bakanlık onaylı.

Bakanlık onaylı mı?

sitelerinde öyle yazıyor bence bunu üretenler zararsız bir içerik yapıp sonrada  içeriğiyle orantısız bir şekilde tanıtım yapmakta yani zeki ve kurnazca  :)
içinde fındık yağı falan var , içeriğinde ki en iddialı şeyde bu.

Yine aynı sitede peruk u yeni saç çıkışı diye de gösteriyor... inanmayın öyle şeylere

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 14 Temmuz 2019, 20:20:50 »
Benim kullandığım hiçbir programda uraw serum yazmıyor. Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumununda böyle bir onayı yok. Arkadaşlar bakanlık onayı o kadar kolay mı herkesin bildiği xpecia tb ve hair fort bile sağlık bakanlığı onaylı değil diye biliyorum. Kaldı ki uraw olacak .....

tarım bakanlığı olabilir ,benim bildiğim tarım bakanlığı zırt pırt bitkisel ilaç diye destekleyici gıda statüsünde çoğu ürüne onay veriyor ama ciddi ilaçların sağlık bakanlığı onayı olması zorınlu.expecia vitamin desteği olduğu için arkadaşın dediği doğru olabilir.

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 14 Temmuz 2019, 21:04:21 »

Gıda takviyeleri tarım bakanlığınca onaylanıyor hocam . Firmayı arayıp sorabilirsiniz. Birçok vitamin takviyesi öyle .

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 23 Temmuz 2019, 08:28:42 »
Naptın aldın mı?
bu uraw mavi serumu alacağım arkadaş ,denemediğim şey kalmadı hiç biri işe yaramadı belki bu işe yarar, atın ölümü arpadan olsun.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 23 Temmuz 2019, 21:33:14 »
Benim dikkatimi ceken de ümit oldu zaten arena med saç ektirmistim tam bilmiyorum ama 3.4 ay oldu birde cikmis reklamini yapiyor bu urunün 5.6 ay sonra tekrar yapacak galiba reklamini fazla verirlerse parayı urünü kullandim saclarim cikti diye ekimi solisyon kullandim diye sonuc gosterecek orada anladim ki bu üründe sahte insanlari kekliyorlar resmen kim oltaya düserse

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2019, 21:54:57 »
Arenamed de saç ektirmiş evet  ümit saçlarını.. çıkıncada Uraw mavi saç serumu yaptı diyecek REKLAM İçin  kısaca aranamed in hakkını yemiş olur . umarım bu şekılde davranmaz
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 22:07:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 24 Temmuz 2019, 23:06:46 »
Arenamed de saç ektirmiş evet  ümit saçlarını.. çıkıncada Uraw mavi saç serumu yaptı diyecek REKLAM İçin  kısaca aranamed in hakkını yemiş olur . umarım bu şekılde davranmaz
aynen

bktasarim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 30 Temmuz 2019, 11:30:48 »

Kendi sitelerinde 8682162750201 barkodlarını, 2 tane belge ve aşağıdaki siteyi paylaşmışlar. Bu site gov.tr sonuçta ama güvenilir doğru bir sitemidir?

https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/vatandas#/vatKozmetikUrunListele

https://www.uraw.com.tr/image/catalog/urun/sac/blue_hair_serum/blue-hair_urun_degerlendirmesi.pdf

https://www.uraw.com.tr/image/catalog/urun/sac/blue_hair_serum/blue-hair_safety_data_sheet.pdf

Alıp kullanmak istiyorum ama şikayetvardaki resimleri görünce birde burada yazılanları görünce aklım karıştı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 30 Temmuz 2019, 11:40:09 »
Öncelikle bu piyasada üretilmiş ilaçların karışımından elde edilen bir ürün kısaca kokteyli.  çalışma mekanizmasını iyi analiz etmelisiniz ve bu karışımı bıraktıktan sonra ne gibi sorunlarla karşılaşılacağını.

Kısaca

İlacı kullanıp bırakınca Ani bir şok dalgasıyla kafanızdaki saçlar daha hızlı dökülmeye başlar mı vs.
Global Moderator

sozmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 07 Ağustos 2019, 14:05:33 »
Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum. Ben aldım 4 şişe birde tarak hediye yolladılar.04.08.2019 tarihinden itibaren kullanmaya başladım.Henüz dökülmeyi durdurmadı.Bir gelişme olursa yazarım buraya tekrar.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #41 : 09 Ağustos 2019, 12:49:14 »
Ünlüler para alıp reklamını yapar kolay iş

Ama alan kişiler var demek ki ürünü

sozmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 09 Ağustos 2019, 15:13:10 »
Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum. Ben aldım 4 şişe birde tarak hediye yolladılar.04.08.2019 tarihinden itibaren kullanmaya başladım.Henüz dökülmeyi durdurmadı.Bir gelişme olursa yazarım buraya tekrar.

Ürünün henüz bir faydasını göremedim. Zaman geçtikçe yazacam.6 gündür kullanıyorum ama dökülmeyi durdurmadı.

sozmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 13 Ağustos 2019, 08:43:38 »
Ürünün henüz bir faydasını göremedim. Zaman geçtikçe yazacam.6 gündür kullanıyorum ama dökülmeyi durdurmadı.

Dökülme devam ediyor. İşe yaramadı . Ama en az bir ay kullanıp tekrar yazacam.

sozmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 16 Ağustos 2019, 13:05:25 »
Dökülmeyi durdurmadı henüz ama kullanmaya devam edecem şişe bitene kadar. Şahsi kanaatim hiçbir işe yaramayacağı yönde. Saç çıkarma işi zaten olacak iş değil ama dökülmeyi durdurur mu bilmiyorum. Şişeler bitene kadar kullanacam

Facebook Twitter Instagram