Gönderen Konu: Uraw mavi saç serumu  (Okunma sayısı 73297 defa)

gurkanguni

• Yeni üye
  • *
Ynt: Uraw mavi saç serumu
« Yanıtla #76 : 10 Eylül 2019, 13:42:24 »
Hocam, ürünün içeriğini belirtmişler mi?

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 10 Eylül 2019, 16:40:30 »
Arkadaşlar bir izlenimimi paylaşmak istiyorum.

Az önce İnstagram sayfalarında canlı yayınlarını izledim. Birde sayfalarına baktım 1-2 tane dandik öncesi sonrası fotoğraf koymuşlar (Aşağıya ekliyorum) "Öncesi flaş patlatmışlar. Sonrası ters ışık yani karanlıkta!" Bunu paylaşan firmadan zaten hayır gelmez.

Başka bir bomba anlatım. Uraw yetkilisi Dermaroller nasıl temizlenmeli cevabına DİŞ FIRÇASI ile su altında dedi Bende olay bitti. Ulan kanatan bir aletin mutlaka steril ilaç ile temizlenmesi lazım (sadece sen kullansan bile!). Tam at hırsızı tipler ticaret yapıyor Uzak Durun!!!

Dermaroller ile birşey sürme masaj yap 1 ayda zaten minik minik saçlar çıkar. . Olay dermaroller da yani.  Dolayısıyla geçiniz....

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2019, 15:49:29 Gönderen: persi_ali »

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 10 Eylül 2019, 17:54:40 »
Uraw mavi saç serumu adı sanırım ama bütün serumlara artık mavi serum diyorlar onu anlayamadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 10 Eylül 2019, 18:41:08 »
Dermaroller Tavsiye nedenleri kafada delikler açıp kulanılan serumun daha fazla kana karısmasını emilmesini sağlamak. Daha yüksek dozda emilim sağlanması mantık bu kısaca ha ilacı içmissin ha kafana sürmüşsün bir şey farketmiyor yan etkisi bakımında içeriğindeki hormonal baskılıycılar için.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #80 : 10 Eylül 2019, 20:40:25 »
Hormon baskılama ilaçlarında başarı isteniyorsa olası yanetkilerini her daim göze almanız gerekli. Senaryo şu şekilde; bu takviyeleri kafanıza da sürseniz, oral yoldan da alsanız işe yarıyorsa hormon baskılaması başarılı olmuş, yani saçlarınızın dökülmesi durmuşsa bu da korktuğunuz yanetkileri yaşama riski taşımaktasınız. Erkeklerde östrojen hormonu, kadınlarda da testosteron hormonları bulunmakta. Bu kullanılan ilaçların yanetki yapması vucüttaki östrojen seviyesini yükseltmekten kaynaklanıyor. Her bünye eşit şekilde reaksiyon göstermediği için bu takviyelere kimilerinde ciddi yanetki yaşanırken (bu forumdaki kullanıcıların yorumlarını baz alarak yazıyorum) bazı kullanıcılarda az ya da hiç yaşanmama durumu olabiliyor. Yani kısacası kullandığınız ürünler dht baskılayıcı içeriğe sahipse her ne şekilde kullanırsanız kullanın bana göre potansiyel yanetki yaşama riski taşıyorsunuz. Bu nedenle bu tarz takviyeler kullanırken iyi araştırmanız, ileriki dönemlerde yaşayacağınız olumsuz durumları en aza indirmek için kendine yapacağınız önemli bir yatırım olacaktır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 19 Eylül 2019, 14:48:54 »
Dr Bilgehan Aydın Uraw mavi serum ve diğer serumlar için uyarmış izeyin.

Global Moderator

nainggolan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 07 Ekim 2019, 22:42:05 »
Her ne kadar burda onca olumsuz yorum yazılsada şu sıra her yerde saç için insanlar mavi serum kullanmaya başladılar.aktarlara kadar düşen bu mavi serumla ilgili aşırı bilgi kirliliği olduğu için bu konuda bir kaç gün içinde bütün her şeyi açıklığa kavuşturacak bir yazı yayınlayacağım arkadaşlar.
Mavi serum nedir ?,mucidi kimdir,mavi serumun içeriği nedir ,gerçekten saç çıkarıyormu vb şu ana kadar hiç bir yerde ulaşamayacağınız ve üreticilerinin sır gibi  sakladığı bu bilgileri sizlerle paylaşacağım.şu an yazamıyorum çünkü  biraz uzun olacak , çok yakında yarın veyahut en geç  ertesi gün burada olacağım.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #83 : 07 Ekim 2019, 23:38:18 »
Saç çıkarmaya yardımcı olan mavi serumun asıl olarak saç köküne ve saç derisine vermiş olduğu bir yan etki ya da zarar bulunmamaktadır  diye yazıyor    yahu dünyanın  bildiği   kanıtlanmış  ürünlerin  bile yan etkisi var    ya arkadaş  bu ne  saçmalık  tir .  Çöpe  atacak paranız  çok  sanırım   

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 08 Ekim 2019, 00:50:18 »
Her ne kadar burda onca olumsuz yorum yazılsada şu sıra her yerde saç için insanlar mavi serum kullanmaya başladılar.aktarlara kadar düşen bu mavi serumla ilgili aşırı bilgi kirliliği olduğu için bu konuda bir kaç gün içinde bütün her şeyi açıklığa kavuşturacak bir yazı yayınlayacağım arkadaşlar.
Mavi serum nedir ?,mucidi kimdir,mavi serumun içeriği nedir ,gerçekten saç çıkarıyormu vb şu ana kadar hiç bir yerde ulaşamayacağınız ve üreticilerinin sır gibi  sakladığı bu bilgileri sizlerle paylaşacağım.şu an yazamıyorum çünkü  biraz uzun olacak , çok yakında yarın veyahut en geç  ertesi gün burada olacağım.

çok iddalı oldu ?
Global Moderator

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #85 : 08 Ekim 2019, 09:56:45 »
Adamın mesaj sayısı 3 ve bir kaç gün içinde bütün her şeyi açıklığa kavuşturacak bir yazı yayınlayacağım arkadaşlar, diyor

Tamam yeni üye sen yaz, hemen inanacaz sana ve gidip mavi serum alacaz

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 08 Ekim 2019, 11:48:20 »

bekliyoruz hocam ivedi olarak ben sana inanıyorum.şu mavi serumu deşifre etsen harbiden çok süper olacak  :)

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 08 Ekim 2019, 23:25:48 »
peki nasıl oluyorda eczanelerde satılıyor bu serum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #88 : 08 Ekim 2019, 23:56:35 »
Sac ekim  merkezleri   kapılarına   kilit  vururlar artık ☺ 

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 09 Ekim 2019, 15:48:18 »
Uraw eczanelerde satiliyor diye reklam vermişler doğru mudur ?

Facebook Twitter Instagram