Gönderen Konu: Uraw mavi saç serumu  (Okunma sayısı 73289 defa)

Respect

• Yeni üye
  • *
Ynt: Uraw mavi saç serumu
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2019, 00:07:53 »
BURAK HAKKININ ZATEN FIRÇA GİBİ SAÇLARI VAR HİÇ DÖKÜLME YOK AMA ÜRÜNÜN REKLAMINI YAPIYOR. BURAK HAKKI SENİ SEVİYORUM AMA İNSANLARI KANDIRMA

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2019, 08:07:17 »
BURAK HAKKININ ZATEN FIRÇA GİBİ SAÇLARI VAR HİÇ DÖKÜLME YOK AMA ÜRÜNÜN REKLAMINI YAPIYOR. BURAK HAKKI SENİ SEVİYORUM AMA İNSANLARI KANDIRMA

Tamam  kardeşim özür dilerim haklısın.

(Burak HAKKI)

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Temmuz 2019, 08:13:23 »

Tamam  kardeşim özür dilerim haklısın.

(Burak HAKKI)

:dddddddd

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Temmuz 2019, 18:32:16 »
Yine şu kuş yeminden ilaç yapan adamın ürünü sandım uehuhe

Kuş yeminden ilaç yapan adamın ürünleri baya satıyor.. aman amanda saç çıkartıyor:)
😂😂😂

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Temmuz 2019, 19:01:17 »
İçeriğinde minox olan maddeler bunlar kaç gr bilinmiyor normalinde 3 mg var.

Bence içeriğinde  minox olan serumlardan hayır gelmez bırakınca püfff geçmiş olsun.

« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2019, 14:05:20 Gönderen: Nhympex »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Temmuz 2019, 16:35:53 »
Bu serumda yeni çıktı sanırım
Bu ürünü yapıp satanlar sürekli isim değiştirerek piyasaya oo bu daha iyi saç çıkartıyor diye salıyor sanırım güzel bir de ünlüye para ver reklam çak iş bitti. Neyse

Bu tarz serumlarda ağır hormonal baskılayıcı dozda ilaçlar mevcut olabilir
İçersinde kaç grm Toz finasterid var
Kaç gram minox var
Gün içersindeki kullanımda kaç gram tüketiyoruz kana karışan miktar nedir bilinmiyor
Ayrıca minox da zaten hepimizin bildiği üzere ani şok dalgaları bırakınca yada kullanımda ani döngülere yol açabilen bir ürün çalışma mekanızması saçı besleyen damarları genişletmesi kısaca içeriğinde ana maddesi tansiyon ilacı. Sürekli damarları genişletmesi mümkün olmayınca büzüşerek ani şok dalgaları yaratabiliyor ve alkol barındırdığı için uzun kullanımlarda saç derisini tahriş ederek dermatid gibi illet hastalıklara neden olma ihtimali fazla.

Kullanan kişiler bilmeliki bıraktıkları an kendi saçlarınıda şoka sokup dökülmeyi ani şekilde hızlandırabilir.

Global Moderator

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #21 : 13 Temmuz 2019, 16:54:16 »
Bu ürünü yapıp satanlar sürekli isim değiştirerek piyasaya oo bu daha iyi saç çıkartıyor diye salıyor sanırım güzel bir de ünlüye para ver reklam çak iş bitti. Neyse

Kaç gram minox var
Gün içersindeki kullanımda kaç gram tüketiyoruz kana karışan miktar nedir bilinmiyor
Ayrıca minox da zaten hepimizin bildiği üzere ani şok dalgaları bırakınca yada kullanımda ani döngülere yol açabilen bir ürün çalışma mekanızması saçı besleyen damarları genişletmesi kısaca içeriğinde ana maddesi tansiyon ilacı. Sürekli damarları genişletmesi mümkün olmayınca büzüşerek ani şok dalgaları yaratabiliyor ve alkol barındırdığı için uzun kullanımlarda saç derisini tahriş ederek dermatid gibi illet hastalıklara neden olma ihtimali fazla.

Kullanan kişiler bilmeliki bıraktıkları an kendi saçlarınıda şoka sokup dökülmeyi ani şekilde hızlandırabilir.

Hintell ben bu minoxili 2011 yılında 20 gün falan kullanıp bırakmıştım. 20 gün kullanıp ya ben bunu ömür boyu kullanacakmıyım bırakıyorum dedim kendi kendime ve bıraktım
Bu kadar sürede zarar vermemişdir dimi ozamanlar :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Temmuz 2019, 20:24:38 »
Yıl 2019 dostum şuan:) artık daha ne sorun olcak:)
Global Moderator

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 13 Temmuz 2019, 20:41:42 »

Kaç gram minox var

Evet içeriğinde ne olduğunu bilmiyoruz.
Translara verilen ilaçların topikal versiyonları olabilir.
Estradiol bicalutamide gibi ilaçlar olabilir cidden yaratacağı etkide minyatürize olmuş cansız saçları büyütmek ama hakkını verelim aman aman saç çıkartıyor  ;D

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 13 Temmuz 2019, 23:26:58 »
bu uraw mavi serumu alacağım arkadaş ,denemediğim şey kalmadı hiç biri işe yaramadı belki bu işe yarar, atın ölümü arpadan olsun.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Temmuz 2019, 01:57:42 »
ürünün içeriği belli ve şu şekilde; Uraw mavi saç serumu içeriği;Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Keratin, Caffeine, Phenoxyethanol, Chamomille Recutita Flower Extract, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate,Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calcium Pantothenate, Allantoin, Linoleic Acid, Biotin, CI 42090.

finasterid yok minoxil yok tamamen güvenilir bir içeriği var ve tanıtımında saç çıkarıcı etkisinden çok bahsedilmiyor,en azından resmi sitesinde bu böyle.bakanlık onaylı ve zararsız bir içeriği var.
ben şahsen alıpta denemem ama almak isteyen olursada alma zararlı demem çünkü zararlı bir formülü yok ve dediğim gibi bakanlık onaylı.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 14 Temmuz 2019, 03:12:41 »
ürünün içeriği belli ve şu şekilde; Uraw mavi saç serumu içeriği;Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Keratin, Caffeine, Phenoxyethanol, Chamomille Recutita Flower Extract, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate,Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calcium Pantothenate, Allantoin, Linoleic Acid, Biotin, CI 42090.

finasterid yok minoxil yok tamamen güvenilir bir içeriği var ve tanıtımında saç çıkarıcı etkisinden çok bahsedilmiyor,en azından resmi sitesinde bu böyle.bakanlık onaylı ve zararsız bir içeriği var.
ben şahsen alıpta denemem ama almak isteyen olursada alma zararlı demem çünkü zararlı bir formülü yok ve dediğim gibi bakanlık onaylı.

Bakanlık onaylı mı?

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 14 Temmuz 2019, 14:43:19 »

Bakanlık onaylı mı?

sitelerinde öyle yazıyor bence bunu üretenler zararsız bir içerik yapıp sonrada  içeriğiyle orantısız bir şekilde tanıtım yapmakta yani zeki ve kurnazca  :)
içinde fındık yağı falan var , içeriğinde ki en iddialı şeyde bu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Temmuz 2019, 15:46:09 »
İçersinde ağır baskılayıcı olmadan yada damar genişletici minox tansiyon ilacı ve türevleri olmadan vitaminle şunla bunla saç çıkmaz geçiceksin o işleri.
Global Moderator

Ecz.Holmes

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 14 Temmuz 2019, 16:46:26 »
Benim kullandığım hiçbir programda uraw serum yazmıyor. Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumununda böyle bir onayı yok. Arkadaşlar bakanlık onayı o kadar kolay mı herkesin bildiği xpecia tb ve hair fort bile sağlık bakanlığı onaylı değil diye biliyorum. Kaldı ki uraw olacak .....

Facebook Twitter Instagram