Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY ın ekibine sakaldan ekim yaptırıyorum.  (Okunma sayısı 19300 defa)

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hakan DOĞANAY ın ekibine sakaldan ekim yaptırıyorum.
« Yanıtla #31 : 24 Temmuz 2019, 01:13:14 »
Teşekkür ederim Kaiser inşallah

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 26 Temmuz 2019, 15:24:26 »
Hayırlı olsun kardeşim Hakan hoca zor bir ekim yapmış Herkes kabul etmez bu kafaya ekim yapmayı beklentin yüksek olmasın umuyorum daha iyi bir görüntü sağlanır.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 28 Temmuz 2019, 23:19:17 »
Dieanotherday haklısın Hakan Hoca sağolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediğimi sadece seyrekte olsa biraz saçım olmasını istediğimi söyledim. Olabilecek durumları söyledi ortal bir noktada anlaştık. Yapılan ekimden memnun kaldım. Ekilenler sağlıklı çıkarsa benim için yeterli. Böyle olması halinde ikinci bir seans bile düşünıyorum. En azından sakal greft sayım sağlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediğiniz gibi herkes böyle bir işlem yapmaya yanaşmayabilir. Hakan Hocanın farkıda burdan geliyor zaten. Karşısındaki insanı mutlu etmek için dinliyor...

etzel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 02 Ağustos 2019, 15:12:05 »
Dieanotherday haklısın Hakan Hoca sağolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediğimi sadece seyrekte olsa biraz saçım olmasını istediğimi söyledim. Olabilecek durumları söyledi ortal bir noktada anlaştık. Yapılan ekimden memnun kaldım. Ekilenler sağlıklı çıkarsa benim için yeterli. Böyle olması halinde ikinci bir seans bile düşünıyorum. En azından sakal greft sayım sağlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediğiniz gibi herkes böyle bir işlem yapmaya yanaşmayabilir. Hakan Hocanın farkıda burdan geliyor zaten. Karşısındaki insanı mutlu etmek için dinliyor...
merhaba kardeşim, öncelikle hayırlı olsun umarım mutlu olursun sonucunda.. bende 10 gün önce önden tepe bölgesine kadar ekim yaptırdım 2. seans için de tepe ve arkalara yapılmasını planladık ama mevcut ekimden sonra donör bölgem çok yeterli değil gibi düşünüyorum yani istediğim gibi bir kapanma olmaz düşüncesindeyim.. ektirdiğim yerin sakal ekme deneyimi yok ve sakal eken ehil bir kişiye sakaldan alınanları tepe ve arka, saç donör bölgesinden 2. seans için çıkacak grefti de ilk ekim bölgesi sıklaştırmak için kullandırmak istiyorum.. sakal bölgem seninki gibi gür ve kalın, göğüs de yoğun ama düşünmüyorum ordan.. sana sormak istediğim 2 soru var sakal ekimi ile ilgili..

1. enseden alım gibi ağrılı bir işlem mi ? çünkü ense kökünde müthiş yanma hissettim ilk işlemde

2. dr hakan beyle görüşsem acaba şuan yani kısa vadede bu işlemleri yaptırmam makul olur mu sence ilk ekim yeni olduğu için soruyorum

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 07 Ağustos 2019, 12:01:31 »
İlk ekimin yeni ise 1 sene beklemen lazım

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 07 Ağustos 2019, 20:09:57 »
Etzel
1- Sakaldan alım yaparken anestezi sırasında ağrı oluyor yalan değil. Fakat çekilmiycek gibi değil. Göğüsten daha acılı oluyor sakala göre. Ben ikisinde de hiç kıpırdamadım. Bu biraz da kişinin acı eşiğiyle ilgili bir durum. Çok şaşırdılar normalde göğüsten ilk iğneyi yiyen kalkardı falan hayretle izledik sizi dediler. Ama alım sürecinde birşey hissetmedim alım rahat ve acısız oldu. Eskiden yaptırmış olduğum ekimlerde daha çok acı olurdu ve uyuşturulan bölge şişerdi davul gibi. Aylarca hissetmezdim orayı. Bu sefer ne göğsümde ne de sakal bölgemde ekim sonrası en ufak bir acı ve hissizlik olmadı.

2- Bence beklemende fayda var. Ben de çok heveslenmiştim ekimden sonra hemen bir ay sonra olsa arkalara doğru ekime gidecek durumdaydım. Ama şimdi neredeyse bir ay oldu ve dökülmeler başladı. Kış dönemine kadar bekleyip çıkanları çıkmayanları görüp sonra yaptırıcam. Sonuçta istediğim bazı bölgeler yetersiz gelebilir gitmişken oralarada bir miktar ekim olabilir. Kalanlarıda komple tepeye doğru dağıtıcaz diye konuşmuştuk. İkinci seansta sakalımın yanak bölgelrinden aldırmayıda düşünüyorum. Çene altından çok homojen bir alım oldu bu bana cesaret verdi. Hakan Bey gerçekten hastasını dinliyor ve ne istediğini soruyor. Ben samimi buldum kendisini. En azından bir kez görüş sana ne olabileceğini anlatsın. Sen de kafanda ona göre bir şey oluşturursun.
Ben şuana kadar memnunum inşallah sonunda da böyle olur.

mekong

• Full Member
« Yanıtla #37 : 14 Kasım 2019, 14:10:31 »
3 basarisiz ekimden sonra hocanin bu riski almasi takdire sayan. Insallah sonu mutlu olur. Son durumunuz nedir acaba

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 14 Kasım 2019, 23:38:04 »
3 basarisiz ekimden sonra hocanin bu riski almasi takdire sayan. Insallah sonu mutlu olur. Son durumunuz nedir acaba

3 başarısız ekimi nerde yaptırdı acaba keşke onuda söyleseymiş .insanın başından 3 başarısız ekim geçmesine rağmen halen sakala yönelip birde orda şansını denemesi enteresan  :) birde hakan hoca göğüs kılda kullanmış keşke şu anki ekimi nasıl oldu görseydik .hakan hoca bu arkadaştan saç çıkarttıysa ne mutlu ona  :)

Öz58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 15 Kasım 2019, 00:30:00 »
Etzel
1- Sakaldan alım yaparken anestezi sırasında ağrı oluyor yalan değil. Fakat çekilmiycek gibi değil. Göğüsten daha acılı oluyor sakala göre. Ben ikisinde de hiç kıpırdamadım. Bu biraz da kişinin acı eşiğiyle ilgili bir durum. Çok şaşırdılar normalde göğüsten ilk iğneyi yiyen kalkardı falan hayretle izledik sizi dediler. Ama alım sürecinde birşey hissetmedim alım rahat ve acısız oldu. Eskiden yaptırmış olduğum ekimlerde daha çok acı olurdu ve uyuşturulan bölge şişerdi davul gibi. Aylarca hissetmezdim orayı. Bu sefer ne göğsümde ne de sakal bölgemde ekim sonrası en ufak bir acı ve hissizlik olmadı.

2- Bence beklemende fayda var. Ben de çok heveslenmiştim ekimden sonra hemen bir ay sonra olsa arkalara doğru ekime gidecek durumdaydım. Ama şimdi neredeyse bir ay oldu ve dökülmeler başladı. Kış dönemine kadar bekleyip çıkanları çıkmayanları görüp sonra yaptırıcam. Sonuçta istediğim bazı bölgeler yetersiz gelebilir gitmişken oralarada bir miktar ekim olabilir. Kalanlarıda komple tepeye doğru dağıtıcaz diye konuşmuştuk. İkinci seansta sakalımın yanak bölgelrinden aldırmayıda düşünüyorum. Çene altından çok homojen bir alım oldu bu bana cesaret verdi. Hakan Bey gerçekten hastasını dinliyor ve ne istediğini soruyor. Ben samimi buldum kendisini. En azından bir kez görüş sana ne olabileceğini anlatsın. Sen de kafanda ona göre bir şey oluşturursun.
Ben şuana kadar memnunum inşallah sonunda da böyle olur.
Kardeş son durum nasıl, bende sakal ve göğüsten bir ekim yaptırmayı düşünüyorum. Başarısız bir ekim geçirdim enseyi daha fazla yıpratmak istemiyorum. Ekimin ne tuttu fiyat olarak.
Önceki ekimlerini hangi merkezde yaptırmıştın sakıncası yoksa yazabilirmisin.

fathieagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 18 Kasım 2019, 13:53:13 »
Kardeş son durum nasıl, bende sakal ve göğüsten bir ekim yaptırmayı düşünüyorum. Başarısız bir ekim geçirdim enseyi daha fazla yıpratmak istemiyorum. Ekimin ne tuttu fiyat olarak.
Önceki ekimlerini hangi merkezde yaptırmıştın sakıncası yoksa yazabilirmisin.

+1

Geçmiş olsun tekrar. Paylaşımlar için teşekkürler.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 22 Kasım 2019, 13:00:18 »
Ekilen köklerin çoğu döküldü. Yeni fotoğrafları eklemek için biraz beklemek istedim. Çıkışların olmasını bekledim. 4 ay oldu bu zamanda kadar dökülmelerin devam edeceği söylendi. Sakal çıkışları 1.5 yıla kadar devam ediyormuş. Bakalım inşallah 6 dan sonra biraz gelişme görürüz. Hafta sonu fotoğraf yüklerim. Daha önceki ekimler o dönemde başarılı gibiydi fakat kendi saçlarım dökülünce ortaya çıktı kötü olduğu. Sanırım kökleri daha ekmeden öldürdüler o zaman. Hakan Hocanın sakal alımlarına baktım başarılı buldum ve en azından şu an için alım yapılan bölgeden çok memnumum.
Öyle bilindik bir yer değildi o dönemde 20 yaşında olmanın cahilligine kapıldık. İstanbulda bir hastanede oldu şu an adını hatırlayamadım. Ekimler farklı kişilerce yapıldı. Ama fut fue karışık sonra fut izini kapatma derken hüsran oldu.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 22 Kasım 2019, 13:08:22 »
Ayrıca o zamanlarda ekim yaparken nester keskinliğinde bir makasla kanal açarak işlem yapiyorlardı. Muhtemelen eski köklerede zarar verdiler. Çok erken davrandık o zaman ekim için ama 20 yaşında saçı kalmayınca insan her yolu deniyor. Bu ekim başarılı olursa tepeye doğru bir ekim daha yaptırırım sakal çok sık çünkü. Bakalım artık bekliycez.

fathieagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 22 Kasım 2019, 22:00:08 »
Benimde 20 yaşında saçlar döküldü maalesef. 21 yaşında fut yaptırdım. Şimdi arkadaki iz dahada belirgin olacak endişesi ile fue dende korkuyorum. Donör alandan 2000-2500 çıkar dediler. Sakal göğüs sağlam. Bekliyorum bakalım hala :)

requiemmm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 14 Şubat 2020, 22:48:39 »
hocam son durum nedir fotoğraf ekler misin?

Facebook Twitter Instagram