Dieanotherday haklısın Hakan Hoca sağolsun önce ne istedigimi ve beklentimi sordu. Ben de mucize beklemediğimi sadece seyrekte olsa biraz saçım olmasını istediğimi söyledim. Olabilecek durumları söyledi ortal bir noktada anlaştık. Yapılan ekimden memnun kaldım. Ekilenler sağlıklı çıkarsa benim için yeterli. Böyle olması halinde ikinci bir seans bile düşünıyorum. En azından sakal greft sayım sağlam ordan devam ederiz.
En önemli nokta dediğiniz gibi herkes böyle bir işlem yapmaya yanaşmayabilir. Hakan Hocanın farkıda burdan geliyor zaten. Karşısındaki insanı mutlu etmek için dinliyor...
merhaba kardeşim, öncelikle hayırlı olsun umarım mutlu olursun sonucunda.. bende 10 gün önce önden tepe bölgesine kadar ekim yaptırdım 2. seans için de tepe ve arkalara yapılmasını planladık ama mevcut ekimden sonra donör bölgem çok yeterli değil gibi düşünüyorum yani istediğim gibi bir kapanma olmaz düşüncesindeyim.. ektirdiğim yerin sakal ekme deneyimi yok ve sakal eken ehil bir kişiye sakaldan alınanları tepe ve arka, saç donör bölgesinden 2. seans için çıkacak grefti de ilk ekim bölgesi sıklaştırmak için kullandırmak istiyorum.. sakal bölgem seninki gibi gür ve kalın, göğüs de yoğun ama düşünmüyorum ordan.. sana sormak istediğim 2 soru var sakal ekimi ile ilgili..
1. enseden alım gibi ağrılı bir işlem mi ? çünkü ense kökünde müthiş yanma hissettim ilk işlemde
2. dr hakan beyle görüşsem acaba şuan yani kısa vadede bu işlemleri yaptırmam makul olur mu sence ilk ekim yeni olduğu için soruyorum