Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY ın ekibine sakaldan ekim yaptırıyorum.  (Okunma sayısı 19295 defa)

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hakan DOĞANAY ın ekibine sakaldan ekim yaptırıyorum.
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2019, 16:31:23 »
Ekimden sonra iki fotograf daha var yanlara yapılan ekimleri gösteren ama yükleyemedim hata veriyor site. Sonra yüklerim. Ön tarafa ilk gün göğüsten alınan 500 greft ekildi ikinci gün sakaldan alınan 1400 greft kalan yerlere serpiştirildi. Ön saç çizgimi kendim çizdim. Kalan yerleride kendim belirledim. Eğer sakal alımım başarılı olur ise seyrekliği vb. Üstlerden de bir miktar aldırabilirim bir zaman sonra ve arkalara doğru serpiştirebilirim. Hiç saç greftim yok. Daha önce yapılan hatalı işlemlerden dolayı binlercesi heba oldu. Keşke erkenden bu işe girmeseydim. ( 10 sene önce 20 li yaşların başinda) Kısmet böylemiş. Eğer ekilenler sağlıklı bir şekildr çıkarsa ülkedeki en iyi simülasyoncuya gidip aralara simülasyon yaptırabilirim. Nokta şeklinde yapılandan tabiki sıfır numaraya yakın saç ile. Toppik kullanarak bir nevi simülasyon görüntüsü yakalıyordum. O kadar olsa bana yeter. Eldeki imkanlar fazlasını vermiyor ne yazık ki. Umarım bu ekilenler sağlıklı olurda öyle ya da böyle hayatımıza devam ederiz.
Not: Tepedeki bazı yerler para para eksik görünebilir makineyle aynaya bakmadan kazığım için öyle.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2019, 16:32:43 »
Konuyu direk taşıma şansımız var ise yapalım tekrar fotoğraf yüklemek zor olacak gibi.

Boris29

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 15 Temmuz 2019, 16:48:10 »
Hayırlı olsun bende kısmetse yakında Hakan Doğanay hocaya ekim yaptıcağım gün alıp. Umarım güzel sonucun olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Temmuz 2019, 16:50:41 »
Ekimden sonra iki fotograf daha var yanlara yapılan ekimleri gösteren ama yükleyemedim hata veriyor site. Sonra yüklerim. Ön tarafa ilk gün göğüsten alınan 500 greft ekildi ikinci gün sakaldan alınan 1400 greft kalan yerlere serpiştirildi. Ön saç çizgimi kendim çizdim. Kalan yerleride kendim belirledim. Eğer sakal alımım başarılı olur ise seyrekliği vb. Üstlerden de bir miktar aldırabilirim bir zaman sonra ve arkalara doğru serpiştirebilirim. Hiç saç greftim yok. Daha önce yapılan hatalı işlemlerden dolayı binlercesi heba oldu. Keşke erkenden bu işe girmeseydim. ( 10 sene önce 20 li yaşların başinda) Kısmet böylemiş. Eğer ekilenler sağlıklı bir şekildr çıkarsa ülkedeki en iyi simülasyoncuya gidip aralara simülasyon yaptırabilirim. Nokta şeklinde yapılandan tabiki sıfır numaraya yakın saç ile. Toppik kullanarak bir nevi simülasyon görüntüsü yakalıyordum. O kadar olsa bana yeter. Eldeki imkanlar fazlasını vermiyor ne yazık ki. Umarım bu ekilenler sağlıklı olurda öyle ya da böyle hayatımıza devam ederiz.
Not: Tepedeki bazı yerler para para eksik görünebilir makineyle aynaya bakmadan kazığım için öyle.

Anladım kardeşim umarım daha iyi bir görüntü oluşur bu ekimle.
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Temmuz 2019, 16:41:11 »
Kardeşim hayırlı olsun saç ekimin.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Temmuz 2019, 21:38:40 »
Teşekkürler arkadaşlar umarım ekilenler sağlıklı olarak çıkarsa benim için yeterli olur. Benim gibi şansız bir süreç geçirmiş biri mucize bekleyemez zaten. Başarılı olursa kalan sakalları bu amaçla tekrar kullanabilirim en azından sakal konusunda şanslıyım  :)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Temmuz 2019, 13:29:01 »
Hakan hoca sizin için elinden geneli yapmış bu ekime kolay kolay kimse girmez sonuçtan çok bir şey beklenmez çünkü incitmeden yapabileceği en iyi planlamayı yapmış dize hayırlısı.

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Temmuz 2019, 13:35:38 »
Hakan hocanın böyle çok zor vakaları var çok başarılı sonuçlanmış keşke önceden tercih etseymişsiniz en azından şu an ileride operasyon şansınız olur donörde gayet iyi olurdu neyse hayırlısı olsun. Umarım kafanız düzelir biraz.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Temmuz 2019, 01:55:44 »
14. gündeyim kabuklar döküldü ufak tefek kabuklarla birlikte dökülen greftlerde var. Yarın fotoğraf yukleyecegim. Simdilik halimden memnunum umarım ekilenleerin tamamı çıkar. Eğer böyle olursa benim için yeterli olur. Sakal greftlerim hala yeterli bir ekim daha yapilabileceğini söylemişlerdi. Sakal + göğüs bir operasyon daha geçirebilirim. O da arka tarafa doğru yapılacak. Herşey yolunda giderse bir daha kendilerini ziyaret edicem. Hakan Bey ne istediğimi tam olarak dinledi ve bana yol gösterdi. Ekibi de düşüncelerimi dikkate aldı sağolsunlar. Bütün söylenenleri harfiyen uyguluyorum. İnşallah geçmişin kötü izini elimizden geldiğince silmeyece çalışacağız.  Doğal olarak en büyük korkum ekilenlerin çıkmaması. Bir daha hayal kırıklığını kaldıramam...

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 23 Temmuz 2019, 14:59:54 »
Yıkamada 11.gün kabuklar döküldü.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 23 Temmuz 2019, 15:05:57 »
...

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2019, 15:07:32 »
Ekim sonrası sakaldan alım yapılan bölge.

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2019, 15:17:32 »
Sıfır saç greftiyle yapılan ekimden kendi adıma menunum. Çünkü ön bölgemde saç çizgisi adına birşey yoktu. Ekilenler sağlıklı çıkarsa ileride ekim yapılmayan tepe bölgesi için tekrar bir seans düşünüyorum. İki fue bir futtan sonra donör kalmayınca ( 10 yıl önce yapılan hatalar  :-[ ) başka seçenek kalmadı biz de sakala ve göğüse başvurduk. Ekim sürecinde gerek Hakan Hocaya gerekse de ekibine isteklerimi dikkatli bir şekilde dinledikleri için teşekkür ederim. İnşallah herşey düşündüğüm gibi gider ve bir daha görüşürüz.
Gelişme oldukça paylaşmaya çalışıcam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2019, 15:33:05 »
Sakal alımı harika tek iz yok
Global Moderator

BjKs1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2019, 21:56:44 »
Evet çok memnun kaldım sakal alımından.

Facebook Twitter Instagram