Gönderen Konu: Ekim sonrası dermaroller kullanımı  (Okunma sayısı 4786 defa)

Srdr1994

• Full Member
Ekim sonrası dermaroller kullanımı
« : 06 Temmuz 2019, 13:56:46 »
Herkese selamlar kardeşlerm ekim sonrası dermaroller kullanılır mı kullanılırsa ne zaman kullanmak gerekir şu an ekimin 3. ayına yaklaştm sayılır kendi saçımda dökülmeler var ekimden önce dermaroller kullanıyordm etkisi vardı acaba şimdi kullansam ekime bi zararı olurmu ne düşünüyorsunuz?

gbdante

• Sr. Member
Ynt: Ekim sonrası dermaroller kullanımı
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2019, 14:01:22 »
Hocam bunu ekim yaptırdığın doktora sorman daha mantıklı ama bana sorarsan en az 8 aydan önce yapmamanı tavsiye ederim

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2019, 14:07:35 »
Hocam bunu ekim yaptırdığın doktora sorman daha mantıklı ama bana sorarsan en az 8 aydan önce yapmamanı tavsiye ederim
Dostm 8 ay diyon ama saç ekiminin 15. Gününden itibaren prp yapılmaya başlanıyo onlarca iğne batıyo kafaya dermarol daha kısa ve ince iğneli olduğu için zararsız diye düşündüm ama bilgili birine sormak daha mantıklı tabi

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2019, 14:13:17 »
Bilen biri mutlaka çıkar yardımcı olur, ben sadece kendi deneyimiminden yola çıkarak yazdım.Saç ektirdiğimde ilk 6-7 ay oldukça hassas hissetmiştim saçlı deriyi.

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2019, 14:16:42 »
saç ekiminden önce, ekimde gününden 10-15 gün öncesine kadar dermaroller kullanmanın herhangi bir zararı olur mu?

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2019, 14:32:31 »
Ekimden önce bi zararı olacağını sanmıyorum

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2019, 14:40:45 »
prp yaparken iğneyi kontrollü bir şekilde belki en fazla yirmi kere batırıyorlar ama dermarollerın batmadığı yer kalmaz .saç derisi zaten ekimden sonra yara iyileşmesi için mücadele ediyor birde üstüne dermaroller yaparsan kan oturur valla artık mikropmu kapar iltihapmı olur bilemem  :)

Facebook Twitter Instagram