Gönderen Konu: Saç dökülmesi durmuyor, mezoterapi yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 1816 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dökülmesi durmuyor, mezoterapi yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2019, 20:43:46 »
İlaçtan başka bir şey durdurmaz
Global Moderator

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2019, 23:00:49 »
Kullanmalımıyım peki?

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2019, 02:45:33 »
Ben birkaç sene önce bu forumla daha tanışmadan dökülme yi durdurması amacıyla mezoterapi yaptırmıştım. Çok pişman oldum. Hem saç dökülmemi durdurmadı hemde sac derimde garip garip şişlik ler kalmıştı. Benim sana tavsiyem ilaç kullanmaktan korkmuyorsan ilaç takviyesine başla sonra saç ektir

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2019, 02:47:16 »
Anladım ki saç derisine belli belirsiz herşey sürülmez heleki deriye takviye ilaç enjekte etmek yapılması tamemen yanlış burak faydasını zararlı olduğunu düşünüyorum

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2019, 05:30:10 »
ben yaptırdım mezoterapide prprde hiç bi faydasını görmedim bana başta sac cıkarcak vs demişlerdi yalan kısaca saç ektirdim sonra ekim doktorumda onların işe yaramadığı görüşündeydi

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2019, 09:30:34 »
Ben bu forumu bulmadan önce 1 seans Prp yaptım 5-6 seans yapmaya kararlıydım her seans 250₺ anlaşmıştım. 1 seanstan sonra yolum buraya düştü. Ve hiç olmadığı kadar saç ile ilgili bilgi edindim. Prp&mezoterapi&dermapen bunların hepsi saça iyi geliyor yalnız şöyle bir şey var. Bunlar saçı güçlendiriyor saç dökülmesini durdurmuyor. Şöyle ki saç köklerine sürekli saldıran bir madde var ve saçı zayıflatıyor Prp&mezoterapi zayıf saçı güçlendiriyor yalnız dökülme yine defam ediyor. Demek istediğim bu yöntemler senin damarlarında beslenmesi gereken saçları dışardan besliyorsun. Sürekli beslemen Lazım saçın yine dökülür ama yerine çıkacak yine sağlıklı saç çıkar. Diyelim atıyorum 2 yılında saçında oluşacak minyatürleşmeyi 4-6 yıla çıkarır. Sadece ileri bir tarihe erteler. Tabi her yıl belirli miktarda bu tedavileri yapman gerekiyor. Yani 3-5 seansla bitmiyor. Saç tipine göre dökülme elbette azalabilir bu da mümkündür ama size saçınız dökülmeyecek falan denilirse inanmayın. Bana kalırsa bunlara vereceğiniz paraları kenara koyup güzel bir Ekim yapın. Şimdi yapamam diyorsanız vitaminlerle saçlarınızı besleyin Ekim yapacağınız zamana kadar. Takdir sizin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2019, 15:19:37 »
Kullanmalımıyım peki?

Sana kalmış kullanıp kullanmamak dostum bir şey diyemem.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram