Ben bu forumu bulmadan önce 1 seans Prp yaptım 5-6 seans yapmaya kararlıydım her seans 250₺ anlaşmıştım. 1 seanstan sonra yolum buraya düştü. Ve hiç olmadığı kadar saç ile ilgili bilgi edindim. Prp&mezoterapi&dermapen bunların hepsi saça iyi geliyor yalnız şöyle bir şey var. Bunlar saçı güçlendiriyor saç dökülmesini durdurmuyor. Şöyle ki saç köklerine sürekli saldıran bir madde var ve saçı zayıflatıyor Prp&mezoterapi zayıf saçı güçlendiriyor yalnız dökülme yine defam ediyor. Demek istediğim bu yöntemler senin damarlarında beslenmesi gereken saçları dışardan besliyorsun. Sürekli beslemen Lazım saçın yine dökülür ama yerine çıkacak yine sağlıklı saç çıkar. Diyelim atıyorum 2 yılında saçında oluşacak minyatürleşmeyi 4-6 yıla çıkarır. Sadece ileri bir tarihe erteler. Tabi her yıl belirli miktarda bu tedavileri yapman gerekiyor. Yani 3-5 seansla bitmiyor. Saç tipine göre dökülme elbette azalabilir bu da mümkündür ama size saçınız dökülmeyecek falan denilirse inanmayın. Bana kalırsa bunlara vereceğiniz paraları kenara koyup güzel bir Ekim yapın. Şimdi yapamam diyorsanız vitaminlerle saçlarınızı besleyin Ekim yapacağınız zamana kadar. Takdir sizin