Gönderen Konu: clinic expert sac ekimi  (Okunma sayısı 10419 defa)

Gardyans

• Jr. Member
  • **
Ynt: clinic expert sac ekimi
« Yanıtla #31 : 05 Temmuz 2019, 18:49:59 »
Ne araliklarla sac yikamak lazim? Tum gunler yikasam iyi olur mu?

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #32 : 05 Temmuz 2019, 18:51:17 »
Kabukları dökene kadar her gün yıkayacaksın sonrası sana bağlı.

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 05 Temmuz 2019, 21:47:49 »
Ne araliklarla sac yikamak lazim? Tum gunler yikasam iyi olur mu?

bence iyi olur ama  her seferinde şampuan kullanma.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 08 Temmuz 2019, 14:23:34 »
Gencler finasteridi alirken nasil  aliyorsunuz? Eczaneye gittim finasterid istedim ama o etken madde ilacin adini bulmak lazim filan dedi tam anlamadim olayi acikcasi. Siz nasil aliyorsunuz alirken? İnternet harici olarak var mi cozumu? Eczaneye ne demem lazim alirken?

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 15 Temmuz 2019, 12:10:37 »
Su an 18. gunumdeyim saclar uzuyor. Henuz sok dokulme filan olusmadi. Umarim sok dokulme olsa bile fazla olmaz :)) ugrasiyorum iste bakalim. Sampuan olarak bioxin forte aldim, sac serumu, xpecia tablet, biotin, protein icerikli sac bakim kremi de kullaniyorum. Saci hem distan hem icten besliyorum yani :) bakalim sonuc ne olacak. Heyecanli haftaya yaklastim. Sok dokulme 20. gunde basliyormus millette. Bende 18. gunde daha dokulen sactan eser yok. Finasterid bulamadim eczanelerde. O bakimdan bir eksiklgim var sadece.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Temmuz 2019, 12:44:21 »
Şok başlamış gibi duruyor hafif şekilde
Global Moderator

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 15 Temmuz 2019, 12:51:16 »
Şok başlamış gibi duruyor hafif şekilde

Valla hocam arada uyandigimda uc sac teli filan goruyorum yastikta ama onlar kendi sacim diye dusunuyorum cunku kendi sacimda da dokulme oluyordu onceden. Oyle elimi sacimda gezdirdigimde filan sac teli gelmiyor ama.

Prp'yi sac  ekimi yaparken yaptilar bana tekrar prp yapar miyim bilmiyorum. Minoxil filan kullanmayacagim.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 15 Temmuz 2019, 13:27:45 »
18. gun goruntusu budur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 15 Temmuz 2019, 14:14:04 »
şok dökülmen başlamış yavaş yavaş
Global Moderator

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 16 Temmuz 2019, 22:07:15 »
gençler saç ektirdiğim yer belli oluyor dışardan bakınca. belli olmaması nasıl sağlanır? uzayınca belli olmaz sanırım doğru mu?
saç ekiminin belli olma nedeni şu: ekilen yerde tabi daha az saç var, fakat ekilmeyen yerde yani yan taraflarda daha çok saç var eee ne oluyor adam anlıyor ekildiğini. saçlar uzayınca acaba belli olmaz mı o?

şok dökülmeden fazla etkilenmeyeceğim belli oldu o. çünkü bütün gün yüz üstü yatarak kitap okudum ve yastığa dökülen saç teli üç dört saçtı. onlarda derinin üstündeki saç tamamen kırılmamış sadece yarısı kırılmış gibi duruyordu.

şok dökülmeden kurtulmak için taktik buldum. saç nemli olunca dökülmeden fazla etkilenmiyor sanırım o yüzden günde bir defa nemlendirici süreceğim. 19. gündeyim şu an.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 16 Temmuz 2019, 22:09:32 »
Yeni saç ektirdiniz saç ekimi yaptırdığınızın belli olması gayet normal bunun için bir şey yapamazsınız şu aşamada.
Global Moderator

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 16 Temmuz 2019, 22:19:45 »
Yeni saç ektirdiniz saç ekimi yaptırdığınızın belli olması gayet normal bunun için bir şey yapamazsınız şu aşamada.

o zamanla düzelir sanırım doğru mu hocam? Şok dökülmede tahminime göre en fazla 500-600 saçım dökülür.  Toplam 3000 saç ekimi yapmıştım. Ben yan tarafları yani şakak bölgesini iyice kessem o zaman daha mı az belli olur acaba ekim yapıldığı?

Buradan arkadaşlara tavsiyeyi vereyim saç ekiminin daha ilk günlerinden xpecia tablet ve biotini kullanmaya başlayın şok dökülmeden az etkilenirsiniz. Öyle şok dökülmeyle birlikte tüm saçlar herkeste gidecek diye bir olay yokmuş yani.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Temmuz 2019, 23:00:58 »
gençler saç ektirdiğim yer belli oluyor dışardan bakınca. belli olmaması nasıl sağlanır? uzayınca belli olmaz sanırım doğru mu?
saç ekiminin belli olma nedeni şu: ekilen yerde tabi daha az saç var, fakat ekilmeyen yerde yani yan taraflarda daha çok saç var eee ne oluyor adam anlıyor ekildiğini. saçlar uzayınca acaba belli olmaz mı o?

şok dökülmeden fazla etkilenmeyeceğim belli oldu o. çünkü bütün gün yüz üstü yatarak kitap okudum ve yastığa dökülen saç teli üç dört saçtı. onlarda derinin üstündeki saç tamamen kırılmamış sadece yarısı kırılmış gibi duruyordu.

şok dökülmeden kurtulmak için taktik buldum. saç nemli olunca dökülmeden fazla etkilenmiyor sanırım o yüzden günde bir defa nemlendirici süreceğim. 19. gündeyim şu an.

hocam belli olmaması için iki ay kadar geçmesi lazım yoksa herhalükarda belli oluyor.

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 16 Temmuz 2019, 23:04:23 »
500-600 ü nasıl öngördün kardeşim merak ettim gerçekten  :)

o zamanla düzelir sanırım doğru mu hocam? Şok dökülmede tahminime göre en fazla 500-600 saçım dökülür.  Toplam 3000 saç ekimi yapmıştım. Ben yan tarafları yani şakak bölgesini iyice kessem o zaman daha mı az belli olur acaba ekim yapıldığı?

Buradan arkadaşlara tavsiyeyi vereyim saç ekiminin daha ilk günlerinden xpecia tablet ve biotini kullanmaya başlayın şok dökülmeden az etkilenirsiniz. Öyle şok dökülmeyle birlikte tüm saçlar herkeste gidecek diye bir olay yokmuş yani.

Facebook Twitter Instagram