Gönderen Konu: clinic expert sac ekimi  (Okunma sayısı 10420 defa)

Gardyans

• Jr. Member
  • **
Ynt: clinic expert sac ekimi
« Yanıtla #16 : 05 Temmuz 2019, 13:59:28 »
Serum kullanılmasını açıkcası ben pek tutmuyorum gereksiz ve fayda sağladığını düşünmüyorum xpecia içerik olarak saçın ihtiyacı olan vitaminler dışında doğal dht blocer bulundurur serumdan daha çok fayda sağlayacağı kesin. Bu serumlar ileri aşamalarda bırakılınca ekilen saçlarda dökülme yaratabiliyor.

Bunların dışında finasterid araştır forumdan tabi yan etkileri olabiliyor ben kullanıuorımda gerçi sen doktora danış kullanırım dersen.

Sampuan olarak hangisi iyi bioxin iyi mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 05 Temmuz 2019, 14:11:16 »
Şampuan konuları var detaylı araştır bir istersen
Global Moderator

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 05 Temmuz 2019, 14:14:34 »

Hocam dun onu arastirdim forumda da bulamadim nedense benim beceriksizligimdir muhtemelen ama bulamamistim  yani.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Temmuz 2019, 14:27:09 »

Hocam dun onu arastirdim forumda da bulamadim nedense benim beceriksizligimdir muhtemelen ama bulamamistim  yani.

Burdan ve diğer konulara da bakabilirsin https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7975.0
Global Moderator

delilik34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 05 Temmuz 2019, 14:30:14 »
ilk defa 7.gün duyuyorum.benim de yedinci günüm bu sırt üstü yatmaktan uykusuzum.döksem de kurtulsam

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2019, 14:38:34 »
proscar nasıl arkadaşlar? proscar iyi iş yapar mı?

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 05 Temmuz 2019, 14:58:11 »
ilk defa 7.gün duyuyorum.benim de yedinci günüm bu sırt üstü yatmaktan uykusuzum.döksem de kurtulsam

Soyle taktik  vereyim sana hocam. Ben yastigi daha alt tarafa aldim yastiga yuzumu degdirerek yattim. Yastigi alta dogru cektigim icin sacima hic degme olasiligi kalmadi yastigin.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 05 Temmuz 2019, 15:09:48 »
Clinic experti önerir misiniz diye soran olursa valla önermem arkadaşlar. Çünkü hiç samimi değiller. Mesela bunlar öğretmen olduğunuzdan dolayı size fazladan indirim yaptık normalde bu kadar ucuz olmazdı dedi bana orada, sonra öğrendim ki aynı sayıda saçtan başkaları için de aynı fiyatı istemişler :) Bir de adamın Türkiye'nin en iyisiyiz demesi filan çok şımarıkça geldi bana. Konuşmaları bir doktora yakışmayacak durumda, pazarlamacı gibi konuşuyorlar. Meslek sahibi insanların pazarlamacı ağzıyla konuşması çok komik. Yaptığın iş sağlık işi sonuçta burada tüccarlık yapmıyorsun. Pazarlamacı gibi davranmasalardı o zaman buraya çok olumlu şeyler yazabilirdim.

delilik34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 05 Temmuz 2019, 15:25:01 »
ben de yolcu yastıgı kullanıyorum hep. sacıma bir şey değmiyor da 7.gündeyim döksem şu kabukları zaten saclar ilk güne göre daha yumusak hissediiliyor.genelde 10.günde döküyorlar sen 7diyince dökesim geldi :)

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 05 Temmuz 2019, 15:27:52 »
ben de yolcu yastıgı kullanıyorum hep. sacıma bir şey değmiyor da 7.gündeyim döksem şu kabukları zaten saclar ilk güne göre daha yumusak hissediiliyor.genelde 10.günde döküyorlar sen 7diyince dökesim geldi :)
Dusta bayagi kal ama o sekilde saglam yumusar dokindugin anda kabuk soyulur. Ben belki yarim saat dusta kalmisimdir. Su basa gelmeye devam ederken arada hafif hafif dokundum soyuldu kabuklar.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Temmuz 2019, 15:32:13 »
Clinic experti önerir misiniz diye soran olursa valla önermem arkadaşlar. Çünkü hiç samimi değiller. Mesela bunlar öğretmen olduğunuzdan dolayı size fazladan indirim yaptık normalde bu kadar ucuz olmazdı dedi bana orada, sonra öğrendim ki aynı sayıda saçtan başkaları için de aynı fiyatı istemişler :) Bir de adamın Türkiye'nin en iyisiyiz demesi filan çok şımarıkça geldi bana. Konuşmaları bir doktora yakışmayacak durumda, pazarlamacı gibi konuşuyorlar. Meslek sahibi insanların pazarlamacı ağzıyla konuşması çok komik. Yaptığın iş sağlık işi sonuçta burada tüccarlık yapmıyorsun. Pazarlamacı gibi davranmasalardı o zaman buraya çok olumlu şeyler yazabilirdim.

Evet saç ekiminden çok pazarlamacı havaları var her yerde reklam reklam zaten köylü kurnazı gibi sistemleri dikkatli araştırmak gerek.

delilik34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 05 Temmuz 2019, 15:34:29 »
o zaman darısı basıma inşallah :)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Temmuz 2019, 15:36:35 »
Dostum bu arada inşallah güzel bir sonuç alırsın hayırlı olsun saç ekimin.

Gardyans

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 05 Temmuz 2019, 16:14:11 »
Su an elimde xpecia tablet biotin ve sac serumu var. Bunlara ek olarak finasterid ve guzel sanpuan alirim sawpoo alirim buyuk ihtimalle. Bunlarin hepsini yapinca yapmam gereken her seyi yapmis oluyorum sanirim. Su sok dokulmeyi az kayipla atlatmak istiyorum acikcasi. Dokulen saclarimin sonra geri geleceginin farkindayim ama yine de sok dokulmeden az kayipla kurtulmak yarisa bir sifir onde baslatir bence.

Facebook Twitter Instagram