Merhaba arkadaslar clinic expert merkezinde sac ekimi yaptim ve sekizinci gunumdeyim kabuklar dokuldu. Forumda gordum bu merkez yeni acildigi icin herkes acaba nasil bir yer burasi gibi sorular sormus konularda. Oncelikle su anlik bazi dusuncelerimi yazayim hem sac ekim merkeziyle alakali hem de sac ekim dusuncemle alakali. clinic expert merkezinin bazi arti bazi eksi ozellikleri var. Artilari sunlar: cok ucuz kalem teknigini 4 bine yaptiriyorlar, ilk prp ucretsiz yapuldi, ilgi alaka super aracla getirip goturuyorlar istersen on gun boyunca orada yikama yaparsin, saglik danismanin var istedigin zaman sorununu sorabilirsin. Eksi yanlari da sunlar doktorlari cok deneyimli degil, yaslari asiri genc yeni mezun filan bunlar sanirim, hasan diye biri vardi orada konusmasini begenmedim samimi gelmedi bana Turkiye'nin en iyisiyiz filan diyor madem bu kadar iyisin fiyatin niye bu kadar ucuz, doktorlarin niye bu kadar genc diyecektim ama ameliyat cikisi oldugu icin o haldeyken konusmayi uzatmak istemedim.
clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinic expert saç ekimi şikayetleri ve yorumları:
Resmi yukariya yuklemeye calistim umarim yukleyebilmisimdir. Sekizinci gundeyim su an. 3 bin sac ekimi yapildi.
Sizden sac ekimi sonrasi kullanabilecegim urunler hakkinda yardim almak istiyorum arkadaslar. Su an kullandiklarim sunlar: clinic expert sac serumu xpecia tablet, hastanenin verdigi sanpuan.
Bunlara ek olarak ne alinmalidir acaba? Sampuan olarak bioxin almayi dusunuyorum iyi midir? Sac spreyi olarak ne alayim? Sac gelisimi icin iyi ilan ve sok dokulmeyi azaltacak ne urunler varsa soyleyin alayim hepsini erkenden ki surece bir sifir erkenden baslamis olayim