Gönderen Konu: Fin işe yaramazsa dutasteride başlamak ?  (Okunma sayısı 5487 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Fin işe yaramazsa dutasteride başlamak ?
« Yanıtla #15 : 09 Temmuz 2019, 21:19:09 »
Hocam size önerim yaşınızda genç oral olarak  finasterid ve dutasterid grubuna bulaşmayın .dünya sağlık örgütü tarafından yapılan son çalışmalara göre bunların yan etkilerinin kalıcı olma durumu yüksek . eczaneye sürekli olarak gelen hastalarımız genelde iktidarsızlık ve cinsel istek azalışında şikayetçi.
Hocam ben ayıptır söylemesi mastürbasyon bağımlısıyım 7 senedir bir fiil kurtulamadımda finde çare olmadı her gün 3 4 yapıyorum düşünün 7 senedir 7×360×3 yani valla sırf bu yüzden derslerimde etkileniyor o yüzden korkum yok umarım saça etkisi olur cinsel olarak sıkıntı çekmem ona ghiç şüphem yok.
Dutaslık bir durumum yok o yüzden finden devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2019, 21:36:32 »
Yok justincim neden ayıp olsun 30 kere söyledin bunu:)  aşkolsun.
Global Moderator

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2019, 21:40:01 »
Yok justincim neden ayıp olsun 30 kere söyledin bunu:)  aşkolsun.
;D  ;D ;D ;D

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2019, 02:43:20 »
:))

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2019, 02:43:54 »
Hocam günde 3 4 maşallah valla makine gibisiniz. Nasıl dayanıyor vücudun

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2019, 16:16:15 »
Masturbasyonun sizce unutkanlıkla bir alakası var mı, senelerdir konuşulur hatta bu konu? İlerde bir sıkıntı çıkarır mı sizce geçmişte yapılan masturbasyonlar?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2019, 16:30:26 »
Masturbasyonun sizce unutkanlıkla bir alakası var mı, senelerdir konuşulur hatta bu konu? İlerde bir sıkıntı çıkarır mı sizce geçmişte yapılan masturbasyonlar?
Hiç öyle bir yan etki görmedim.Açıkçası hocam hurafelere inanmam sizde inanmayın bunlar hep toplumsal düşünceler yok sakalı jiletle kesersen gür çıkar yok mastürbasyon saç döker yok fin kullanırsın çükün düşer memen büyür vs vs yalan hepsi yav bıraksınlar bu işleri

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Temmuz 2019, 00:36:30 »
Hiç öyle bir yan etki görmedim.Açıkçası hocam hurafelere inanmam sizde inanmayın bunlar hep toplumsal düşünceler yok sakalı jiletle kesersen gür çıkar yok mastürbasyon saç döker yok fin kullanırsın çükün düşer memen büyür vs vs yalan hepsi yav bıraksınlar bu işleri

Bencede unutkanlık ile alakası yok. Baksana adam 7 senelik 31 istatistiği çıkarmış... unutsa justin unuturdu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Temmuz 2019, 10:57:42 »
Valla justin bilim için önemli malın gözüne vura vura test ettiş emeğe saygı. Çeşme gibi adam
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Temmuz 2019, 11:16:05 »
Ben ne zaman mastürbasyon yapsam yarınında saçlarım daha çok dökülüyor onu  gözlemledim olabildiğince erteliyorum bu yüzden

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Temmuz 2019, 11:55:32 »
Saç dökülmesinin alakası yok kardeşim rahat olun. Genetik yatkınlık varsa ne yapsan yada yapmasan dökülmez gerçi bu konuya nerden takılırsınız onuda anlamam bir manyak vardı isim vermicem şimdi saçları süper oldu. 3 ay yapmazdı saçım dökülür diye :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram